Este vorba despre un hotel amplasat central, chiar în inima orașului Turda, având în imediata vecinătate muzeul Istoric și salina Turda. Hotelul Palace Turda este încadrat categoriei de 3 stele și oferă turiștilor cazare în 13 camere amenajate într-un stil original, plin de personalitate și eleganță.

Hotel Palace Turda se adresează acelor turiști îndrăgostiți de decorurile prețioase, în care confortul, rafinamentul și facilitățile moderne se îmbină subtil, creând spații luxoase. Recepția, coridoarele și camerele acestui hotel sunt deosebite, lăsând impresia că reprezintă mai degrabă o proprietate privată decât un hotel cu interioare standard.

Hotel Palace Turda pune la dispoziția turiștilor trei tipuri de camere: duble, twin și camere deluxe. Oricare dintre acestea poate fi închiriată și în regim single.

Camerele duble ale hotelului Palace Turda se întind pe suprafețe de 18 metri pătrați și cele mai multe dintre ele se regăsesc la mansardă. Mobilierul este cel de strictă necesitate, practic și modern. Paturile sunt duble, matrimoniale, acompaniate de noptiere din lemn. Pentru depozitarea bagajului și agățarea hainelor există un singur spațiu, sub forma unui corp din lemn cu oglindă, cuier, sertare și umerașe. Frigiderul este de sine stătător, nefiind încorporat vreunei piese de mobilier. Camera este luminoasă, prin prisma ferestrei Velux și a contrastului de culori pe cât de simple, pe atât de elegante – alb și negru. Televizorul cu ecran plat se află suspendat pe perete. În cameră se află baia privată, modern utilată și dispunând de o fereastră mare ce permite aerisirea și pătrunderea luminii naturale. Baia este dotată cu chiuvetă cu dulap, vas de toaletă și cabină de duș. Decorul este elegant, în nuanțe de alb și crem.

Camerele twin ale hotelului Palace Turda dispun de suprafețe mai mici, de 15 metri pătrați. Sunt prevăzute cu paturi de o persoană, separate, amplasate în colțuri diferite ale încăperii. Fiecare dintre aceste paturi are propria noptieră cu sertare și lămpiță. Restul mobilierului este reprezentat de un corp de depozitat haine și bagaje, identic cu cel din camera dublă. Atmosfera este primitoare, datorită combinațiilor de culori reconfortante – albastru închis, alb și bej. Baia este spațioasă, dispune de lumină naturală și se compune din mobilierul specific modern. Cabina de duș are sistem de hidromasaj.

Camerele duble deluxe ale hotelului Palace Turda sunt cele care merită statutul de încăperi de palat. Măsoară câte 23 de metri pătrați fiecare și asigură o totală relaxare într-un decor plin de rafinament. Patul este matrimonial, pentru cupluri, străjuit de noptiere joase. Zona de relaxare se compune din măsuță de cafea cu scaune tapițate, în nuanțe albastre. Dulapul de haine este foarte mare și înalt, prevăzut cu oglinzi ce contribuie la eleganța încăperii. Unele dintre camerele deluxe au decor alcătuit din mobilier de culoarea albă, în contrast cu mocheta închisă, altele au mobilier de culoare maro închis, contrastând plăcut cu albul strălucitor al așternuturilor sau pereților. Camerele deluxe ale hotelului Palace Turda sunt prevăzute cu balcoane ce oferă priveliști asupra orașului Turda. Baia este mare, spațioasă și ultramodernă, cu cabină de duș cu hidromasaj.

Citește și:  Casa parohiala evanghelica a parohiei Biserica Neagra din Brasov : Obiective turistice Braşov

Camerele hotelului Palace Turda sunt asigurate cu aparate de aer condiționat, acces gratuit la rețeaua wireless, telefoane, frigidere cu minibar, televizoare cu ecran plat și canale tv prin cablu. Băile oferă produse cosmetice gratuite, prosoape și uscător de păr.

În prețul camerelor nu este trecut și micul dejun. Acesta poate fi servit contra cost în salonul elegant, amenajat în nuanțe de verde, argintiu și maro la parterul hotelului Palace Turda, cu vedere la stradă. Localul este micuț, dar plin de bun gust, invitându-și clienții într-o atmosferă prețioasă. Mobilierul se compune din bănci, mese și scaune. Tot aici, se află și barul hotelului Palace Turda, unde se pot servi specialități alcoolice sau cafea.

Se asigură parcarea mașinilor în condiții de maximă siguranță. La cerere și contra cost, sunt disponibile servicii de curățătorie și spălătorie.

Copiii până la 3 ani se pot caza gratuit în camerele părinților. Check in-ul începe de la ora 14:00, iar check out-ul trebuie terminat înainte de ora 12:00.

Locația centrală și curățenia camerelor sunt principalele atuuri ale hotelului Palace Turda. Clienții hotelului s-au arătat impresionați de decorul interior al hotelului și de personalul foarte amabil. Au existat însă nemulțumiri legate de faptul că parcarea este contra cost, iar sistemul de încălzire pe perioada iernii și cel de răcire pe perioada verii funcționează cu multă zgârcenie. Iarna se asigură căldură numai câteva ore de dimineață, iar aparatele de aer condiționat nu funcționează înainte de 15 iunie, indiferent de temperatura de afară.

hotel-palace-turda.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.