Este poziționat central, la doar 100 de metri depărtare de plaja Modern și în imediata apropiere a unor obiective turistice culturale – teatrul Fantasio și muzeul de Artă. Hotel Ferdinand din Constanța este încadrat categoriei de 3 stele și oferă cazare în 20 de camere duble și apartamente cu 2, respectiv 3 încăperi. Decorul interior este plin de eleganță, în stil imperial, în tonuri de roșu, vișiniu și galben. Hotel Ferdinand din Constanța se adresează turiștilor aflați în zonă cu interese de serviciu sau pentru sejururi estivale pe malul mării.

Camerele duble oferite de hotel Ferdinand din Constanța dispun de suprafețe de 15 metri pătrați și se închiriază în variantă matrimonială, pentru cupluri, și twin pentru cei care călătoresc în afara cuplului. Aceste camere oferă toată tihna, confortul și intimitatea necesare unei odihne desăvârșite. Pardoseala este acoperită cu mochetă groasă, iar ferestrele mari și luminoase sunt prevăzute cu perdele transparente pentru perioada zilei și cu draperii groase, opace, pentru perioada nopții. Mobilierul este clasic, foarte practic. Se compune din pat matrimonial sau 2 paturi single, noptiere, zonă de relaxare alcătuită din fotolii cu spătar rotunjit, dulap de haine pentru 2 persoane și spațiu de lucru sub forma unei măsuțe de toaletă cu scaun. Comoda pentru televizor reprezintă un loc distinct de birou, și se constituie în același timp în corp de mobilier pentru frigider. Camerele duble ale hotelului Ferdinand din Constanța dispun și de spațiu pentru depozitarea bagajelor și cuier pentru hainele de stradă. Decorul camerelor duble este sobru, concentrat pe combinații de culori intense – roșu și auriu. Mobilierul este din lemn, iar accesoriile textile se înscriu în aceeași paletă de culori. Baia camerei duble din hotel Ferdinand Constanța este spațioasă și dotată cu echipamente moderne – chiuvetă suspendată, vas de toaletă și cabină de duș. Utilitățile sunt de bună calitate. Camerele duble se pot închiria și în regim single.

Pentru familiști, hotel Ferdinand din Constanța asigură cazare în apartamente elegante cu suprafețe de 40 de metri pătrați fiecare. Apartamentele cu două camere se compun din dormitor matrimonial și cameră de zi. Acestea asigură cazare pentru maxim 4 persoane, într-un pat dublu și o canapea extensibilă. Cele două încăperi sunt separate, între ele aflându-se un vestibul de-a lungul căruia se regăsește și baia privată. Dormitorul este prevăzut cu noptiere, spațiu de lucru sub forma unei măsuțe de toaletă, comodă tv și dulap pentru haine. În camera de zi se află un set format din canapea și fotolii, care asigură, pe timpul zilei, confortul și relaxarea ideale, în fața celui de-al doilea televizor. Baia este spațioasă și plină de lumină, datorită combinației de culori de alb și albastru marin. Se asigură chiuvetă, vas de toaletă și cabină de duș. Aceste apartamente cu două camere dispun de balcoane private cu vedere la Marea Neagră.

Citește și:  Grupul statuar din fata salii Unirii din Alba Iulia : Obiective turistice Alba

Hotel Ferdinand din Constanța are și apartamente cu 3 încăperi. O astfel de suită se compune din cameră de zi și două dormitoare. Un dormitor este matrimonial, cel de-al doilea este amenajat în variantă twin. Decorul este identic cu cel al camerelor duble, în combinații solemne de vișiniu și auriu, cu mobilier de lemn. Fiecare dintre cele două dormitoare este dotat cu noptiere și măsuță de toaletă cu oglindă. Camera de zi se concentrează pe ideea de relaxare la o cafea sau în fața televizorului. Canapeaua și fotoliile sunt mari, extensibile și confortabile. În camera de zi, se află și frigiderul. Dulapul de haine este poziționat în vestibul. Surpriza unui apartament cu 3 încăperi ține de terasa privată foarte mare și prevăzută cu șezlonguri pentru plajă și mobilier de relaxare – scaune cu măsuța de cafea. Priveliștea asupra Mării Negre contribuie la farmecul terasei.

Hotel Ferdinand din Constanța asigură clienților facilități specifice statutului de 3 stele: acces liber la rețeaua wireless, televizor și canale prin cablu, aer condiționat, frigider cu minibar, telefon, facilități pentru călcat și seif. Băile sunt dotate cu prosoape, uscător de păr și articole cosmetice gratuite.

În costul camerelor intră și micul dejun care se poate lua în restaurantul hotelului Ferdinand din Constanța, sub forma bufetului suedez. Atmosfera este intimă, invitând clienții într-un decor marcat de detalii și accesorii romantice. Bucătăria combină în mod ingenios rețete tradițional românești și preparate internaționale.

În continuarea restaurantului elegant se află și un bar amenajat cu același bun gust și spirit al intimității. Aici, clienții hotelului Ferdinand din Constanța pot savura pe îndelete băuturi alcoolice fine și specialități pe bază de cafea.

Parcarea este gratuită pentru cei cazați la interior.

Copiii cu vârste de până la 6 ani sunt cazați gratuit în camerele părinților. Check in-ul începe de la orele 15:30, iar check out-ul se încheie până în ora 12:00.

Conform părerii celor care s-au cazat la hotel Ferdinand din Constanța, principalele puncte forte ale unității sunt curățenia, decorul camerelor, calitatea și cantitatea micului dejun.

hotel-ferdinand-constanta.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.