Localizat în Poiana Pinului, la capătul unui traseu marcat de case cochete și peisaje naturale foarte frumoase, hotel Mcpietroasa este locul ideal pentru un repaos departe de zgomotul orașului. Se află în Poiana Pinului, la intersecția mai multor trasee turistice spre mănăstirea Ciolanu și Schitu Cetățuia, dar și spre tabăra de sculptură Măgura și Vulcanii Noroioși.

Reprezintă un adevărat complex hotelier, care dispune inclusiv de cazare într-o pensiune cu 7 camere, de 4 margarete. Hotelul Mcpietroasa în sine este cotat la 4 stele și oferă clienților cazare în 20 de camere și apartamente dispuse pe cele 4 etaje ale construcției.

Camerele sunt de mai multe feluri și diferă nu doar ca suprafață, ci și ca regim hotelier. Majoritatea sunt de 4 stele, dar există câteva camere care se închiriază la 3 stele, în funcție de preferințele clienților.

Cele mai mari sunt apartamentele de 4 stele, cu dormitor matrimonial și zonă de zi. Camerele duble și cele single sunt de 3 și 4 stele, destul de încăpătoare, prevăzute cu mobilier ușor de lemn și foarte practice. De notat că diferențele de preț între camerele de 3 și 4 stele sunt neglijabile – până în 5 euro. Camerele de 4 stele, spre diferență de cele de 3 stele, dispun de aer condiționat.

Camerele de 4 stele dispun de paturi duble sau matrimoniale, dulapuri înalte pentru haine, zonă de relaxare și noptiere. Ferestrele sunt mari și luminoase la hotel Mcpietroasa, cu atât mai mult cu cât priveliștile verzi sunt încântătoare.

Camerele single sunt ceva mai puțin spațioase, dar amenajate în stil modern, confortabil. În general, designul camerei și decorațiunile se bucură de originalitate, devenind, la capătul unui sejur, memorabile prin forme și culori. Predomină nuanțele calde, pastelate, de verde deschis, albastru deschis, crem, alb sau roșu pal. Camerele sunt foarte practice și curate, au baie proprie, televizor cu cablu tv și conexiune la internet, prin sistemul wi-fi.

Nu există lift în cadrul hotelului Mcpietroasa, astfel că cele patru etaje trebuie parcurse pe scări, cu tot cu bagaje.

Hotelul Mcpietroasa are un restaurant foarte spațios, cu două terase de vară superbe și o cramă aflată la nivelul inferior al construcției. Crama se bucură de un succes real, cu aspectul ei ușor medieval, cu unele elemente de decor rustice și cu mobilierul de masă comod. Aici se pot degusta vinuri românești foarte vechi, de renume, dar se servesc și vinuri internaționale, dintre cele mai cunoscute. Cele mai gălăgioase petreceri românești, cu muzică live și bucate preparate după rețete tradiționale au loc în această cramă.

Citește și:  Centru Cultural Ion Manolescu din Breaza : Obiective turistice Prahova

Terasele sunt ideale pentru servit masa pe timpul verii. Sunt spațioase, elegante și înconjurate de peisaje de natură.

Restaurantul este un loc foarte elegant și mare, de 150 de locuri. Aici, se organizează destul de des petreceri de nuntă și botezuri. Sala are aspectul unui loc creat special pentru dans, muzică, distracție. Meniurile sunt, în principiu, cele românești, dar cu ocazia evenimentelor speciale se pot servi meniuri internaționale, în funcție de dorințele clienților.

Hotel Mcpietroasa are și o sală de conferință, ideală pentru cei aflați în Poiana Pinului în interes de serviciu. Sala de conferințe este prevăzută cu 40 de locuri, fiind preferată pentru cei veniți în team building sau la cursuri de pregătire. Sala este foarte modern amenajată, cu acces la internet și toate facilitățile necesare unor ședințe de lucru.

Există și numeroase modalități de petrecere a timpului liber. La hotelul Mcpietroasa se poate face saună și fitness, se poate juca bowling, biliard și tenis de masă. Cel mai aglomerat loc al hotelului Mcpietroasa îl reprezintă piscina în aer liber, amenajată într-un minunat spațiu verde, înconjurată de poienițe și luminișuri de poveste. Piscina este construită la standarde moderne, cu șezlonguri, dușuri și umbrele.

Hotelul Mcpietroasa are parcare proprie, aflată chiar în fața terasei, la treptele ce duc spre recepție. Este mare și gratuită, deși din cauza turiștilor veniți să se bucure de o masă bună și de piscină, se aglomerează destul de repede.

Hotelul Mcpietroasa este ideal pentru evenimentele private gen nunți și botezuri. Dincolo de faptul că restaurantul reprezintă o alegere de calitate, hotelul este înconjurat de spații verzi amenajate atât de romantic, încât pe fondul lor pot fi realizate superbe ședințe foto cu mirii și invitații lor cei mai de vază. Există mai multe băncuțe și chiar și un pod de piatră, în jurul căruia fotograful poate țese o adevărată regie pentru albumul mirilor. În plus, dacă nuntașii aleg să se cazeze în cadrul hotelului Mcpietroasa, recepția oferă reducere de preț la mai multe camere.

hotel-mcpietroasa-poiana-pinului.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.