Este construit într-un decor de vis, la poalele munților Ciucaș, la marginea pădurii. Hotel Floris din Cheia reprezintă destinația ideală a celor care doresc să scape de zgomotul vieții la oraș și să se refugieze în liniștea asurzitoare a munților. Face parte din categoria unităților de cazare de 3 stele și oferă odihnă în camere de mai multe tipuri.

Construcția este de tip modern, cu parcare mare chiar în fața recepției și corp cu patru etaje și o mansardă. Încăperile sunt spațioase, pătrunse de lumina soarelui, iar decorul aduce odă nuanțelor de roșu.

Cele mai numeroase sunt camerele duble în cadrul hotelului Floris din Cheia. Acestea dispun de suprafețe de 20 metri și oferă cazare pentru cupluri, în pat matrimonial, sau pentru cei ce călătoresc în afara cuplului, cu 2 paturi single. Piesele de mobilier sunt numeroase și răspund principalelor necesități de relaxare – spațiu cu măsuță de cafea și fotolii, birou cu scaun și oglindă ca zonă de lucru sau masă de toaletă, comodă tv, loc pentru bagaje și dulap pentru haine în vestibul. Decorul este intens, vibrant, în nuanțe puternice de roșu. Cuvertura de pat, mocheta și draperiile sunt de culoare roșie, contrastând plăcut cu așternuturile albe, perdele vaporoase și tapițeria fotoliilor. Fiecare dintre camerele duble e prevăzută cu balcon privat. Baia este modern utilată, cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Camerele superioare din hotel Floris Cheia au suprafețe ceva mai mari, de 25 de metri și se adresează în special cuplurilor, căci dispun de paturi matrimoniale mari. Se închiriază în regim de garsoniere și hotelul dispune de 7 astfel de spații. Decorul este tot intens, în nuanțe de roșu, dar camera se compune din două zone amenajate în spațiu deschis – cameră de zi și dormitor. Piesele de mobilier sunt numeroase, practice și elegante, din lemn închis la culoare: noptiere, măsuță de cafea cu fotolii, birou cu scaun, comodă pentru televizor și dulap mare de haine. Fiecare dintre camerele superioare dispune și de canapea, așezată într-un colț ce asigură intimitate. În general, aceste camere superioare se găsesc la mansardă și sunt prevăzute cu ferestre triunghiulare, ce asigură luminozitate și un grad sporit de intimitate. Băile camerelor superioare ale hotelului Floris din Cheia dispun de utilități moderne – chiuvetă, vas de toaletă și cabină de duș.
Hotel Floris din Cheia pune la dispoziția clienților inclusiv apartamente pentru cei ce călătoresc cu familia. Aceste apartamente au suprafețe de 30 de metri și se compun din dormitor și cameră de zi amenajate în spații închise, separate. Dormitorul este matrimonial, cu pat pentru cupluri. Dispune de noptiere, spațiu de lucru cu oglindă, dulap de haine. În camera de zi, se găsește zona de relaxare, formată din fotolii și măsuță de cafea, canapea, comodă tv. În camera de zi se află și balconul privat al apartamentului, cu fereastră mare ce oferă priveliște spre munte. Decorul este primitor, confortabil și plin de energie pozitivă, datorită combinațiilor de roșu și galben. Pe jos s-a pus mochetă vișinie groasă. Baia este intimă, cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă. Per total, sunt disponibile 3 apartamente.

Citește și:  Catedrala Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul din Arad : Obiective turistice Arad

Toate camerele hotelului Floris din Cheia asigură turiștilor frigider cu minibar, telefon, televizor cu programe prin cablu. Micul dejun este inclus în costul cazării.

Restaurantul hotelului este aranjat la parter, într-o atmosferă primitoare, în ciuda capacității mari de acomodare – 110 locuri. Sub acest aspect, restaurantul hotelului Floris din Cheia este ideal pentru petreceri private de amploare, dar și pentru asigurarea celor 3 mese zilnice ale turiștilor cazați la interior. La exterior dispune de terasă în aer liber, ideală pentru savurarea cafelei și a băuturilor alcoolice în anotimpul cald. În continuarea restaurantului, hotel Floris din Cheia oferă spații de distracție după lăsarea întunericului – un club de seară cu bar modern amenajat.

În cazul în care clienții hotelului Floris din Cheia se află în zonă cu interese de serviciu, ei au la dispoziție două săli de conferințe dotate cu tot echipamentul modern necesar și cu un salon multifuncțional ce poate servi ca loc de festivități oficiale. Cele două săli de conferințe sunt de dimensiuni diferite, putând fi închiriate și de grupuri mari și de grupuri mai mici. Una dintre săli dispune de 90 de locuri și este ideală pentru comunicări științifice și conferințe de amploare, iar cea de-a doua oferă spațiu de acomodare pentru 50 de persoane, fiind pretabilă activităților de training sau team building.

Cei care au petrecut sejururi private sau profesionale în cadrul hotelului Floris din Cheia au lăudat în mod deosebit curățenia camerelor, decorul și mai ales amabilitatea personalului hotelier. Confortul a răspuns așteptărilor. Au existat însă critici legate de lipsa liftului și a unui spațiu de joacă pentru copii, prețurile restaurantului și calitatea unora dintre facilități.

hotel-floris-cheia.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.