Se află chiar la intrarea în orașul Hunedoara dinspre Deva, într-o zonă destul de circulată de mașini mici și mari. Hotel Krystal reprezintă popasul ideal pentru turiștii veniți să viziteze castelul Corvinilor și vestigiile Sarmisegetuzei romane. Este încadrat la categoria hotelurilor de 3 stele și se adresează clienților într-o maniera profesionistă.

Hotelul Krystal oferă spre închiriere 17 camere. Toate sunt duble, diferențele fiind legate de tipul patului – twin sau matrimonial.

Camerele twin sunt prevăzute cu paturi de câteo persoană, dispuse la o mică distanță unul de celălalt. Se pot lipi sau, dimpotrivă, îndepărta și mai mult, în funcție de preferințele clienților. Per total, o cameră twin măsoară 22 de metri pătrați și dispune de mobilier modern, comod și de bună calitate. Camerele sunt gândite în stil minimalist, conform devizei „mai puțin e, de fapt, mai mult”. Astfel că pe lângă paturi se află două noptiere mici, dar foarte practice, o zonă de relaxare de o singură persoană, adică un fotoliu prevăzut cu o măsuță de lemn foarte simplă, un birou ce servește și pe post de comodă tv și un scaun comod și înalt. Culorile sunt sobre, dar plăcute, nu agresează ochiul, ci emană eleganță și bun gust. Predomină culorile de maro închis și amestecurile de alb și crem.

Baia privată este utilată modern, cu materiale de bună calitate, în stil intim și tihnit. Nu există cabină de duș, ci cadă, dar perdeaua de plastic clasică este înlocuită de un geam de sticlă mult mai elegant.

Camerele duble, tot de 22 de metri pătrați, dispun de un pat matrimonial, foarte comod și încăpător. Stilul de amenajare este același – minimalist – iar piesele de mobilier aproape identice în toate camerele. Patul este decorat cu lămpi de noapte, având lumină galbenă, ideală atunci când clientul dorește să citească noaptea fără a-și deranja partenerul care doarme. Spațiul între piesele de mobilier este mare, oferind o senzație de rafinament. Camerele pot părea chiar mai mari decât sunt, tocmai datorită faptului că mobila este puțină și amenajată într-un singur colț al încăperii.

Baia privată a camerei duble este identică cu cea de la camera twin, putând varia doar culorile gresiei și a detaliilor de decor. Toate băile sunt aerisite în mod natural, cu ajutorul unei ferestre de termopan.

Conform celor 3 stele alocate, hotelul Krystal pune la dispoziția clienților produse cosmetice gratuite, prosoape, uscător de păr. Toate camerele sunt dotate cu cablu tv, acces gratuit la internet în sistem wi-fi, frigider cu minibar și aer condiționat. Televizoarele sunt cu ecran plat și asigură un minim de 47 de programe.

Citește și:  Teatrul de Nord Satu Mare: Obiective turistice Satu-Mare

Un aspect tot mai important în cadrul turismului românesc – ferestrele camerelor hotelului Krystal sunt prevăzute cu plase de țânțari, astfel că pot fi aerisite la orice oră din zi și noapte. Lenjeria de pat este de calitate – de damasc.

Toate camerele, și cele duble și cele twin, se pot închiria în regim single sau dublu. Diferența de preț este de maxim de 40 ron.

Micul dejun nu intră obligatoriu în prețul camerei. Turiștii pot opta între pachete de cazare cu mic dejun inclus sau fără mic dejun. Prima masă a zilei se servește la restaurantul hotelului Krystal, în fiecare zi între orele 7:30 și 10:30. Constă în bufet suedez bogat. Restaurantul dispune și de un bar cochet de zi, unde clienții pot savura tării alcoolice sau specialități de cafea. Barul poate acomoda 24 de persoane.

Pe timpul verii, hotel Krystal își răsfață clienții cu o piscină și o terasă în aer liber. Piscina destul de mare este amenajată în spatele hotelului Krystal, în câmpie, pe un spațiu verde, prevăzut cu toate facilitățile necesare. Turiștii au la dispoziție șezlonguri și umbrele gratuite, însă, din cauza cererii foarte mari, este nevoie de rezervare în prealabil.

Terasa piscinei este fermecătoare, cu un decor desprins din peisajele tipice litoralului grecesc. Mobilierul este din lemn, elegant și practic, iar terasa dispune de mai multe arcade, străjuite de perdele albe. Abundă ornamentele florale, ceea ce face ca momentele petrecute aici să fie dintre cele mai naturale. La terasă se pot servi prânzul și cina. Ultima masă a zilei se poate aranja într-un decor romantic, cu lumânări și decor floral.

Parcarea privată a hotelului Krystal este practică și încăpătoare. Este prevăzută cu cel puțin câte un loc de parcare pentru fiecare cameră în parte.

Curățenia, savoarea mâncării și varietatea micului dejun, dimensiunea camerelor și raportul calitate preț au fost cele mai apreciate de către clienții hotelului Krystal. Mai puțin apreciate au fost lipsa ascensorului și locația – hotelul se află într-o zonă verde cu un aer oarecum dezolant, imediat după ieșirea din orașul Hunedoara.

Check in-ul începe la ora 14:00, iar check out-ul trebuie încheiat până în ora 12:00.

hotel-krystal-hunedoara.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.