Se află într-o zonă liniștită, cu acces stradal, fiind ușor de văzut de pe DN 17, la câteva minute distanță de orașul Bistrița. Hotel Gomar Lux face parte din categoria unităților de cazare de 3 stele și impresionează la interior prin decoruri inspirate de energia și pasiunea nuanțelor de roșu.

Hotel Gomar Lux din Crainimăt a fost inaugurat în anul 2007 și dispune de 38 de camere, din care 4 sunt apartamente, iar restul sunt camere duble twin sau matrimoniale. Per total, pot fi cazate 78 de persoane la acest hotel.

Camerele duble au o suprafață de 25 de metri și dispun fie de pat dublu, fie de câte două paturi de o persoană fiecare. Decorul gravitează în jurul tonurilor de roșu ce caracterizează majoritatea accesoriilor decorative ale încăperilor – cuverturile de pat, tapițeria mobilierului de zi și draperiile. În rest, culorile includ nuanțe de maro închis și maro deschis, uneori și culoarea șampaniei. Mobilierul include mai multe piese specifice camerelor hoteliere – noptiere joase, spațiu de relaxare sub forma fotoliilor rotunde cu măsuță de cafea, dressingului și a zonei de lucru ce servește și ca birou cu scaun și ca mobilier pentru televizor. Pardoseala este acoperită cu mochetă groasă și moale. Baia proprie este utilată în stil modern, cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă. Aerisirea se face prin activare de buton, căci nu există fereastră. Predomină culorile calde, de galben și crem în interiorul băii.

Cele 4 apartamente ale hotelului Gomar Lux dispun de un design asemănător. Predomină tonurile intense de roșu, ceea ce face ca atmosfera să fie primitoare, dar și plină de energie. Un apartament dispune de o suprafață generoasă de 35 de metri, împărțită în cameră de zi și cameră de noapte. Dormitorul este matrimonial, cu pat impresionant, king size, cu noptiere și zonă de lucru sub forma unei comode pentru televizor, prevăzute cu un scaun. Camera de zi este foarte mare și plăcută, alcătuită în jurul zonei de relaxare ce se compune din canapele negre de piele, măsuță de cafea din lemn și fotolii de culoare roșie. Tot în living, se găsește și un birou cu scaun. Între living și dormitor, există un paravan, dar cele două nu sunt total separate. Baia privată este spațioasă și modern utilată, cu cadă spa.

Toate camerele hotelului Gomar Lux din Crainimăt beneficiază de aer condiționat, balcon privat, frigider cu minibar, acces gratuit la rețeaua de internet wireless și telefon. Băile sunt dotate cu halate, articole de igienă gratuite și uscător de păr.

Citește și:  Casa Memoriala Liviu Rebreanu din Stefanesti : Obiective turistice Argeş

În costul camerelor hotelului Gomar Lux din Crainimăt, este cuprins și micul dejun. Acesta se oferă în variantă de bufet suedez, la restaurantul aflat la parter. Acest restaurant precede existența hotelului, fiind deschis în anul 1998, sub forma unei săli de mese cu o capacitate de 100 de locuri. Succesul de care s-au bucurat salonul și bucătăria au determinat pe proprietari să transforme, în 2006, restaurantul într-un loc și mai mare, de 280 de locuri. Aici, se pot servi cele trei mese ale zilei, dar se pot organiza și evenimente private fastuoase, de genul nunților, botezurilor sau meselor festive.

Restaurantul hotelului Gomar Lux din Crainimăt este specializat în bucătăria tradițional românească, dar la cerere se oferă și preparate din bucătăria internațională. Mobilierul este elegant, sub forma meselor rotunde înconjurate de scaune din lemn lăcuit cu tapițerie de culoare crem. Atmosfera este cochetă și luminoasă, datorită ferestrelor și coloanelor de marmură în culoarea mobilierului.

Clienții hotelului Gomar Lux din Crainimăt dispun de o serie de facilități moderne. Se pot bucura de o sală de forță, dotată cu aparatură de fitness de ultimă oră. Se poate alerga pe bandă sau parcurge kilometri pe biciclete, ori se poate face masaj cu bile pentru sculptarea siluetei.

Hotelul oferă turiștilor inclusiv un centru spa sub forma unei saune cu aburi, pentru relaxare totală. Surpriza cea mai mare este legată însă de piscina hotelului Gomar Lux din Crainimăt, piscină înconjurată de o mică terasă veselă, cu măsuțe și scaune rotunde, unde se poate savura o cafea sau un desert cu înghețată. Piscina este amenajată în spațiu liber, astfel că se deschide publicului exclusiv pe perioada verii.

Turiștii pasionați de activități sportive au posibilitatea de a juca tenis de câmp la hotel Gomar Lux din Crainimăt. Acest hotel dispune de terenuri de tenis pe iarbă, cu nocturnă.

Nu lipsește nici sala de conferințe. Oamenii de afaceri cazați la acest hotel își pot desfășura activitatea profesională, beneficiind de acces la sală cu dotări moderne și capacitate de 100 de locuri.

Mașinile se pot parca în condiții de maximă securitate în parcarea privată a hotelului. Sunt 150 de locuri.

Profesionalismul personalului hotelier și confortul camerelor au fost apreciate în mod deosebit de clienții hotelului Gomar Lux. Plângerile au vizat proasta funcționare a aerului condiționat.

hotel-gomar-lux-crainimat.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.