Se află pe strada Ana Ipătescu din orașul Amara și este înconjurat de un minunat parc verde. Hotel Dana dispune de propria plajă privată, pe malul lacului Amara. Zona în care se găsește hotelul este una liniștită și verde, inspirând relaxare și odihnă pe timpul sejurului.

Hotel Dana din Amara este înscris în categoria hotelurilor de 4 stele și oferă cazare în 38 de spații, destul de variate ca suprafață, mobilier și preț. Sunt disponibile camere duble standard, camere duble superioare și suite.

Camerele duble standard măsoară fiecare câte 14 metri pătrați și se închiriază atât în variantă de camere matrimoniale, cât și twin. Există fie un pat dublu, fie două paturi single, încadrate de noptiere. Televizorul este prins pe perete, iar în locul comodei tv există un birou cu scaun, spațiu pentru frigider și o zonă de relaxare compusă din măsuță de cafea și două fotolii. Dulapul este amplasat în vestibul, astfel ca spațiul din cameră să nu devină aglomerat. Camerele duble standard ale hotelului Dana din Amara sunt prevăzute și cu balcoane private. Decorul este plăcut și elegant, concentrat pe nuanțe de roșu, combinate cu maro închis și bej luminos. Sunt camere primitoare și luminoase, asigurând confort deplin pe timpul nopții, datorită saltelelor de calitate. Paturile sunt înalte, cu cadru de lemn masiv. Pe jos, se află mochetă groasă. Baia camerei duble standard este ultramodern utilată, cu cadă de baie cu sistem de hidromasaj, chiuvetă și vas de toaletă, amplasate într-un decor luminos și elegant.

Camerele duble superioare ale hotelului Dana din Amara sunt ceva mai mari, măsurând câte 18 metri pătrați fiecare. Variantele sunt tot de camere matrimoniale, cu un pat dublu, sau camere twin, cu două paturi single. Diferă decorul și zona de relaxare, ceva mai elegantă. Mobilierul se compune din noptiere, zonă de relaxare cu fotolii mari și măsuță de cafea, spațiu de lucru sub forma biroului, corp special prevăzut pentru frigider și dulap de haine așezat în vestibul. Televizorul este prins pe perete. Camerele duble superioare beneficiază și ele de balcoane private. Decorul este inspirat de nuanțele calde, luminoase ale culorii crem, atmosfera fiind intimă, tihnită și totuși modernă. Baia camerelor duble superioare dispune de utilități foarte moderne, sub forma căzii de baie cu sistem de hidromasaj, chiuvetă și vas de toaletă.

Hotel Dana din Amara oferă cazare și în cadrul unor suite, cu suprafețe de câte 28 de metri pătrați fiecare. Acestea sunt împărțite în cameră de zi și dormitor, dar între ele nu există ușă. Camera de zi este prevăzută cu o canapea mare sau cu fotolii și măsuță decorativă, în timp ce dormitorul este matrimonial, cu pat dublu pentru cupluri. Televizorul se află între cele două zone, putând fi urmărit și de pe canapea, dar și din pat. Mobilierul asigură spațiu de lucru sub forma biroului cu scaun, loc pentru frigider, câteva corpuri înalte cu spații de depozitare a bunurilor personale sau obiectelor decorative, dulap de haine. Decorul este o combinație de culori elegante și calde, de roșu intens și crem auriu, iar atmosfera este ideală pentru relaxare și destindere. Apartamentele au fiecare balcon propriu. Baia este mare și ultramodernă, cu cadă cu sistem de hidromasaj, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Bustul lui Ioan Slavici din Arad : Obiective turistice Arad

În camerele și apartamentele hotelului Dana din Amara se asigură facilități specifice standardului de 4 stele: acces la rețeaua de internet wireless, aparate de aer condiționat, televizor cu ecran plat, programe tv prin cablu, seif, frigider cu minibar, telefon, încălzire proprie, halate, papuci de unică folosință, prosoape, articole cosmetice gratuite și uscător de păr.

Micul dejun face parte din costul cazării la hotel Dana din Amara și poate fi servit la restaurantul aflat la parter. Există două restaurante: Dana, foarte intim, ideal pentru servirea micului dejun și a meselor într-un cadru romantic, și restaurant Parc cu capacitate de acomodare a 450 de locuri, în mai multe saloane. Aici se pot desfășura și principalele evenimente private – nuntă, botez, aniversare, banchet, mese festive.

Oamenii de afaceri aflați în trecere prin orașul Amara pot închiria în cadrul hotelului Dana sala de conferințe, modern utilată cu tot echipamentul specific necesar. Sala de conferințe are capacitate de acomodare a 80 de persoane și este ideală pentru desfășurarea unor seminarii, întâlniri de afaceri, cursuri de training.

Hotelul Dana din Amara oferă turiștilor și o plajă privată, pe malul Lacului Amara. Aici sunt disponibile spații de joacă pentru cei mici, sub forma toboganelor și leagănelor.

Mașinile turiștilor pot fi lăsate cu încredere în parcarea privată a hotelului.

Confortul este principalul atu al unui sejur petrecut la hotel Dana din Amara. Clienții s-au declarat mulțumiți de dimensiunea și decorul camerelor și de raportul calitate preț, dar au criticat atitudinea lipsită de amabilitate a personalului hotelier. Micul dejun a fost considerat sărăcăcios.

hotel-dana-amara.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.