Este un hotel deschis în anul 2014, în orașul Tulcea, pe strada Isaccei, în apropierea muzeului Delta Dunării și a parcului cu lac Ciuperca. Hotel Eden face parte din categoria hotelurilor de 3 stele și propune clienților sejururi pline de răsfăț, în decoruri extravagante și la prețuri accesibile.

Hotel Eden din Tulcea are 7 camere duble și 2 apartamente, pe care le pune la dispoziția clienților, garantând confort și relaxare. Clădirea are un design foarte modern, cu parter, două etaje și terasă pe acoperiș.

Camerele duble ale hotelului Eden din Tulcea dispun de suprafețe mari, de câte 20 de metri și de un decor pe cât de modern, pe atât de plăcut. Sunt camere exclusiv destinate cuplurilor, având în componență câte un pat mare, matrimonial. Pot fi închiriate și în regim single. Mobilierul este de cea mai bună calitate, din lemn și cuprinde pat cu noptiere, dulap de haine foarte spațios, loc de lucru cu oglindă și scaun ce pot fi folosite ca măsuță de toaletă pentru doamne. Tot în acest corp este inclus și frigiderul. Televizorul cu ecran plat ocupă un loc central, fiind prins pe peretele din fața patului. Decorul este elegant, în combinații de galben, crem, maro închis și alb. Pe jos este mochetă moale. Ferestrele mari oferă vedere la orașul Tulcea. Băile camerelor duble sunt foarte modern utilate, cu cabină de duș, vas de toaletă și chiuvetă cu sertar pentru produsele cosmetice. Se asigură prosoape curate, uscător de păr și articole de igienă gratuite.

Hotel Eden din Tulcea dispune și de 2 apartamente amenajate sub forma unor suite cu un singur dormitor. În acest caz, suprafața este de 35 de metri. Suitele se compun din cameră de zi, dormitor, balcon privat și baie. Atmosfera este elegantă, chiar pretențioasă, întrucât accesoriile decorative sunt foarte moderne. Combinațiile de culori inspiră ospitalitate, asigurând sejururi plăcute, confortabile. Camera de zi este amenajată cu canapea și măsuță de cafea. Canapeaua nu este extensibilă, astfel că poate acomoda pe timpul nopții o singură persoană. Balconul are ieșire din camera de zi. Tot aici se află și televizorul cu ecran plat, prins pe perete. Dormitorul este matrimonial, generos ca suprafață și cu un decor ce continuă ideea de rafinament a camerei de zi. Patul este spațios și comod, încadrat de noptiere. Dulapul de haine se regăsește în dormitor și impresionează prin dimensiuni. Tot în dormitor este disponibil și cel de-al doilea televizor al suitei. Baia este modernă, decorată în nuanțe de crem, alb și maro închis, asigurând toate utilitățile necesare: vas de toaletă, chiuvetă cu spații de depozitare și cabină de duș.

Citește și:  Palatul Arhiepiscopiei Ortodoxe din Cluj-Napoca: Obiective turistice Cluj

În fiecare dintre camerele hotelului Eden din Tulcea se asigură aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, frigider cu minibar, telefon, radio și televizor cu programe prin cablu. Camerele asigură acces la terasa circulară a hotelului. Facilitățile de călcat haine sunt disponibile gratuit, regăsindu-se pe fiecare etaj al clădirii.

Micul dejun este cuprins în costul cazării. Se servește la restaurantul hotelului Eden, amenajat într-o atmosferă extravagantă, cu o capacitate de 120 de locuri. Decorul este minimalist, inspirat de frumusețea și simplitatea naturii. Se organizează și petreceri private de genul nunților, botezurilor sau meselor festive. Bucătăria este internațională, dar se garantează clienților adevărate experiențe gastronomice.

Pe acoperișul hotelului Eden din Tulcea, a fost deschisă o terasă în aer liber, unde atmosfera este de mic colț de rai. Decorul strălucește de veselie, datorită combinațiilor inedite de culori și forme. Mobilierul este format din mese și scaune albe, roșii și verzi, dar și din separeuri cu canapele comode și fotolii cu pernuțe decorative portocalii. Atmosfera este ideală pentru a începe ziua cu multă energie și poftă de distracție. Se pot servi toate cele trei mese ale zilei pe această terasă.

Cafeaua de dimineață sau specialitățile dulci pot fi savurate în cadrul cafenelei hotelului Eden din Tulcea. Este amenajată la parter, în apropierea recepției și dispune de un decor modern, tihnit, unde se asigură produse proaspete și pline de aromă.

Parcarea se oferă gratuit celor cazați la hotel Eden din Tulcea.

Turiștii care au petrecut sejururi la hotel Eden din Tulcea s-au arătat încântați de decorul camerelor, amabilitatea extraordinară a personalului și managerului, calitatea preparatelor culinare și curățenia exemplară. Terasa de pe acoperiș a reprezentat o surpriză încântătoare. Mai mulți turiști s-au simțit ca într-un hotel de 4 stele. Ceea ce a nemulțumit a fost lipsa ascensorului, conexiunea destul de slabă la internet și absența plaselor de țânțari la geamuri.

hotel-eden-tulcea.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.