Este amplasat pe cel mai cunoscut bulevard din Arad, bulevardul Revoluției, în imediata apropiere a centrului cultural al orașului. Hotel Continental Forum din Arad este găzduit în cea mai înaltă construcție din oraș, astfel că cei cazați înăuntru au ocazia de a admira priveliști copleșitoare.

Hotel Continental Forum din Arad dispune de 4 stele și 160 de camere. Cele duble sunt de mai multe feluri, putând fi închiriate fie în regim single, fie în regim dublu. Și apartamentele sunt de două feluri: junior și delux.

Camerele standard sunt de fapt duble, în variantă matrimonială sau variantă twin. Fiecare dintre camerele standard ale hotelului Continental Forum din Arad dispune fie de pat matrimonial, fie de două paturi de câte o persoană. Suprafața este de 25 de metri. Mobilierul este compus din comodă tv, spațiu de relaxare sub forma a două scaune cu măsuță de cafea, noptiere și spațiu de lucru. Decorul este neobișnuit pentru o cameră de hotel: extrem de vesel, în culori jucăușe de albastru deschis. Pereții sunt îmbrăcați în tapet cu motive geometrice delicate, în nuanțe de alb și albastru. Împreună cu restul accesoriilor decorative, tapetul oferă camerei un plus de căldură și familiaritate. Fiecare încăpere este prevăzută cu balcon. Baia privată este spațioasă și dominată de același spirit al culorii cerului senin. Chiuveta este foarte mare, iar baia dispune de cadă.

Camerele duble executive dispun de o suprafață și mai mare, de 30 de metri. Sunt ideale pentru familiile cu copii. O cameră dublă executive la hotelul Continental Forum din Arad este prevăzută cu un pat dublu, matrimonial și o canapea extensibilă, de dimensiuni mari. În plus, aceste camere dispun de zonă de relaxare alcătuită din scaune și măsuță de cafea, plus spațiu de lucru, sub forma unui birou simplu cu scaun. Există și comodă tv și noptiere. Tonurile încăperii sunt tot cele albastre, pline de vioiciune. Camerele duble executive se bucură de balcoane cu vedere la oraș. Mobilierul este mai degrabă confortabil decât elegant, ceea ce sporește atmosfera de familie. Baia este încăpătoare, utilată modern și dispune de toate facilitățile statutului de 4 stele.

Apartamentele hotelului Continental Forum din Arad sunt de două feluri: junior și deluxe.

Apartamentele junior ocupă o suprafață de 35 de metri și sunt alcătuite din dormitor și living. Spre deosebire de camerele duble, decorul este cu totul diferit, din combinații elegante de crem și maro, în nuanțe deschise și închise. Mobilierul are aspect clasic, în stil Ludovic al XVI-lea, cu dulapuri pe picioare înalte și grațioase, cu accesorii decorative în culoarea aurului și cu numeroase picturi de inspirație romantică. Dormitorul dispune de pat matrimonial, extra large și zonă de relaxare, iar în living există o canapea extensibilă, masă de lemn cu scaune cu tapițerie de pluș, dulap sau vitrină decorativă. Capacitatea apartamentelor junior este de 4 persoane. Baia este mare, tot în nuanțe de bej și auriu, cu un aer sobru, dar modern, prin prisma utilităților de calitate.

Citește și:  Statuia Fata pe Valuri din Galati : Obiective turistice Galaţi

Apartamentele deluxe ale hotelului Continental Forum din Arad sunt cele mai elegante și mari. Suprafața este de 45 de metri, iar atmosfera este regală. Mobilierul este în nuanțe de bej deschis, cu unele accente aurii, combinațiile fiind pline de eleganță și delicatețe. Piesele de mobilă sunt în stil Ludovic al XVI-lea și impresionează prin comoditate și frumusețe. Aceste apartamente sunt extrem de luminoase, atât datorită paletei de culori, cât și datorită spațiului generos și ferestrelor mari. Dormitorul dispune de pat dublu matrimonial, zonă de relaxare sub formă de jilțuri princiare și o masă de toaletă cu taburet pentru doamne. În living, atmosfera este solemnă, în jurul canapelei și fotoliilor. Balconul oferă o minunată priveliște asupra orașului Arad. Baia este identică cu cea a apartamentului junior, dispunând de cadă și aceleași utilități moderne.

Toate camerele și apartamentele hotelului Continental Forum din Arad asigură acces gratuit la rețeaua de internet, aer condiționat, televizoare și cablu tv, frigider cu minibar, telefon. În băi, clienților le sunt oferite articole cosmetice gratuite, halate de baie, papuci de unică folosință, prosoape și uscătoare de păr.

În prețul camerelor intră și micul dejun, sub formă de bufet suedez. Clienții care eliberează camera înainte de ora 6:00 au posibilitatea de a lua micul dejun începând cu ora 4:00 dimineața.

Hotelul Continental Forum din Arad oferă numeroase opțiuni culinare. Pe lângă restaurantul Continental, mai există și restaurantul Mondo. Sunt și două baruri deschise, unul de zi, altul de noapte. Hotelul oferă și o patiserie excelentă.

Ca zonă de agrement, clienții hotelului au la dispoziție un salon de masaj și o sală de bowling. Accesul este contra cost.

Cele mai lăudate detalii ale unui sejur la acest hotel sunt amabilitatea personalului, dimensiunea camerelor și poziția. În schimb, cei mai mulți dintre clienți s-au plâns de faptul că parcarea nu este gratuită și de zgomotul sistemului de aerisire din baie.

hotel-continental-forum-arad.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.