A fost inaugurat în anul 2012, în centrul orașului Târgoviște, pe bulevardul Carol I și în apropierea mai multor obiective turistice majore precum catedrala Înălțarea Domnului, Turnul Chindiei, teatrul Târgoviște și Curtea Domnească. Spre gară se poate merge pe jos, pornind de la hotelul King.

Este încadrat categoriei de 3 stele, dar dispune de dotări și decoruri cu mult peste acest standard. Hotel King se poate constitui într-o destinație turistică în sine, prin prisma luxului, confortului și serviciilor pe care le pune la dispoziția clienților săi, indiferent că e vorba de oameni de afaceri în timpul serviciului sau cupluri în căutarea relaxării.

Hotel King din Târgoviște oferă spre închiriere 34 de camere și apartamente luxoase. Camerele sunt de mai multe tipuri și răspund mai multor feluri de turiști și bugete.

Camerele single au o suprafață de 10 metri pătrați și se adresează turiștilor care călătoresc singuri. O astfel de cameră dispune de un pat de o persoană, noptieră, zonă de relaxare reprezentată de fotolii cu spătar cu tapițerie și măsuță de cafea, spațiu de lucru sub forma unei mese de toaletă cu oglindă și corp pentru adăpostirea frigiderului. Televizorul cu ecran plat este prins pe perete. Dulapul de haine se găsește în vestibul. Camera single este pe cât de practică pe atât de primitoare, de caldă, din punct de vedere al decorului. Predomină combinații plăcute de bej, crem, galben și maro, iar mobilierul și accesoriile textile sunt în deplină armonie. Baia camerei single este modernă, cu decor luminos și vesel, bazat pe gresie și faianță de culoare albă și albastră. Se oferă chiuvetă, vas de toaletă și cabină de duș modernă.

Camerele duble ale hotelului King din Târgoviște sunt în variantă de camere matrimoniale și twin, dar au suprafețe diferite.

Camerele twin se adresează celor ce călătoresc în Târgoviște în afara cuplului, căci sunt prevăzute cu două paturi de o persoană, aflate la o oarecare distanță unul de altul. O astfel de cameră twin are o suprafață de 15 metri pătrați, respectând același decor ca și în cazul camerei single. Spațiul este oarecum împărțit pe zone: cea de dormit și cea de relaxare. Spațiul de destindere dispune de set de fotolii cu picior și măsuță de cafea, în continuarea mesei de toaletă ce poate fi utilizată și ca zonă de lucru. Camerele twin ale hotelului King din Târgoviște sunt luminoase și spațioase, iar decorul ospitalier include și albul strălucitor al așternuturilor, în ton cu unele accente ale mobilierului. Televizorul este prins pe perete, iar dulapul de haine este poziționat pe peretele dinspre intrare.

Citește și:  Bustul lui George Enescu din Botosani : Obiective turistice Botoşani

Camerele matrimoniale ale hotelului King din Târgoviște sunt ceva mai spațioase. Dispun de suprafețe de 20 de metri pătrați și de terase private. Deși mobilierul este cam același – set de fotolii cu măsuță, noptiere și masă de toaletă, plus corp pentru frigider – amplasamentul este diferit. Dulapul de haine se află în vestibul, iar faptul că în loc de 2 paturi se găsește unul singur contribuie la impresia de cameră foarte mare. Decorul este sobru, dar și romantic, mai ales datorită patului matrimonial, poziționat în centrul camerei. Baia este modernă, veselă și luminoasă și dispune de chiuvetă, cabină de duș și vas de toaletă.

Apartamentele hotelului King din Târgoviște sunt amplasate pe două nivele și au suprafețe generoase de 40 de metri pătrați. Se compun din dormitor matrimonial, cameră de zi, chicinetă și baie proprie. Suita dispune de scară interioară ce face legătura între dormitor și camera de zi. În dormitor se regăsesc patul dublu, masa de toaletă cu oglindă, zona de relaxare compusă din fotolii cu măsuță de cafea. Decorul este elegant, de foarte bun gust și invită la totală relaxare. Camera de zi dispune de un set alcătuit din fotolii și canapea așezate în jurul mesei și o chicinetă modernă ce permite prepararea unor gustări frugale. Baia este luminoasă, dotată cu cabină de duș.

Hotel King din Târgoviște oferă clienților săi facilități hoteliere specifice: aer condiționat, internet wireless gratuit, telefon, frigider cu minibar, televizor plat și canale prin cablu, prosoape și halate. Se oferă în mod gratuit apă îmbuteliată, articole cosmetice, papuci de unica folosință.

Prețul camerelor include și micul dejun servit în cadrul restaurantului. Acesta are o capacitate maximă de 60 de locuri și oferă clienților preparate deosebite din bucătăria franțuzească și cea italiană. Decorul este elegant, dar și intim, permițând clienților hotelului King din Târgoviște să se destindă în fața unei farfurii aranjate cu imaginație și unui pahar de vin de calitate.

Hotelul dispune și de facilități pentru oamenii de afaceri – o sală de conferințe modern utilată, cu o capacitate de 60 de locuri.

Pentru relaxarea trupului, hotel King din Târgoviște pune la dispoziția turiștilor piscină interioară contra cost și un salon spa ce cuprinde saună, masaj și jacuzzi.

Parcarea privată este gratuită pentru clienți și dispune de 10 locuri.

hotel-king-targoviste.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.