Este deschis pe șoseaua Giurgiului din Videle și reprezintă un adevărat complex hotelier, în centrul căruia se află un restaurant de renume, deschis tocmai în anul 1998. Hotel New Alpin este încadrat categoriei de 3 stele și dispune de 15 spații de cazare sub forma camerelor duble.

Încăperile sunt exclusiv matrimoniale, cu pat dublu pentru cupluri, iar atmosfera este romantică și, în același timp, modernă. Paturile sunt de dimensiuni mari, cu saltele comode și tăblie fie din piele artificială, fie din lemn. De o parte și de alta a patului sunt disponibile noptiere, iar dulapul de haine, foarte înalt, este așezat într-un colț al camerei. Se asigură zonă de relaxare sub forma scaunelor și măsuței de cafea. În camerele duble ale hotelului New Alpin din Videle, comoda pentru televizor este încadrată unui corp de mobilier înalt și spațios, cu numeroase locuri de depozitat bunurile personale și inclusiv cu zonă de birou pentru laptop. Hainele de zi și gențile de umăr pot fi agățate în cuierul cu aspect modern, disponibil în cameră.

Atmosfera camerelor duble din cadrul hotelului New Alpin din Videle este din cale afară de luminoasă, atât datorită ferestrelor mari, cât și culorii albe ce domină pereții, mobilierul și accesoriile decorative. Singura pată de culoare o reprezintă perdelele de la ferestre, cusute cu model auriu pe fond vișiniu sau crem.

Citește și:  Bustul lui Czaran Gyula din Oradea: Obiective turistice Bihor

Băile camerelor duble ale hotelului New Alpin din Videle este modern utilată, cu cădiță de duș, chiuvetă cu dulăpior pentru produse cosmetice și vas de toaletă. Decorul este și aici dominat de eleganța culorii albe, cu unele pete de culoare fie neagră, fie maro.

Turiștii dispun de anumite facilități în prețul cazării: acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor cu ecran plat, canale tv prin cablu și articole de toaletă gratuite.

Hotel New Alpin dispune de un restaurant cu renume, unde se pot servi toate cele trei mese ale zilei. Restaurantul caută să satisfacă cât mai multe preferințe culinare, astfel că bucătăria este specializată în preparate cu specific românesc tradițional, american, vegetarian și mediteranean.

În cadrul restaurantului sunt disponibile mai multe locuri de joacă pentru copii, în timp ce adulții savurează mâncarea.

La parterul hotelului New Alpin din Videle se găsește clubul cu același nume, unde se organizează petreceri foarte vesele. Barul servește băuturi românești și internaționale, dar și specialități pe bază de cafea.

Parcarea mașinilor se face stradal, căci unitatea de cazare nu dispune de locuri private.

hotel-new-alpin-videle.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.