Face parte din categoria unităților de cazare cu 3 stele din județul Sibiu și se adresează în mod special celor ce practică turismul de business. Datorită serviciilor și facilităților puse la dispoziția clienților, hotel Edelweiss din Mediaș a devenit preferatul oamenilor de afaceri, aflați în tranzit prin județul Sibiu.
Totuși, hotel Edelweiss din Mediaș asigură cazare și celor veniți cu familia în județul Sibiu. Sunt disponibile mai multe variante de camere: camere single, duble, triple și suite.
Camerele single au suprafețe de 12 metri și se adresează în primul rând celor veniți la Mediaș în interes de serviciu. Totuși, patul este dublu, matrimonial, amplasat într-un decor modern, dar cu accente de căldură și ospitalitate. Mobilierul este și el foarte modern, format din noptiere, o zonă de relaxare reprezentată de două fotolii de piele și măsuță de cafea însoțită de oglindă (se poate folosi ca masă de toaletă sau spațiu de lucru, gen birou), comodă tv cu spațiu pentru frigider și dulap spațios de haine amplasat în vestibul. Deși mobilierul e realizat după modele și din materiale moderne, aspectul camerei e intim și plăcut, îndemnând la odihnă și relaxare, datorită combinației de culori prietenoase – galben, roșcat, maro și alb. Pe jos e disponibilă mochetă groasă. Baia camerei single e modernă și intimă, în nuanțe deschise și prevăzută cu toate utilitățile necesare: duș, chiuvetă și vas de toaletă.
Hotel Edelweiss din Mediaș dispune și de cazare în camere duble pentru turiștii din Sibiu. Acest gen de cameră măsoară 14 metri și se adresează și cuplurilor (camere cu pat matrimonial), dar și celor ce călătoresc în afara cuplului (camere cu paturi twin). Ca și piese de mobilier, se asigură noptiere, două fotolii din piele sub forma zonei de relaxare, o comodă pentru televizor suficient de mare încât să poată servi și ca zonă de lucru. În plus, are spațiu de frigider și e prevăzută cu oglindă. Decorul e amenajat în același stil modern, dar primitor ca și în cazul camerelor single, cu accent pe combinații de culori calde – roșcat, crem, alb și galben. Baia este spațioasă, bine iluminată și prevăzută cu duș, chiuvetă și vas de toaletă. Dulapul pentru haine se găsește în vestibul și dispune și de o zonă pentru amplasat bagaje și genți de mână.
E disponibilă și cazare pentru familiile ce vizitează județul Sibiu. Camerele triple ale hotelului Edelweiss din Mediaș măsoară câte 16 metri fiecare și sunt prevăzute cu 3 paturi single, ideale atât pentru cei ce călătoresc cu partenerul de viață și copilul, cât și pentru cei ce călătoresc cu colegii, în interes de serviciu. Fiecare pat dispune de noptieră proprie, în timp ce zona de relaxare reprezentată de fotoliile de piele este la comun. Există și o măsuță de cafea, prevăzută cu oglindă și care poate fi folosită și ca masă de toaletă și ca birou de lucru. Comoda pentru televizor asigură și spațiu pentru frigider, în timp ce hainele pot fi aranjate în dulapul din vestibul. Baia este spațioasă și modernă, cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă, amplasate într-un decor luminos, în nuanțe sidefii. Decorul camerelor triple este identic cu cel din camerele duble, atât în ce privește mobilierul cât și textilele sau combinațiile de culori.
Apartamentele hotelului Edelweiss din Mediaș sunt extrem de spațioase. Măsoară fiecare câte 50 de metri și se bucură de decoruri foarte diferite. Împărțirea este cea clasică: dormitor matrimonial și cameră de zi. În dormitor se află patul dublu, încadrat de noptiere, și o comodă tv cu spațiu pentru frigider, în timp ce în camera de zi se găsește o canapea cu trei locuri, o măsuță de cafea, a doua comodă tv și o masă cu scaune pentru servirea unor meniuri frugale. Tot în camera de zi se află amplasat și dulapul de haine, foarte încăpător. Ca și decor, apartamentele variază, de la combinațiile de culori (unele închise și sobre, altele luminoase și vesele) până la forma și dimensiunea mobilierului. Băile apartamentelor sunt mari și moderne, dispunând de cadă de baie, chiuvetă cu dulap și vas de toaletă. Aerisirea este posibilă datorită ferestrei din camera de baie.
Peste tot în camerele și apartamentele hotelului Edelweiss din Mediaș, turiștii au inclus în cazare și câteva facilități standard: aer condiționat, acces gratuit la internet, frigider cu minibar, televizor cu canale prin cablu, articole cosmetice gratuite și prosoape.
Tot în costul cazării e inclus și micul dejun. Hotelul dispune de două restaurante și o terasă de vară, în timp ce meniurile sunt cele tradițional românești.
Parcarea este gratuită pentru clienții hotelului Edelweiss din Mediaș și se află sub permanentă supraveghere video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.