Este vorba despre un complex hotelier, construit în Murighiol, sub forma unui mic paradis închinat sejururilor cu apă și soare. Hotel Peninsula Resort propune vacanțe de totală relaxare, prin decorul însorit al camerelor, serviciilor hoteliere și al facilităților puse la dispoziția turiștilor. Există 19 spații de cazare, destul de variate, în funcție de preferințele și bugetul fiecăruia. Camerele sunt duble și sub forma suitelor pentru cei care călătoresc cu familia. Peninsula Resort se află chiar pe malul lacului Murighiol.

Camerele duble ale complexului Peninsula Resort sunt de două feluri, matrimoniale și twin, având suprafețe identice, de câte 24 de metri fiecare. Paturile sunt încadrate de noptiere, iar restul mobilierului se compune din zonă de relaxare cu scaune și măsuțe de cafea, o comodă tv suficient de spațioasă încât să poate fi utilizată și ca spațiu de lucru, dulap pentru haine și spațiu de bagaje. Camerele duble se bucură de un aspect inspirat de lumea marină, în nuanțe de albastru, alb și galben. Tot decorul emană veselie, căldură și intimitate, fiind caracteristic vacanțelor petrecute pe malul apei. Pe jos se găsește mochetă, iar saltele paturilor sunt de cea mai bună calitate, asigurând odihnă totală pe parcursul nopții. Camerele sunt foarte luminoase, și datorită ferestrelor, și datorită combinației de culori foarte deschise. Baia din camera dublă uimește prin eleganța decorului și prin modernitatea utilităților. Este prevăzută cu duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Camerele duble superioare se mai numesc și camere de familie, în cadrul complexului Peninsula Resort și au suprafețe de câte 30 de metri fiecare. Sunt camere ideale pentru cuplurile cu copii, având în componență un pat matrimonial și două paturi single suprapuse. Camera de familie este spațioasă, scăldată în lumina soarelui și foarte elegantă, asigurând însă și un aer de intimitate. Mobilierul este numeros și de calitate: noptiere, măsuță de cafea cu scaune, comodă tv cu spațiu de lucru, dulap de haine, oglindă foarte mare. Decorul este cel deja realizat în camerele duble standard din cadrul complexului Peninsula Resort Murighiol, în combinații de albastru marin, crem, alb strălucitor și galben. Este evocată atmosfera de vacanță la mare. Băile sunt extrem de elegante, cu decoruri inspirate de culorile scoicilor. Se asigură utilități ultramoderne: duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Suitele din cadrul complexului Peninsula Resort din Murighiol sunt adevărate apartamente de vacanță, având suprafețe generoase de câte 62 de metri fiecare. Se compun din două dormitoare matrimoniale, o baie privată și un balcon cu vedere la lac. Ambele dormitoare sunt destinate cuplurilor, oferind și o atmosferă pur romantică, cel puțin într-unul dintre dormitoare, unde patul este prevăzut cu baldachin. Fiecare dintre încăperi dispune de toate utilitățile regăsite la interiorul camerelor standard: noptiere, comodă tv, spațiu de relaxare, dulap pentru haine. Decorul este cel marin, cu mobilă din lemn deschis la culoare, accesorii decorative de culoare albastră și materiale textile de un alb strălucitor. Baia suitei din cadrul complexului Peninsula Resort din Murighiol este foarte spațioasă și modernă, amenajată în același spirit al romantismului – dispune de cadă cu sistem de jacuzzi, chiuvetă și vas de toaletă. Pe balconul suitei se află cea de-a treia și cea mai importantă zonă de relaxare, compusă din scaune cu tapițerie și masă de cafea.

Citește și:  Statuia lui Alexander I. Nako din Sannicolau Mare : Obiective turistice Timiş

În camerele și suitele complexului Peninsula Resort din Murighiol se asigură aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, televizor cu programe prin cablu, izolare fonică, frigider, seif, halate, papuci de baie, uscător de păr, articole cosmetice gratuite și prosoape.

În costul cazării este inclus și micul dejun care se servește la restaurantul complexului, amenajat într-un spațiu foarte mare și decorat în același stil marin, în combinații de culori deschise: alb, galben și albastru. Restaurantul oferă o panoramă desăvârșită asupra lacului și servește cu precădere preparate din bucătăria tradițional românească, în special pe bază de pește. În aer liber a fost amenajată și o terasă denumită Peninsula, fiind construită pe un ponton amplasat în mijlocul naturii verzi, în apropierea lacului.

Complexul Peninsula Resort din Murighiol își răsfață clienții și cu o vinotecă pitorească unde decorul este iarăși cel estival, plin de lumină. Vinoteca servește vinuri alese din podgoriile cele mai apreciate ale României. Se organizează degustări, dar și petreceri pescărești.

Turiștii cazați la acest hotel în interes de afaceri au la dispoziție o sală de conferințe, extrem de modernă și elegantă, echipată cu toate utilitățile specifice. Poate acomoda până la 100 de persoane.

Distracția se desfășoară pe timpul zilei în cadrul parcului de distracții acvatic al complexului Peninsula Resort din Murighiol, unde accesul se face contra cost. Sunt disponibile o piscină și mai multe tobogane de apă, șezlonguri, umbreluțe și un mic băruleț. Pe parcursul nopții, distracția se mută în clubul hotelului, unde accesul este gratuit.

În zona din jurul complexului hotelier există posibilitatea de a pescui.

Mașinile se pot lăsa în parcarea privată.

hotel-peninsula-resort-murighiol.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.