Este amplasat pe bulevardul Revoluției, în centrul orașului și în imediata vecinătate a Parcului Civic. Este înconjurat de numeroase obiective turistice și în apropierea centrului istoric al Timișoarei. Aeroportul se găsește la o distanță de 10 kilometri de hotel Continental.

Reprezintă una dintre cele mai înalte clădiri ale orașului și face parte din categoria unităților de cazare de 4 stele, cu 164 de spații de cazare, mai multe restaurante, terase și bar și centre de conferințe.

Hotel Continental din Timișoara oferă cazare în camere duble și suite junior, unele dintre acestea fiind special prevăzute pentru persoanele cu dizabilități. Restul camerelor se împart în camere pentru fumători și nefumători, răspunzând tuturor preferințelor clienților.

Camerele duble ale hotelului Continental din Timișoara sunt disponibile în variantă de camere matrimoniale sau twin, cu un pat dublu sau două paturi single. Suprafața este identică, de 20 de metri, iar decorul este plin de eleganță și energie, datorită combinațiilor de culori cu accent pe roșu intens. Paturile sunt încadrate de noptiere, iar zona de relaxare se compune din măsuță de cafea cu fotolii. Pentru activitățile de birou este disponibil un spațiu de lucru cu scaun, ce ține și de comodă pentru televizor. Dulapul pentru haine este amplasat în vestibul. Tot acolo se regăsește și un spațiu pentru bagaje. Decorul camerelor duble ale hotelului Continental din Timișoara emană eleganță, bun gust și confort, dispunând de accesorii textile de calitate. Atmosfera este de relaxare și destindere într-o atmosferă ușor regală, acest detaliu fiind sugerat de combinația de culori de roșu intens cu galben și alb strălucitor. Pe jos este disponibilă mochetă groasă, tot de culoare roșie, lucru ce contribuie la intimitatea încăperii. Ferestrele înalte oferă priveliște fie la oraș, fie la parcul Civic sau piscina hotelului, în funcție de amplasamentul camerei. Baia este foarte modern utilată, în combinații de verde muștar, prevăzută cu cădiță de duș cu paravan de sticlă, chiuvetă și vas de toaletă. Camerele se bucură de izolare fonică.

Suitele junior ale hotelului Continental din Timișoara sunt ceva mai spațioase. Măsoară câte 35 de metri și se compun din zonă de odihnă și zonă de relaxare în spațiu deschis. Camera de zi dispune de două canapele și două fotolii din piele amplasate în jurul unei măsuțe de cafea și un loc de lucru, sub forma unui birou generos cu scaun. Având și oglindă poate fi folosit de către doamne, ca masă de toaletă. Dormitorul este matrimonial cu pat dublu foarte mare, extra large, noptiere și dulap pentru haine, spațios. Este disponibilă o banchetă și o masă de cafea. Comoda pentru televizor se regăsește între cele două zone, canalele tv putând fi urmărite din ambele spații. Decorul suitelor junior este plin de eleganță, luminozitate și veselie. Combinațiile de culori sunt deschise și moderne, foarte calde: portocaliu, galben, crem, alb strălucitor, negru și uneori roșu. De suprafețe mari se bucură și băile private ale suitelor junior din cadrul hotelului Continental Timișoara, care sunt amenajate foarte modern, cu utilități de cea mai bună calitate. Sunt disponibile cadă de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Orasul Milisauti : Obiective turistice Suceava

Peste tot în camerele și suitele junior ale hotelului Continental din Timișoara, clienții sunt răsfățați cu facilități la rang de 4 stele: aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor cu ecran plat, canale tv prin satelit, frigider cu minibar, seif, telefon, halate, papuci de unică folosință, uscător de păr și articole cosmetice gratuite în băi.

În prețul cazării este inclus și micul dejun, disponibil sub forma bufetului suedez cu gustări calde și reci, servite în salonul de mese special amenajat pentru prima masă a zilei. Micul dejun este disponibil începând cu ora 6:30.

Hotel Continental din Timișoara dispune de două restaurante foarte mari, Atlantic și Parc, fiecare având posibilitatea de a acomoda până la 300 de persoane. Decorul foarte elegant, servirea ireproșabilă și preparatele culinare din meniuri internaționale fac ca aceste două restaurante să fie ideale pentru desfășurarea unor evenimente private de amploare: nuntă, botez, mese festive, aniversări, mese oficiale.

Terasa Miami a hotelului Continental Timișoara este una dintre piesele de rezistență oferite clienților, căci înglobează într-un singur spațiu o piscină exterioară, un bar și numeroase spații de savurare a meniurilor frugale.

Barul de la interiorul hotelului Continental din Timișoara asigură o atmosferă ceva mai sobră, ideală pentru întâlnirile de afaceri și discuțiile profesionale, purtate în jurul unei băuturi rafinate ori a specialităților pe bază de cafea.

Hotel Continental Timișoara dispune de un adevărat centru de conferințe, cu mai multe săli de întâlniri, amenajate toate la standarde internaționale. Pot fi acomodați până la 300 de oameni în cadrul centrului de conferințe. Tot aici se asigură servicii de catering, de către personalul hotelier.

Hotelul are în incintă și un cazino, situat la parter. Pentru turiștii activi, se asigură un centru de fitness. Parcarea este gratuită pentru clienții hotelului.

hotel-continental-timisoara.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.