Se găsește în centrul Pieții Civice din Bârlad, pe strada 1 Decembrie, și se autointitulează drept unul dintre cele mai reprezentative hoteluri ale orașului. Hotel Moldova face parte din categoria unităților de cazare de 3 stele și asigură 57 de spații de închiriat, sub forma camerelor duble și ale apartamentelor. A fost complet renovat după anul 2000.

Camerele duble ale hotelului Moldova din Bârlad sunt camere primitoare, tihnite, cu decoruri destul de variate. Există camere matrimoniale, cu pat dublu și există și camere twin, cu câte două paturi de o persoană. Suprafața unei camere duble este de 16 metri, iar mobilierul acoperă aproape toate necesitățile turiștilor. Paturile sunt mărginite de noptiere cu lămpițe cu lumină galbenă. Zona de relaxare este compusă din două fotolii mari și o măsuță de cafea, iar comoda pentru tv dispune de spațiu pentru depozitarea bunurilor personale. Frigiderul este amplasat la vedere, fiind ceva mai înalt decât frigiderele tipice hoteliere.

Dulapul pentru haine se găsește în vestibul, astfel că se mai câștigă puțin spațiu liber în încăpere. Este disponibilă și o oglindă, uneori așezată deasupra noptierei, alteori așezată deasupra frigiderului. Decorul camerelor duble ale hotelului Moldova din Bârlad este modern și vesel, plin de energie, deși diferă de la o cameră la alta. Combinațiile de culori sunt pline de viață, uneori intense: galben cu alb, maro închis și crem sau roșu cu portocaliu și maro închis. Unele camere duble dispun de draperii la ferestre, pe când altele au jaluzele verticale. Pe jos există mochetă groasă, ceea ce contribuie la atmosfera tihnită a camerelor.

În baia camerei duble din hotel Moldova Bârlad, turiștii beneficiază de utilități moderne: cadă de baie, chiuvetă și vas de toaletă. Decorul este inspirat de stilul camerelor, în combinații de portocaliu cu alb sau verde muștar cu alb.

Apartamentele hotelului Moldova din Bârlad au suprafețe de câte 22 de metri fiecare și sunt împărțite în cameră de zi și dormitor. Camera de zi este destinată exclusiv relaxării pe timpul zilei, fiind prevăzută cu un set de canapea și fotolii masive, așezate în jurul unei măsuțe decorative. Este disponibil și un birou de lucru cu scaun, unde se pot petrece ceasurile destinate activităților profesionale. Comoda pentru televizor este amplasată într-un colț al camerei, făcând posibilă urmărirea programelor tv din mai multe unghiuri ale încăperii. Atmosfera este confortabilă, cu mobilier ce amintește de locuințele private, în combinații de culori sobre, precum verde muștar, bej și cenușiu. Dormitorul este matrimonial și se bucură de aceleași dotări ca și camerele duble ale hotelului Moldova din Bârlad – pat cu noptiere, fotolii și măsuță de cafea, dulap de haine. Baia apartamentului dispune de cadă de baie cu perdea, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Muzeul de Arta Populara din Tulcea : Obiective turistice Tulcea

În fiecare dintre camerele și apartamentele hotelului Moldova din Bârlad, turiștii au la dispoziție aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, frigider cu minibar, televizor și programe prin cablu, telefon, prosoape, uscător de păr și articole cosmetice gratuite. Contra cost sunt disponibile servicii de curățătorie și spălătorie.

Recepția practică o serie de discounturi la cazare, în funcție de numărul persoanelor cazate și de perioada de timp destinată sejurului la hotel Moldova din Bârlad. Aici se pot lăsa cu încredere valori și bunuri personale, depozitate în seiful hotelului.

Micul dejun nu se regăsește în prețul cazării, dar se poate comanda contra cost la restaurantul amplasat la parterul hotelului. Aici se servesc toate cele trei mese ale zilei, într-un decor elegant și plăcut, cu unele accente moderne. Salonul restaurantului este amenajat în nuanțe deschise de verde. Mobilierul este din lemn masiv. Bucătăria restaurantului din hotel Moldova Bârlad este specializată într-o serie de meniuri, atât tradiționale românești, cât și internaționale. Vinurile oferite provin din cramele românești, dar și din import. Datorită spațiului foarte mare, restaurantul poate găzdui orice tip de evenimente private de amploare.

Hotel Moldova din Bârlad pune la dispoziția clienților și o zonă de relaxare, sub forma barului, cu o capacitate de 30 de locuri. Se află în vecinătatea restaurantului și aici se pot savura băuturi fine și specialități de cafea, într-un decor clasic.

La exterior, restaurantul se continuă cu o terasă descoperită, unde sunt disponibile 30 de locuri. Terasa este amenajată tot în stil clasic, cu mobilier din lemn.

Există parcare privată pentru cei cazați la hotel Moldova din Bârlad. Mașinile sunt păzite în mod permanent.

hotel-moldova-barlad.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.