A fost construit în apropierea centrelor comerciale Doraly și Dragonul Roșu, într-o zonă specifică turismului în interes de serviciu. Hotel Cristian din Afumați este încadrat categoriei de 3 stele și dispune de 20 spații de cazare pe care le închiriază inclusiv în regim single. Camerele sunt duble și suite.

Camerele duble ale hotelului Cristian din Afumați se adresează celor ce călătoresc în cuplu și celor ce călătoresc neînsoțiți, asigurând și paturi matrimoniale și paturi single. Suprafața unei camere duble, indiferent de dimensiunea și numărul paturilor, este de 17 metri pătrați. Decorul se bucură de eleganță, prin prisma combinațiilor de culori vibrante – alb strălucitor, maro închis și roșu aprins.

Mobilierul este modern, de calitate și corespunde în primul rând necesității de odihnă și relaxare. O cameră dispune de pat, noptiere, măsuță cu 2 scaune și dulap de haine, amplasat în vestibul. Pe jos este parchet din lemn de esență tare. Televizorul se află prins pe perete și este de tip modern, cu ecran plat. Camerele duble sunt dotate cu frigider și minibar. Băile sunt foarte modern utilate și suficient de mari, dotate cu vas de toaletă, chiuvetă și cabină de duș.

În cadrul hotelului Cristian din Afumați, există și cazare pentru cupluri cu copii. Aceștia pot fi cazați în suitele cu dormitor ale hotelului, amenajate sub forma unor apartamente private cu două camere. O astfel de suită în cadrul hotelului Cristian din Afumați se bucură de o suprafață generoasă de 37 de metri pătrați, în componența cărora intră un living, un dormitor și o baie privată. Camera de zi cuprinde o zonă de relaxare spațioasă, sub forma unei canapele cu colțar, acompaniată de o măsuță decorativă pentru cafea. Corpul care joacă rol de comodă tv este mare și prevăzut cu spații pentru depozitarea bunurilor personale de diferite dimensiuni. Are mai multe sertare și rafturi. Camera de zi este extrem de luminoasă, fiind înconjurată de o terasă spațioasă. Unul dintre pereții camerei de zi are geam de sus până jos. Dormitorul suitei este de tip matrimonial, ideal pentru cupluri. Dispune de zonă de relaxare sub forma unui fotoliu și a unei mese de toaletă. Dulapul de haine se află în vestibul. Suitele de la hotel Cristian din Afumați nu pot acomoda mai mult de 3 persoane. Atât în camera de zi, cât și în dormitor, turiștii au la dispoziție televizor cu ecran plat. Baia este spațioasă și modernă, prevăzută cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Orasul Tandarei : Obiective turistice Ialomiţa

Camerele hotelului Cristian din Afumați dispun de acces la rețeaua de internet wireless, aer condiționat, televizor cu programe prin cablu, minibar, serviciu de trezire, articole cosmetice gratuite și uscător de păr.

Turiștii care optează pentru mic dejun trebuie să plătească un cost suplimentar. Acesta se servește la restaurantul hotelului, amplasat la parterul clădirii. Restaurantul este spațios, dar asigură turiștilor toată intimitatea și relaxarea de care aceștia au nevoie. Mobilierul este din lemn, destul de elegant, iar decorul, fiind simplu, nu obosește privirile. Aici, pot fi comandate toate cele trei mese ale zilei.

Terasa hotelului Cristian din Afumați este cel mai încântător loc al unității de cazare. Este amenajată în aer liber, în curtea interioară, printre flori și multă verdeață. Decorul natural îmbie la destindere și bunădispoziție.

Clienții hotelului Cristian din Afumați dispun de parcare privată gratuită. Mașina se poate lăsa chiar în fața recepției și este păzită permanent prin sistem video.

Turiștii care nu s-au deplasat în zonă cu mașina personală pot apela la recepția hotelului pentru intermedierea serviciilor de transport privat, contra cost. Se asigură drumul spre aeroport, dar și servicii de închirieri auto.

Tot contra cost se poate folosi și serviciul de telefonie internațională, în cadrul hotelului Cristian din Afumați.

Check in-ul începe de la ora 15:00, iar check out-ul are ca limită ora 12:00.

Confortul, locația și raportul calitate preț se numără printre punctele forte ale hotelului. Turiștii au apreciat în mod deosebit și curățenia din camere. În ce privește facilitățile și profesionalismul personalului hotelier, clienții speră la unele îmbunătățiri.

hotel-cristian-afumati.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.