Se găsește în centrul orașului și dispune de 4 stele binemeritate. Hotel Palace Residence are, în interior și la exterior, aspectul unui adevărat palat princiar, oferind însă nu doar decoruri de vis, ci și servicii de calitate.

La exterior, este vorba despre o construcție cu aspect istoric, dar bine întreținută. Hotel Palace Residence din Arad se află într-o clădire cu parter și etaj, aflată pe colțul străzii Decebal. Oferă spre închiriere numai 5 camere luxoase, amenajate cu cea mai mare grijă pentru detalii. Camerele sunt mari, spațioase și luminoase. Se pot închiria în regim single sau dublu, deși toate sunt camere pentru două persoane.

Camerele duble sunt în variantă twin sau matrimoniale, cu 2 paturi alăturate sau un singur pat dublu. Suprafața este de 25 de metri, iar mobilierul este de epocă. Atmosfera este regală, grație pieselor de mobilă și modului în care au fost amenajate, cu vedere spre oraș prin ferestrele foarte mari și luminoase. Noptierele și dulapul mare cu oglindă sunt din lemn masiv, închis la culoare, în ton cu comoda pentru televizor. Zona de relaxare se compune din fotolii și măsuță de cafea, amplasate sub forma unui spațiu extrem de intim și plăcut. Combinațiile de culori variază, de la cele sobre și elegante de alb, vișiniu și maro închis, până la cele mai vesele, de galben, alb și crem. Băile camerelor duble sunt enorme și dispun de lumină naturală, datorită ferestrelor mari și înalte. Mobilierul de baie este modern și de calitate, răspunzând tuturor necesităților specifice. Cabinele de duș sunt prevăzute cu preș anti alunecare, iar chiuvetele dispun de blaturi de granit în nuanțe elegante.

Camerele duble cu balcon ale hotelului Palace Residence din Arad sunt ceva mai mari și chiar mai elegante. Dispun de o suprafață de 30 de metri, ocupată doar parțial, pentru a nu se irosi impresia de spațiu liber. Paturile sunt matrimoniale și dispun de noptiere din lemn masiv. Dulapurile sunt încăpătoare, foarte înalte și prevăzute cu oglindă. Aceste camere duble au zona de relaxare afară, pe balcon, astfel că momentele cele mai plăcute ale zilei se pot petrece cu ochii spre străzile orașului Arad. Băile din camerele duble cu balcon sunt mai mari și spațioase. Au ferestre mari, pentru aerisire și lumină naturală, iar mobilierul este foarte elegant, cu ornamente aurii și blat de granit. În băi, există cadă, vas de toaletă și bideu.

Suita junior este cea mai frumoasă din hotelul Residence din Arad, dispunând de o suprafață de 50 de metri și mobilă elegantă, cu aspect regal. Suita este alcătuită din două încăperi amenajate în spațiu deschis, ca zonă de dormit și zonă de relaxare. Între ele, există un vestibul prevăzut cu cuier de haine și divan destinat momentele de încălțare a pantofilor. Patul este matrimonial și dispune de noptiere și dulap pentru haine. Livingul este format din canapea și fotolii masive, cu aspect regal, plus un spațiu de lucru, cu birou și scaun. Confortul și eleganța își dau mâna, zona fiind una destinată relaxării și destinderii totale. Atât dormitorul, cât și livingul au vedere la oraș, datorită ferestrelor mari și înalte, îmbrăcate în perdele albe, diafane. Există o singură baie în suita junior, dar de dimensiuni mari, amenajată în același stil de epocă, cu mobilier de cea mai bună calitate.

Citește și:  Muzeul Judetean Arges din Pitesti : Obiective turistice Argeş

În toate camerele există acces gratuit la rețeaua wireless, frigider cu minibar, aer condiționat și televizor cu canale prin cablu. Tocmai pentru că hotel Palace Residence din Arad este amplasat în centrul orașului, camerele sale au fost izolate fonic, permițând odihna turiștilor. Băile sunt dotate cu articole cosmetice aromate, halate, uscător de păr și prosoape.

Micul dejun este inclus în prețul camerei și se servește la restaurantul Palace al hotelului Palace Residence din Arad, sub formă de bufet suedez. Tot aici, se pot comanda și celelalte două mese ale zilei, contra cost. Bucătăria este cu specific italian, propunând meniuri pline de savoare și ingrediente naturale. La cerere, hotelul oferă turiștilor fructe proaspete în camere, în mod gratuit.

Restaurantul poate acomoda până la 45 de persoane. Este amenajat în stil elegant, în trei saloane cu atmosferă intimă. Predomină nuanțele de roșu, în jurul mobilierului de lemn, ca o promisiune de excelență. Restaurantul Palace se bucură de aprecieri deosebite, fiind mereu aglomerat cu turiști cazați la hotel Palace Residence sau în alte locuri. Aici, se organizează și petreceri restrânse, într-un decor cu adevărat regal.

Dimensiunea generoasă a camerelor și varietatea și calitatea preparatelor culinare sunt, cel mai adesea, lăudate de clienții hotelului Palace Residence din Arad. Singurele nemulțumiri exprimate au fost legate de faptul că strada este una destul de aglomerată și gălăgioasă.

Copiii până la 6 ani stau gratuit în cameră, dacă nu este necesar un pat suplimentar. La hotel Palace Residence din Arad, check in-ul începe la ora 15:00, iar check out-ul se termină la 12:00.

hotel-palace-residence-arad.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.