Încadrat categoriei de 3 stele, hotel Ozon din Harghita Băi este construit într-un decor mai puțin obișnuit: la altitudinea de 1400 de metri, în mijlocul unei păduri, sub versantul vârfului Harghita Ciceu. Are un aspect exterior primitor, inspirat de arhitectura vilelor de munte, cu fațadă îmbrăcată în lemn de culoare închisă. Construcția este cu 2 etaje și parcare centrală, situată în fața recepției.

Hotel Ozon se bucură de vecinătatea unei pârtii de schi, a unui parc de aventuri și mai ales de apropierea minelor de gaz, căutate de turiști pentru proprietățile vindecătoare. Datorită faptului că este amplasat în munte, hotel Ozon asigură intimitate, odihnă și totală detașare de zgomotele tipice așezărilor urbane.

Spațiile de cazare sunt în număr de 31, dintre care 27 sunt camere standard și 3 sunt apartamente. Per total, capacitatea maximă de acomodare se ridică la cifra de 80 de locuri.

Camerele single ale hotelului Ozon din Harghita Băi au suprafețe de câte 15 metri pătrați și asigură confort sporit celor care călătoresc neînsoțiți. Patul este matrimonial, mare și comod, încadrat de noptiere practice. Camerele single au în dotare spații de relaxare cochete, sub forma scaunelor și măsuței de cafea. Televizorul este așezat pe un corp de lemn ce servește și ca spațiu pentru frigider. Fiind completat cu un scaun, comoda poate fi utilizată și ca loc de lucru. Dulapul de haine este poziționat în vestibul. Decorul este foarte plăcut, în combinații calde de galben, portocaliu și roșu, cu mobilă din lemn închis la culoare. Ferestrele mari asigură lumină naturală și vedere la munte. În baie, clienții hotelului Ozon din Harghita Băi au la dispoziție mobilier modern, de bună calitate: chiuvetă, vas de toaletă și cabină de duș.

Pentru turiștii ce călătoresc în cuplu, hotel Ozon din Harghita Băi oferă cazare în camere duble, matrimoniale și twin. În ambele cazuri, suprafața și decorul sunt asemănătoare. Camerele măsoară câte 21 metri pătrați și impresionează prin atmosfera caldă. Clienții beneficiază de set de scaune și măsuță de cafea, birou de lucru, dulap de haine și comodă tv cu loc pentru frigider. Paturile sunt comode și mari. Bagajele se pot ține pe locul special prevăzut pentru ele. Decorul este ceva mai elegant, datorită culorii deschise a accesoriilor textile. Băile sunt spațioase și pline de lumină. Dispun de cadă de duș.

Apartamentele hotelului Ozon din Harghita Băi sunt considerate suite deluxe și se bucură de suprafețe de 36 de metri pătrați fiecare. Au 2 încăperi separate – dormitor și cameră de zi. Dormitorul este matrimonial și dotat cu măsuță de cafea și scaune. În camera de zi se regăsește cel de-al doilea set de masă cu scaune, televizorul și dulapul pentru haine. Atmosfera este plăcută. Pereții sunt zugrăviți în nuanța bananei, ceea ce sporește impresia de apartament intim. Băile suitelor deluxe ale hotelului Ozon din Harghita Băi sunt mari și echipate modern, cu cadă de duș rotundă, cu sistem de hidromasaj.

Citește și:  Biserica Romano - Catolică Sf. Pertu din Cluj-Napoca: Obiective turistice Cluj

Clienții hotelului Ozon din Harghita Băi beneficiază de acces gratuit la internet, televizor cu programe prin cablu, frigider, facilități de călcat, încălzire centrală, articole cosmetice gratuite în baie, uscător de păr și prosoape.

Micul dejun se regăsește în costul cazării. Hotel Ozon dispune de un restaurant a la carte, cu o capacitate de 80 de locuri, ideal inclusiv pentru organizarea de petreceri private. Cele mai apreciate sunt preparatele din pește, mai ales că hotelul are propria păstrăvărie.

Atunci când anotimpul este frumos, cele trei mese ale zilei pot fi savurate pe terasa restaurantului, înconjurată de peisaje naturale de munte. Mai există și un al doilea restaurant, denumit Bistro și amenajat în stil rustic ce poate acomoda tot până la 80 de persoane. De un mare succes se bucură însă barul deschis în incinta hotelului Ozon din Harghita Băi, în stil irlandez. Aici, pot petrece simultan până la 30 de persoane.

Pentru un cost suplimentar, turiștii pot beneficia de servicii de relaxare deosebite. Hotelul dispune de un centru spa, cu săli de masaj și saună finlandeză.

Cei veniți la hotel în interes de serviciu pot profita de sala de conferințe, cu o capacitate de 80 de locuri. Datorită locației și facilităților asigurate, hotel Ozon este ideal pentru cei care doresc să petreacă weekenduri în regim de team building, cu activități de echipă în aer liber, dar și ședințe de lucru.

Parcarea hotelului Ozon din Harghita Băi este spațioasă, prevăzută cu 30 de locuri pentru mașinile clienților. Este supravegheată permanent, prin sistem video.

Curățenia, raportul calitate – preț și confortul camerelor sunt cele mai apreciate aspecte ale unui sejur la acest hotel. Amabilitatea personalului a fost lăudată în mod deosebit. Mâncarea pare să fi răspuns tuturor exigențelor. Singura nemulțumire exprimată se leagă de drumul de acces spre hotel, aflat în stare foarte proastă și aproape imposibil de parcurs pe timpul iernii.

hotel-ozon-harghita-bai.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.