Inaugurat în anul 2007, pe malurile râului Cerna, hotelul Golden Spirit se află chiar în centrul stațiunii Băile Herculane și reprezintă un loc ideal de cazare pentru turiștii veniți la tratamente balneare.

Hotelul Golden Spirit din Băile Herculane este încadrat categoriei de 3 stele și oferă spre închiriere un număr de 26 de camere, majoritatea fiind duble. Tarifele camerelor diferă în funcție de clasificarea în camere gold și camere premium gold. Sunt câte 13 din fiecare.

Cele mai puține sunt camerele duble twin, în cadrul hotelului Golden Spirit din Băile Herculane. Acestea sunt numai 3 la număr și se pot închiria și în regim de camere single. Au suprafețe de 24 de metri pătrați și dispun fie de 2 paturi single alăturate sau complet separate. Restul mobilierului cuprinde noptiere, zonă de relaxare cu fotolii și măsuță de cafea, spațiu de birou cu scaun ce servește și ca spațiu pentru televizor și corp de frigider. Tot mobilierul este din lemn natural, lăcuit, ceea ce conferă camerelor un aer odihnitor și cald, ideal pentru somn pe timpul nopții și destindere pe timpul zilei. Culorile sunt vesele, în combinații de portocaliu, roz, crem și alb. Pereții pot fi zugrăviți în diverse nuanțe de roz. Baia acestui gen de cameră este și ea plină de veselie, mai ales datorită accesoriilor jucăușe lipite pe pereți și pe ușile cabinei de duș. Mobilierul din baie este modern, de calitate și bine întreținut.

Camerele matrimoniale gold sau standard ale hotelului Golden Spirit din Băile Herculane au o suprafață ceva mai mică, de 17 de metri pătrați și dispun de pat matrimonial pentru cupluri. Decorul diferă de la o cameră la altă, dar se menține aceeași stare de bună dispoziție prin prisma combinațiilor vesele de culori – portocaliu și galben, alb și violet, roz și crem. Mobilierul se compune din zonă de relaxare cu fotolii și măsuță de cafea, spațiu de lucru sub formă de comodă tv, dulap de haine, noptiere și zonă de depozitat bagajele. În baie, predomină culorile vibrante, de albastru și portocaliu, iar accesoriile foarte colorate și jucăușe se regăsesc în modelul gresiei și capacelor de WC. Se asigura cabină de duș cu sistem de hidromasaj, chiuvetă cu picior și vas de toaletă.

Camerele duble superioare ale hotelului Golden Spirit din Băile Herculane se numesc camere premium gold și au o suprafață de 23 de metri pătrați. Mobilierul este mult mai modern decât în camerele standard, cu design elegant, rafinat, deși se păstrează aceeași voioșie cu ajutorul combinațiilor tari de culoare – alb și albastru, galben și negru. Ferestrele înalte sunt acoperite cu perdele albe, vaporoase, lungi și draperii grele, în culori sobre. Aceste camere au pat matrimonial, noptiere, fotolii cu măsuță pentru relaxare și spațiu de lucru cu scaun. Televizorul este prins de perete. Atmosfera este un strop mai pretențioasă, dar la fel de caldă și primitoare. Baia camerei premium gold dispune de mobilier de ultimă generație, foarte modern, iar decorul este aproape solemn, în nuanțe de maro închis și bej. Camerele premium gold ale hotelului Golden Spirit din Băile Herculane dispun și de balcoane private.

Citește și:  Bustul lui Nicolae Bretan din Cluj-Napoca: Obiective turistice Cluj

Indiferent de clasificare în camere gold sau premium gold, toate încăperile hotelului sunt prevăzute cu acces gratuit la rețeaua de internet wireless, frigider cu minibar, televizor cu canale tv prin cablu, serviciu de trezire, facilități pentru călcat haine și radio. În băi, sunt disponibile articole cosmetice gratuite, prosoape și uscător de păr.

Prețul micului dejun se plătește separat de costul cazării și numai la cerere. Toate cele trei mese ale zilei pot fi servite în cadrul restaurantului hotelului Golden Spirit din Băile Herculane. Aici, bucătăria este specializată în meniuri locale, bănățene și cu specific românesc. Se pot servi însă și preparate din meniuri internaționale. Întrucât salonul de mese este spațios și amenajat cu mult bun gust, poate acomoda petreceri private importante, precum nunțile, botezurile sau aniversările speciale.

Pentru oamenii de afaceri cazați la hotel Golden Spirit din Băile Herculane există o sală de conferințe cu 50 de locuri. Atmosfera este una profesională. Mobilierul se compune din piese de lemn lăcuit și se asigură tot echipamentul necesar ședințelor și conferințelor.

După muncă, vine și distracția. Clienții hotelului se pot bucura de mișcare în cadrul sălii de fitness cu acces gratuit sau pot face saună și apoi se pot relaxa la barul hotelului, într-o atmosferă de totală destindere și bună voie.

Cei care au avut ocazia de a se caza la hotel Golden Spirit din Băile Herculane au apreciat dimensiunea și decorul camerelor, priveliștile de natură încântătoare și centrul spa. Principalele nemulțumiri s-au legat de lipsa aerului condiționat, micul dejun slăbuț și de faptul că unele dintre utilitățile din baie suferiseră avarii destul de grave. S-au semnalat uneori și cazuri în care turiștii nu au avut apă caldă la duș.

hotel-golden-spirit-baile-herculane.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.