Face parte din categoria hotelurilor de 4 stele și se bucură de faima unui hotel căutat de turiști. Hotel Hestia se găsește în apropierea celor mai importante instituții ale orașului Călărași – spitalul județean, parcul central, Primărie, Prefectură și Tribunal.
Caută să vină în întâmpinarea mai multor categorii de turiști, putând acomoda cu același succes atât oameni aflați în interes de serviciu, cât și cupluri aflate în sejururi de odihnă.
Sunt disponibile 65 de camere duble, cu un total de 130 de locuri.
Camerele din cadrul hotelului Hestia Călărași sunt duble, în variantele tradiționale, matrimoniale și twin. Există și suite junior, ceva mai spațioase. Sunt încăperi elegante, confortabile și amenajate cu bunul gust al stilului clasic.
Camerele duble sunt cele mai numeroase. Pot fi prevăzute fie cu un pat matrimonial, fie cu două paturi twin. În ambele cazuri, suprafața este identică, de 20 de metri. De asemenea, decorul este foarte asemănător, extrem de elegant datorită combinației clasice de culori sobre – vișiniu, alb strălucitor și maro închis. Ca și piese de mobilier, camerele duble dispun de pat încadrat de noptiere, dulap spațios de haine amplasat în vestibul, loc de bagaje cu cuier pentru haine și genți, masă de toaletă cu oglindă și taburet pentru doamne. Există și un corp special creat pentru frigiderul camerei. Televizorul cu ecran plat este prins direct pe perete. Pe jos este disponibilă mochetă groasă. Băile camerelor duble din cadrul hotelului Hestia Călărași sunt spațioase, foarte bine iluminate și modern utilate. Piesele de mobilier sunt de ultimă modă: cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.
Suitele junior ale hotelului Hestia din Călărași sunt ceva mai spațioase, măsurând fiecare câte 31 de metri. Totuși, pot acomoda doar 2 adulți, căci excesul de spațiu e folosit ca și zonă de relaxare. Camera are o formă atipică, zona de relaxare compusă din fotolii și măsuță de cafea aflându-se într-un colț privat, ce asigură intimitate. În rest, suita junior se bucură de aceleași dotări ca și în cazul camerelor duble: pat matrimonial încadrat de noptiere, măsuță de toaletă cu taburet și oglindă pentru doamne, dulăpior discret pentru frigider, dulap de haine în hol și spațiu pentru bagaje și haine. Decorul este și el același, în elegante nuanțe imperiale – vișiniul decorațiunilor textile, albul strălucitor al lenjeriei de pat și maro închis în ce privește mobilierul. Televizorul este prins pe perete, în fața patului. Baia suitei junior este ceva mai încăpătoare decât în cazul camerei duble, dar e prevăzută cu utilități de aceeași calitate: cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.
Peste tot în camerele și suitele junior ale hotelului Hestia din Călărași, turiștii se bucură de câteva facilități specifice standardului de 4 stele hoteliere: aer condiționat, acces gratuit la internet, frigider cu minibar, televizor și programe prin cablu, telefon, seif, serviciu de trezire, uscător de păr, articole cosmetice gratuite, halate de baie și papuci de unică folosință. Contra cost sunt disponibile servicii de spălătorie și curățătorie, room service și transport la aeroport.
În prețul cazării se regăsește și micul dejun. Hotel Hestia din Călărași are două restaurante cochete, cu nume pretențioase – Columna și Caliope. Sunt amenajate într-un decor romantic, elegant, devenind gazde ideale pentru evenimente festive, de genul nunților, botezurilor, aniversărilor. Ca și meniu, restaurantele sunt specializate în bucătăria românească, dar la cerere se prepară și meniuri europene și chiar meniuri exotice. Se recomandă și degustarea vinurilor, provenite din cele mai renumite podgorii românești.
În continuarea restaurantelor, turiștii se pot relaxa în zilele de vară și pe terasă. Aici se servesc băuturile de dimineață și unele gustări rapide.
Fiind un hotel de 4 stele, Hestia din Călărași își răsfață clienții inclusiv cu un centru spa. Acesta este amenajat cu o sală de gimnastică și cu un salon pentru relaxare – baie turcească, masaj, saună și piscină interioară.
Oamenii de afaceri se pot întâlni în sala de conferințe. Aceasta este disponibilă atât pentru ședințele cu participare redusă cât și pentru întâlnirile ceva mai numeroase. Parcarea este gratuită pentru cei cazați la hotelul Hestia.
Conform părerilor clienților acestui hotel, cele mai bune aspecte sunt curățenia camerelor, dimensiunea și dotarea băilor, calitatea micului dejun și amabilitatea personalului hotelier. Confortul și localizarea au fost și ele apreciate pozitiv. Nemulțumirile s-au legat de lipsa semnalului wi-fi și de numărul redus al locurilor de parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.