Se află pe strada Stefan cel Mare din centrul orașului Zimnicea, în apropiere de malul Dunării și reprezintă destinația ideală a celor dornici de relaxare și odihnă. Hotel Inter dispune de 4 stele și oferă cazare în cadrul a 19 spații reprezentate de camere duble și suite. Clădirea este înaltă și are un aspect modern, oferind clienților servicii, facilități și posibilități nenumărate de petrecere a timpului la standarde internaționale.

Camerele duble ale hotelului Inter din Zimnicea sunt în variantă de camere matrimoniale cu un pat dublu și camere twin, cu două paturi single. Suprafețele sunt generoase, de câte 20 de metri, și asigură tot confortul necesar unei vacanțe romantice sau unui sejur petrecut în interes de afaceri. Mobilierul este numeros și practic, cu aspect foarte elegant. Se asigură noptiere, zonă de relaxare formată din două fotolii rotunde și o măsuță de cafea, comodă pentru televizor cu corp pentru frigider și spațiu de utilizat ca și birou. Dulapul pentru haine se regăsește în vestibul. Decorul este încântător, pe cât de rafinat, pe atât de intim și luminos, datorită accesoriilor textile de calitate și combinațiilor de culori elegante – auriu, crem, alb, cărămiziu și bej. Baia camerei duble are aspect modern, fiind dotată cu cadă de baie, vas de toaletă și chiuvetă cu rafturi pentru depozitarea produselor cosmetice.

Suitele din cadrul hotelului Inter din Zimnicea sunt de două feluri: suite junior și suite deluxe.

Suitele junior au suprafețe de 25 de metri și asigură zonă de relaxare și spațiu de dormit în cadrul aceleiași încăperi, dar separate printr-un perete interior ce asigură intimitate fără a despărți complet cele două zone. Dormitorul are pat matrimonial, mare, încadrat de noptiere. Comoda de televizor cuprinde și frigiderul și dispune de spațiu ce poate fi folosit ca birou. Zona de relaxare a suitei junior din cadrul hotelului Inter Zimnicea este alcătuită din două fotolii rotunde, dispuse în jurul unei măsuțe cochete de cafea. Deși încăperea este destul de mare, ca suprafață, atmosfera este foarte tihnită, intimă, romantică, datorită ferestrelor foarte mari, acoperite cu perdele grele, bogate, cusute cu modele aurii. Pe jos este disponibilă mochetă groasă. Baia se bucură și ea de utilități moderne și elegante, fiind prevăzută cu cadă de baie, chiuvetă și vas de toaletă.

Suitele deluxe ale hotelului Inter din Zimnicea se bucură de aranjamentul specific apartamentelor cu două camere. Zonele de relaxare pe timpul zilei și odihnă pe timpul nopții sunt complet separate, aflându-se în încăperi diferite. Camera de zi este spațioasă, dispune de multă lumină naturală și de un decor foarte prietenos. Turiștii au la dispoziție o canapea modernă, extensibilă, și două fotolii, amplasate în jurul unei măsuțe de cafea și vizavi de comoda cu televizor. Tot în camera de zi se află și o masă cu patru scaune, unde se pot servi cafeaua sau unele gustări rapide. Este disponibilă și o banchetă pentru depozitarea bagajelor. Dormitorul suitei deluxe din cadrul hotelului Inter Zimnicea este matrimonial, cu pat extra large, încadrat de noptiere. Există și aici o zonă de relaxare formată din fotolii și măsuță de cafea, dar și o comodă pentru cel de-al doilea televizor al suitei. Decorul dormitorului invită la destindere deplină, fiind dominat de accesorii textile elegante, cu aspect lucios și în culori calde. Există două băi în cadrul suitei deluxe, ambele asigurând utilitățile specifice, sub forma cabinei de duș, chiuvetei și vasului de toaletă.

Citește și:  Bustul lui Dimitrie Bolintineanu din Bolintin - Vale : Obiective turistice Giurgiu

Din punct de vedere al facilităților, clienții hotelului Inter din Zimnicea au la dispoziție aparate de aer condiționat, acces liber la rețeaua de internet wireless, frigider cu minibar, telefon, televizor și canale prin cablu, prosoape și articole cosmetice gratuite. În costul cazării, turiștii se bucură de acces gratuit la sala de fitness și la sauna hotelului.

Tot în prețul cazării intră și micul dejun. Acesta se servește la restaurantul hotelului, amplasat la parterul clădirii într-un decor elegant, clasic. Specificul este cel tradițional românesc, cu preparate pe bază de pește. Colecția de vinuri include mărci românești de prestigiu, dar și vinuri importate. Salonul de mese al hotelului Inter din Zimnicea dispune de 82 de locuri, fiind ideal pentru desfășurarea unor evenimente private restrânse. În schimb, se continuă la exterior cu două terase, având vedere spre parcul orașului. Terasele pot acomoda până la 100 de persoane.

La interiorul hotelului este disponibil și un salon de înfrumusețare, cu servicii de coafor, cosmetică, tratamente corporale și manichiură / pedichiură. Aceste servicii sunt disponibile contra cost.

Oamenii de afaceri cazați la hotel Inter din Zimnicea dispun de o sală de conferințe amenajată modern, cu echipament specific. Sala este destul de mică, putând acomoda până la 40 de persoane, ideală pentru ședințe și seminarii.

Aspectele apreciate de către turiștii cazați la hotel Inter Zimnicea sunt calitatea micului dejun, decorul camerelor și atitudinea personalului. În schimb, raportul calitate preț și facilitățile au fost aspru criticate.

hotel-inter-zimnicea.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.