Se află amplasat în centrul istoric al orașului Galați, în apropierea unor obiective turistice locale, de ordin cultural și nu numai: Teatrul Dramatic, Teatrul Muzical Nae Leonard, Grădina Botanică și Faleza Dunării.

Hotel Kreta din Galați este una dintre clădirile cele mai cunoscute din centrul vechi, ocupând un spațiu de aproape 2000 mp, pe strada Nicolae Bălcescu. Datorită serviciilor, facilităților și designului, hotel Kreta din Galați se numără printre unitățile hoteliere de 4 stele, dispunând de 15 spații de cazare diverse: camere single, camere duble și suite.

Camerele single au suprafețe de câte 15 metri fiecare și decoruri inspirate de fastul și eleganța Greciei Antice. Toate camerele hotelului Kreta din Galați sunt camere înalte, cu pereții frumos decorați în culori pastelate și modele verticale. Camerele single dispun de pat de o persoană, noptiere, zonă de relaxare sub forma unui fotoliu și comodă tv cu spațiu pentru frigider. Dulapul de haine se regăsește în vestibul. Predomină combinațiile suave de roz pal, verde deschis, auriu și culoarea puternică a lemnului natural. Pardoseala este din parchet, dar sunt disponibile și numeroase covorașe în ton cu decorul camerei. Baia este spațioasă și dotată modern cu utilități de calitate, sub forma căzii de baie, chiuvetei și vasului de toaletă. Priveliștea ferestrelor dă înspre forfota orașului.

Camerele duble din hotel Kreta Galați sunt camere matrimoniale și camere twin, deservind atât pe turiștii care călătoresc cu persoana iubită, cât și pe cei ce vin în interes de serviciu. Aceste camere au fiecare câte 19 metri pătrați și se bucură de aceleași decoruri elegante, pline de măreție. Camerele fiind mai spațioase, și piesele de mobilier sunt mai numeroase: noptiere, zonă de relaxare formată din măsuță de cafea și fotolii, comodă de televizor cu loc pentru frigider. Dulapul dublu se află în vestibul și impresionează prin înălțime și ornamentațiile frumos sculptate în lemn. Lampa este realizată sub forma unui mic candelabru, dar privirea este atrasă în mod special de modul inedit de decorare a pereților, în nuanțe de roz și auriu, sau de verde și auriu ori roșu și auriu. Decorurile diferă de la o cameră dublă la alta, dar stilul se menține la fel de elegant. Băile sunt foarte moderne, prevăzute cu cadă cu sistem de jacuzzi, chiuvetă și vas de toaletă. Sunt disponibile și spații pentru depozitarea produselor cosmetice personale.

Suitele sau apartamentele din cadrul hotelului Kreta Galați sunt cele mai mari și interesante spații de cazare. Un apartament măsoară 30 de metri pătrați și este amenajat cu cameră și zi și dormitor separate prin perete și ușă glisantă. Apartamentul dispune și de propria baie. Decorul este inedit, cu mobilier de calitate, realizat după modelul baroc, din lemn masiv, lăcuit și încărcat cu ornamentații splendide, complicate. Fiecare piesă de mobilier are propria personalitate, surprinzând cu forme dintre cele mai plăcute. Dormitorul este matrimonial, cu pat extra large cu un mic baldachin, având cuvertura și accesoriile baldachinului de același model. Noptierele sunt relativ înalte și pline de grație, cu picioare în stilul mobilei de epocă. Există spațiu de lucru, sub forma unei măsuțe de toaletă cu oglindă și taburet, pentru doamne, dar care poate servi și ca birou de lucru. Este vorba despre piese spectaculoase, cu forme romantice și numeroase ornamentații sculptate. Comoda tv, deși un element modern, face parte din același decor, datorită lemnului de calitate și modului în care este împodobit. De la un apartament la altul, decorul diferă sub forma combinațiilor de culori: când alb cu auriu, când albastru cu auriu sau vișiniu cu auriu. Camera de zi a apartamentului din cadrul hotelului Kreta Galați este amenajat în spiritul totalei relaxări, dar dispune de un aer ușor mai modern. Se compune din canapea și fotolii din piele, măsuță de cafea și comodă tv cu multiple funcționalități: spațiu de birou cu taburet, masă de toaletă cu oglindă și corp pentru frigider. Baia apartamentului este modernă, cu cadă cu jacuzzi, vas de toaletă și chiuvetă.

Citește și:  Biserica Cuvioasa Paraschiva din Scornicesti : Obiective turistice Olt

Costul cazării include aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, frigider cu minibar, televizor cu canale prin cablu, telefon, facilități pentru călcat, seif, halate, papuci de unică folosință, uscător de păr, prosoape și articole de igienă gratuite.

Tot în prețul cazării este inclus și micul dejun. Restaurantul continuă decorul interior al camerelor, dovedindu-se plin de fast și eleganță tipic grecească, cu tavane înalte, coloane interioare și picturi murale pline de culoare și contrast. Aici se pot servi toate cele trei mese ale zilei, bucătăria fiind specializată și în meniuri tradițional românești și în meniuri internaționale. Contra cost sunt disponibile servicii de masaj, coafură și cosmetică, spălătorie și călcătorie, transfer spre aeroport.

Parcarea privată a hotelului Kreta din Galați este oferită gratuit.

Dimensiunea și decorul camerelor, dar și amabilitatea personalului hotelier sunt principalele atuuri ale hotelului Kreta din Galați. Turiștii s-au plâns de lipsa liftului și de calitatea micului dejun.

hotel-kreta-galati.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.