Se află pe bulevardul Victoriei, la câteva minute de mers pe jos distanță până în centrul orașului Tecuci. Hotel Parc Tecuci a fost inaugurat în anul 2006, în imediata vecinătate a parcului Central. Dispune de 3 stele hoteliere și 18 spații de cazare foarte variate, menite să răspundă unor nevoi cât mai diverse ale turiștilor. Hotel Parc Tecuci asigură servicii și facilități concentrate pe dorința de a oferi turiștilor sejururi cât mai plăcute și odihnitoare.

Camerele sunt de mai multe feluri: camere single, camere duble, camere triple și suite pentru 4 adulți.
Camerele single ale hotelului Parc Tecuci dispun de suprafețe de câte 14 metri pătrați și sunt ideale pentru cei ce călătoresc în interes de serviciu. Patul este încadrat de noptiere. Dulapul de haine este spațios, iar la dispoziția turistului se află un mic birou cu scaun ce poate servi și drept comodă pentru televizor. Decorul este intim și plăcut. Baia este spațioasă, scăldată în lumină naturală datorită ferestrei și dispune de utilități foarte moderne: cabină de duș, chiuvetă cu dulap și vas de toaletă.

Camerele duble ale hotelului Parc Tecuci sunt ceva mai spațioase, măsurând fiecare câte 20 de metri pătrați. Sunt prevăzute fie cu câteun pat dublu, fie cu câte două paturi de o persoană. Comoda pentru televizor este amplasată așa încât să ofere o bună vizionare a programelor. Restul mobilierului se pretează activităților profesionale, constând într-un birou cu scaun, ideal pentru lucrul cu laptopul. În acest corp se regăsește și frigiderul cu minibar. Decorul camerelor duble este prietenos, datorită combinațiilor de culori calde, precum portocaliu, bej, galben, alb și gri perlat. Pereții sunt zugrăviți în tonuri deschise de galben, iar pe jos este disponibilă mochetă groasă. Baia asigură confort și intimitate, fiind spațioasă și dotată cu utilități moderne de genul cabinei de duș, chiuvetei și vasului de toaletă.

Camerele triple ale hotelului Parc Tecuci măsoară câte 30 de metri pătrați fiecare și se adresează cuplurilor ce călătoresc cu copilul. Sunt disponibile mai multe variante de dormit: fie 3 paturi single, fie un pat dublu și un pat single. Restul mobilierului se compune din noptiere, spațiu de birou cu scaun ce folosește și drept comodă tv și corp pentru frigider, zonă de relaxare sub forma mesei cu scaune, dulap de haine și loc special pentru bagaje și genți. Decorul este ceva mai simplu, piesele de mobilier fiind foarte practice. Predomină culorile luminoase, în nuanțe de bej, galben și maro. Camerele triple sunt foarte luminoase, asigurând o atmosferă plăcută. Băile dispun de spații mari și de utilități moderne, identice cu cele enumerate la camerele duble ale hotelului Parc Tecuci.

Citește și:  Casa Corpului Didactic din Galati : Obiective turistice Galaţi

Există și suite pentru 3 persoane, ideale însă pentru 3 adulți. Acestea au suprafețe de 45 de metri pătrați și asigură confort sporit. Sunt disponibile un pat dublu, extra large și o canapea cu fotolii, cu aspect modern. Se asigură toate facilitățile necesare unui sejur ce îmbină utilul cu plăcutul: zonă de relaxare cu fotolii și măsuță de cafea, spațiu de lucru sub forma biroului cu scaun. Dulapul de haine este înalt și aflat în vestibul, laolaltă cu locul special amenajat pentru bagaje. Decorul este modern, în nuanțe de albastru, argintiu și alb. Baia este mare, luminoasă și modernă, cu unele accente rustice reprezentate de utilitățile îmbrăcate în culoarea lemnului natural. Sunt disponibile cabină mare de duș, chiuvetă cu dulap și vas de toaletă. Aerisirea se face prin fereastră.

Hotel Parc Tecuci dispune și de apartamente, amenajate cu cameră de zi și dormitor. Un astfel de spațiu măsoară 40 de metri pătrați și impresionează prin eleganță și bun gust. Camera de zi dispune de două canapele din piele, măsuță de decor, comodă pentru televizor și birou cu scaun, iar dormitorul este matrimonial, cu noptiere, dulap de haine, cuier pentru sacouri, zonă de relaxare și spațiu pentru bagaje. Predomină combinațiile rafinate de galben luminos, auriu și bej, în ambele încăperi ale apartamentului. Baia se bucură de dotări ultramoderne, sub forma căzii de baie, chiuvetei și vasului de toaletă. Există fereastră pentru aerisire.

Indiferent de felul camerei, turiștilor din hotel Parc Tecuci le sunt asigurate în costul cazării anumite facilități: aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, frigider cu minibar, televizor, canale prin cablu, radio, telefon, uscător de păr, articole cosmetice gratuite și uscător de păr. La cerere, hotel Parc Tecuci asigură servicii de masaj și spălătorie.

Tot în costul cazării este inclus și micul dejun. Aici, se pot servi toate cele trei mese ale zilei. La prânz și cină se recomandă specialitatea casei, care constă în preparate tradițional românești, realizate după rețete locale vechi. Există și o terasă acoperită, unde turiștii pot savura o cafea sau un desert românesc.

Ca zonă de agrement, hotel Parc Tecuci dispune de un teren de tenis de câmp și un teren de fotbal. Parcarea este gratuită și oferă numeroase locuri sub pază.

hotel-parc-tecuci.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.