Se găsește chiar în centrul orașului Rădăuți, în apropierea clădirii Primăriei și în vecinătatea parcului municipiului. Hotel Gerald’s este unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Bucovina, fiind inaugurat în anul 2007 la nivel de 4 stele.

Hotel Gerald’s se adresează turiștilor îndrăgostiți de lux și eleganță. Este preferatul oamenilor de afaceri, deși cei care călătoresc în vacanță prin Bucovina găsesc aici tot confortul și răsfățul de care au nevoie.

Hotel Gerald’s dispune de 99 de spații de cazare, dintre care 10 sunt suite junior și restul sunt camere duble. Nu există camere matrimoniale, toate sunt prevăzute cu paturi twin, fiind ideale pentru cei care se deplasează în afara cuplului. Atât camerele duble cât și suitele junior pot fi închiriate în regim single.

Camerele twin standard dispun de suprafețe generoase – 27 de metri. Sunt camere luminoase, atât datorită ferestrelor mari, cât și decorului interior, concentrat pe mobilier și accesorii în culori deschise. Predomină albul strălucitor, mobila practică și elegantă, detaliile moderne și facilitățile la nivel occidental. Mobilierul se compune din paturi twin încăpătoare, dispuse la o mică distanță unul de altul, noptiere cu lămpițe de noapte, comodă pentru televizor ce poate fi folosită inclusiv ca spațiu de lucru modern, zonă de depozitat bagajele și corp pentru frigider. Dulapul de haine este poziționat în vestibul, astfel că se menține impresia de cameră foarte mare, cu numeroase spații de trecere.

Baia camerei twin din Hotel Gerald’s Rădăuți este încăpătoare, luminoasă și dotată cu echipament ultra modern. Dispune de chiuvetă încastrată în blat de granit, vas de toaletă și cadă de duș cu paravan de sticlă. Toate utilitățile sunt de o calitate excepțională, fiind evidentă grija la detalii. Pentru ca baia să dispună de o atmosferă cât mai primitoare și elegantă în același timp, s-a optat pentru combinații de alb și verde muștar.

Același nivel de rafinament și confort este oferit și în cadrul suitelor junior ale hotelului Gerald’s din Rădăuți. Gândite sub forma unor apartamente, aceste suite junior dispun de suprafețe mari, câte 37 de metri fiecare, și de un decor luxos. Sunt potrivite pentru cuplurile care călătoresc împreună cu copiii, căci o suită poate acomoda până la 4 persoane. Se compune din zonă de odihnă și spațiu de relaxare, gândite sub forma a două încăperi, în plan deschis. Dormitorul este dublu, cu paturi twin, dotat cu noptiere, în timp ce zona de relaxare este compusă dintr-o canapea extensibilă și masă cu scaune pentru servit cafeaua sau meniuri ușoare. O suită junior în cadrul hotelului Gerald’s din Rădăuți inspiră destindere și voie bună, datorită decorului luminos și accesoriilor de calitate. Baia este mare, modernă și prevăzută cu cadă de duș.

Citește și:  Mănăstirea Sihăstria Putnei: Obiective turistice Suceava

Toate camerele și suitele junior ale hotelului Gerald’s din Rădăuți sunt dotate cu aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, frigider cu minibar, ceas deșteptător, radio, telefon, televizor cu ecran plat, canale tv prin cablu și seif. Băile asigură turiștilor articole cosmetice gratuite, halate, papuci de unică folosință, uscător de păr și prosoape.

Micul dejun este inclus în prețul cazării. Se servește sub formă de bufet suedez și este variat și de cea mai bună calitate. Restaurantul hotelului Gerald’s din Rădăuți a devenit deja faimos pe plan local pentru savoarea preparatelor cu specific regional. Aici clienții hotelului pot servi toate cele trei mese ale zilei. Restaurantul dispune de o terasă în aer liber și un bar modern. Ambele sunt ideale pentru socializare, întâlniri de afaceri și petrecerea timpului cu prietenii sau persoana dragă. Barul servește băuturi alcoolice fine internaționale și specialități de cafea.

Fiind un hotel ce se adresează oamenilor de afaceri, Gerald’s din Rădăuți dispune de 2 săli de conferințe foarte moderne, atât în ce privește echipamentul, cât și mobilierul. Decorul este luminos și elegant, ideal pentru conferințe, ședințe, cursuri de training și activități de team building. Capacitatea totală de acomodare a celor 2 săli de conferințe ale hotelului Gerald’s din Rădăuți este de 100 persoane.

Se asigură clienților nu doar cazare, ci și activități dintre cele mai interesante și diverse. Turiștii pot opta pentru evenimente în cadrul hotelului, de genul degustării de vinuri, lecțiilor de gătit sau programului folcloric muzical.

Clienții hotelului Gerald’s din Rădăuți au la dispoziție și facilități pentru întreținere fizică. Există o sală de fitness cu acces gratuit și un salon de masaj terapeutic unde intrarea se face pe bază de rezervare.

Parcarea privată este amplasată chiar în fața hotelului și gratuită pentru cei cazați la interior sau pentru clienții restaurantului.

Hotel Gerald’s din Rădăuți a reușit să cucerească pe toți cei care au avut ocazia de a se bucura de serviciile oferite. Clienții au lăudat în mod deosebit spiritul nemțesc al felului în care este manageriat hotelul, asigurând standarde occidentale la toate nivelurile: facilități, curățenie, confort, locație și personal. Cu excepția prețurilor practicate, nu există nimic de reproșat.

hotel-geralds-radauti.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.