Este amplasat pe strada Roșiori, în centrul orașului Galați și pe malul Dunării. Hotel Faleza a fost renovat și modernizat în anul 2012, urmărindu-se transformarea interioarelor în adevărate oaze de confort, relaxare și intimitate. Hotelul Faleza se învecinează cu biserica fortificată Precista, intrarea la recepție făcându-se dinspre bulevardul Marii Uniri.

A fost încadrat la categoria 3 stele și oferă cazare în 73 de spații variate, căutând să răspundă nevoilor tot mai diverse ale turiștilor. Hotel Faleza din Galați dispune de camere duble, suite și apartamente, cu suprafețe mari și decoruri prietenoase.

Camerele duble standard sunt de două feluri, matrimoniale și twin, măsurând în ambele cazuri câte 24 de metri pătrați fiecare. Mobilierul include noptiere, zonă de relaxare, spațiu de lucru, comodă și dulap mare de haine așezat în vestibul. Zona de relaxare este reprezentată de scaune cu spătar și măsuță rotundă de cafea, iar spațiul de lucru se compune dintr-o masă de toaletă cu oglindă și scaun, ideală pentru ceasurile dedicate navigării pe net. Decorul camerelor duble standard ale hotelului Faleza din Galați este plăcut și elegant, în combinații de culori pline de prospețime și energie pozitivă – roșu, argintiu, alb, crem și maro închis. Pe jos, este mochetă, ceea ce contribuie la senzația de intimitate și căldură a încăperii. Băile camerelor duble standard sunt modern utilate, dispunând de cadă de baie, chiuvetă și vas de toaletă. Unele dintre camerele duble standard au balcon privat cu vedere la Dunăre.

Hotel Faleza din Galați pune la dispoziția cuplurilor și camere duble business, cu suprafețe de câte 30 de metri pătrați fiecare. Dacă decorul este același, piesele de mobilier sunt ceva mai numeroase și răspund mai multor funcționalități. Paturile sunt matrimoniale, însoțite de noptiere cu același model, dulapul se află în vestibul, iar televizorul este așezat pe o măsuță cochetă. Zona de relaxare dispune de scaune și măsuță de cafea, iar spațiul de lucru se prezintă sub forma unui birou tipic cu scaun, separat de masa de toaletă cu oglindă, disponibilă și ea pentru uzul doamnelor. Piesele de mobilier sunt frumos amplasate, asigurând un aer primitor și confortabil celor cazați în aceste camere. Băile sunt spațioase și prevăzute cu cadă de baie, chiuvetă și vas de toaletă.

Suitele din cadrul hotelului Faleza din Galați au componența unui apartament privat, cu cameră de zi și dormitor. Suprafața unei suite ajunge la 45 de metri pătrați, oferind confort desăvârșit. Cele două încăperi sunt separate prin ușă. Camera de zi se compune dintr-o canapea și un fotoliu amplasate în jurul unei măsuțe decorative. Este disponibil și un spațiu pentru doamne – masă de toaletă cu oglindă și taburet. Comoda cu televizor se află tot în camera de zi. Este disponibil și un spațiu pentru bagaje, cu numeroase cuiere. Dormitorul suitei din hotel Faleza, Galați, este matrimonial, cu pat de dimensiuni generoase, și prevăzut cu toate piesele de mobilier aferente: scaune și măsuță de cafea, spațiu de lucru sub forma biroului, dulap mare de haine. Decorul suitei se concentrează pe veselie și șarm, combinația de culori fiind marcată de roșu, gri, alb strălucitor și negru. Canapeaua și fotoliul au tapițerie cu motive florale, imprimând încăperii un aer tineresc. Suita poate acomoda până la 3 persoane, întrucât canapeaua este extensibilă. Baia oferă utilități moderne, sub forma căzii de baie, chiuvetei și vasului de toaletă.

Citește și:  Curtea Domnească din Curtea de Argeș: Obiective turistice Argeş

Hotel Faleza din Galați dispune și de apartamente prezidențiale, încă și mai mari. Acestea au fiecare suprafețe de câte 60 de metri pătrați, în componența cărora intră și o chicinetă, ca încăpere separată de camera de zi și dormitor. Chicineta este prevăzută cu echipamentul necesar preparării mesei. Camera de zi cuprinde canapea și fotolii, spațiu de cafea sub forma măsuței și a două scaune, comodă tv. Dormitorul este matrimonial și dispune de noptiere, scaune și măsuță de cafea, birou de lucru. Există 2 televizoare, unul în camera de zi și cel de-al doilea în dormitor. Baia dispune de cabină de duș. Apartamentele prezidențiale au și balcoane private, cu vedere la Dunăre.

Hotel Faleza din Galați pune la dispoziția turiștilor facilități specifice standardului aferent: aer condiționat, acces nelimitat la rețeaua wireless, frigider cu minibar, telefon, televizor cu programe prin cablu, prosoape, articole cosmetice oferite gratuit și uscător de păr. Camerele hotelului Faleza Galați sunt pentru nefumători, iar unele dintre ele au facilități pentru persoanele cu dizabilități.

Este inclus și micul dejun în prețul cazării și se servește sub forma bufetului suedez, cu produse preparate în casă. Hotel Faleza din Galați dispune și de un spațiu surpriză, pentru pasionații de cafea – cafeneaua Bonjour, unde se pot savura pe îndelete specialități pe bază de cafea.

Check in-ul începe la ora 14:00, iar check out-ul se încheie la ora 12:00. În anumite condiții, sunt acceptate și animalele de companie. Clienții pot lăsa cu încredere mașinile în parcarea hotelului Faleza Galați. Sunt disponibile 26 de locuri cu plată.

hotel-faleza-galati.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.