Se găsește pe strada Aurel Vlaicu, la 5 kilometri distanță de centrul orașului Satu Mare și de numele lui se leagă un restaurant cu bucătărie tradițional românească, devenit deja celebru printre sătmăreni.

Hotel Hanu lui Gică face parte din categoria unităților de cazare de 3 stele și oferă cazare variată în 9 spații, împărțite în camere matrimoniale pentru cupluri și camere twin, pentru cei ce călătoresc în afara cuplului.

Decorurile interioare reușesc să îmbine destul de plăcut elemente românești tradiționale, rustice, medievale și moderne. Se regăsesc spații amenajate cu piatră de râu, mobilier de inspirație rustică, utilități moderne și obiecte decorative ce evocă folclorul românesc.

Camerele matrimoniale dispun de suprafețe de câte 20 de metri și decoruri luminoase. Paturile duble sunt încadrate de noptiere, iar restul mobilierului se compune din zonă de relaxare formată din scaune cu spătar și măsuță de cafea, și dulap de haine cu oglindă. Televizorul este prins pe perete, oferind o bună vizionare chiar din pat. Decorul este plăcut, intim și vesel, datorită luminii puternice asigurate de fereastră semicirculară și combinațiilor de culori reconfortante – alb strălucitor, crem și maro închis. Turiștii cazați în camerele matrimoniale ale hotelului Hanu lui Gică din Satu Mare au parte de sejururi odihnitoare, căci mobilierul este foarte confortabil. Tăblia patului este din piele, iar scaunele au tapițerie comodă. Baia camerei matrimoniale din cadrul hotelului Hanu lui Gică este și ea foarte luminoasă, amenajată în nuanțe plăcute de crem și bej și dotată cu utilități moderne, sub forma cabinei de duș, chiuvetei și vasului de toaletă.

Camerele matrimoniale dispun de aer condiționat și asigură clienților acces gratuit la rețeaua de internet wireless. Pe jos este parchet din lemn natural, iar spațiile sunt prevăzute cu sistem de încălzire centrală. Televizorul cu ecran plat asigură vizionarea mai multor canale prin satelit. În baie sunt disponibile prosoape curate și articole cosmetice gratuite.

Hotel Hanu lui Gică din Satu Mare oferă cazare în regim single sau dublu și celor care călătoresc în afara cuplului. Lor le stau la dispoziție camerele twin, cu câte două paturi single. Suprafețele acestor încăperi sunt totuși ceva mai reduse, decât în cazul camerelor matrimoniale, măsurând 16 metri. Decorul este la fel de plăcut, voios, plin de energie pozitivă, datorită mobilierului cochet și a luminii naturale ce inundă practic încăperile. Dotările sunt cele de bază – zonă de relaxare formată din măsuță de cafea rotundă și scaune cu spătar, noptiere, dulap prevăzut cu oglindă. Combinația de culori este aceeași: alb strălucitor, crem și maro închis. Baia dispune și ea de decoruri și dotări asemănătoare celor din camera matrimonială – cabină de duș, vas de toaletă și chiuvetă. Există fereastră pentru aerisire.

Citește și:  Biserica Sf. Arhangheli Mihail si Gavril din Zarnesti : Obiective turistice Braşov

Facilitățile camerelor twin din cadrul hotelului Hanu lui Gică din Satu Mare sunt asemănătoare celor de la camerele matrimoniale: aer condiționat, internet de mare viteză, televizoare și canale prin satelit, prosoape și articole pentru igienă.

Micul dejun nu face parte din prețul cazării, dar merită încercat, contra cost, în cadrul restaurantului Hanu lui Gică. Bucătăria este tradițional românească, cu porții mari și preparate foarte gustoase, gătite după rețete locale. La cerere, sunt disponibile și meniuri internaționale.

Restaurantul Hanu lui Gică din Satu Mare are aspectul pitoresc al unui salon medieval, cu pereți din piatră de râu, băncuțe rustice din lemn și accesorii decorative ce reflectă tradiția și ocupațiile străvechi ale românilor. Tavanul este străbătut de bârne de lemn, contribuind la atmosfera românească rurală.

Se pot organiza petreceri private în cadrul restaurantului, cele mai reușite fiind nunțile și aniversările tematice. Există și o terasă în aer liber, ideală pentru servirea mesei sau savurarea cafelei atunci când condițiile atmosferice sunt prielnice. Atmosfera terasei este tot rustică, datorită mobilierului din lemn natural.

Turiștii care vin cu copii vor găsi la hotel Hanu lui Gică din Satu Mare și spații de joacă amenajate modern pentru distracția celor mici. Adulții se pot distra și ei în aer liber, jucând fotbal pe terenul disponibil în incinta hotelului.

Mașinile se pot lăsa în parcarea privată a hotelului Hanu lui Gică, cu locuri numeroase și sistem de supraveghere video. De la recepție, turiștii pot închiria ATV-uri pentru plimbări în jurul orașului Satu Mare.

Raportul calitate preț și confortul camerelor sunt cele mai apreciate detalii ale unui sejur petrecut în cadrul hotelului Hanu lui Gică din Satu Mare. Clienții s-au declarat mulțumiți de prețurile accesibile ale cazării și restaurantului și de facilitățile puse la dispoziție. Principalele critici au vizat lipsa de experiență a personalului și locația hotelului.

hotel-hanu-lui-gica-satu-mare.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.