Se află într-un decor montan de vis, la o altitudine de 1600 de metri, printre obiective turistice specifice munților Bucegi – Sfinxul, Babele, mănăstirea Peștera Ialomiței și lacul Bolboci. Hotel Peștera se află în apropierea telecabinei.

Hotel Peștera din Moroeni a fost deschis în 1978, pe locul unei cabane de lemn construite tocmai în 1923. Hotelul a trecut prin nenumărate etape de reparații, restaurare și extindere, ajungând la forma actuală în urma intervențiilor începute în anul 2012. Hotel Peștera din Moroeni este încadrat categoriei de 3 stele și dispune de 49 de spații de cazare, în mai multe variante, ca suprafața, preț și dotări.

Camerele duble standard ale hotelului Peștera din Moroeni măsoară câte 15 metri pătrați fiecare și sunt prevăzute cu paturi twin alăturate sau depărtate. Mobilierul este cel clasic, ca amplasament și decor și se compune din paturi single, noptiere, masă de toaletă cu oglindă ce poate servi și ca spațiu de lucru, zonă de relaxare cu fotoliu și măsuță de cafea, dulap de haine și corp pentru frigider care uneori este folosit și drept comodă tv. Atmosfera este cea clasică, de hotel, cu decor simplu, practic, dominat de albul strălucitor al așternuturilor și culoarea lemnului lăcuit. Unele dintre camerele duble standard dispun de balcon cu vedere la munte. Baia privată este modern utilată, cu cadă de duș, chiuvetă suspendată și vas de toaletă.

Hotel Peștera din Moroeni oferă și cazare în camere duble confort, cu suprafețe de 20 de metri pătrați, camere ideale pentru cuplurile cu copii. În componența acestor camere intră un pat dublu, matrimonial și o canapea extensibilă, la preț suplimentar. Mobilierul se compune din noptiere, zonă de relaxare cu scaune și măsuță de cafea, spațiu de lucru, corp pentru frigider și loc de lăsat bagajele. Dulapul de haine se găsește în vestibul. Astfel de camere sunt spațioase și pline de lumină, dispunând de balcoane private cu vedere la munte. Decorul este confortabil și plăcut, datorită combinațiilor de culori – alb, roșu, vișiniu și maro – și accesoriilor textile cochete. Baia dispune de lumină albă, artificială și dotări moderne.

Suitele junior ale hotelului Peștera din Moroeni sunt ceva mai mari, de 25 de metri pătrați și reprezintă o alegere ideală pentru cuplurile cu 2 copii, căci dispun de pat matrimonial și canapea extensibilă. Decorul este asemănător celui din camerele duble confort, dar spațiul este ceva mai generos și amplasamentul mobilei oferă un plus de intimitate. Deși amenajată în spațiu deschis, suita junior este împărțită în zonă de odihnă nocturnă și zonă de relaxare pe perioada zilei. Dispune de scaune și măsuță de cafea, loc de lucru, comodă tv. Dulapul de haine este amplasat în vestibul, în apropierea locului de depozitat bagajele, prevăzut cu oglindă și cuier. Baia este modern utilată, cu cadă de duș cu paravan de sticlă.

Citește și:  Casa din str. Pietei Nr. 75 din Ghimbav : Obiective turistice Braşov

Suitele junior ale hotelului Peștera din Moroeni se închiriază și în variantă executive, la o suprafață și mai mare și un decor ceva mai elegant. Practic, suita junior executive se compune din pat matrimonial și canapea extensibilă, așezate una în fața alteia, sub forma unei camere private, nicidecum de hotel. Atmosfera este plăcută, primitoare și ideală pentru turiștii îndrăgostiți de lux chiar și în mijlocul naturii. Decorul se concentrează în jurul unei combinații de culori ceva mai sobre, de maro închis, alb strălucitor și bej. Mobilierul cuprinde pat matrimonial, noptiere, canapea extensibilă și taburet, măsuță de cafea, dulăpior pentru frigider, spațiu de lucru – birou cu scaun – și dulap de haine. Aceste suite dispun de balcoane private generoase ca suprafață. Pardoseala este acoperită cu mochetă și încălzită pe perioada anotimpului rece.

Cei dornici de răsfăț total, indiferent de preț, pot opta pentru suita prezidențială din hotel Peștera Moroeni. Este vorba despre apartamente alcătuite din cameră de zi și 2 dormitoare. Unul este matrimonial, iar al doilea este twin, în timp ce camera de zi este prevăzută cu canapea extensibilă și taburet confortabil. Decorul este somptuos, în combinații de alb și maro închis cu unele accente de vișiniu. Podeaua este încălzită. Se oferă facilități pentru prepararea cafelei. Baia privată dispune de cadă modernă.

Camerele hotelului Peștera din Moroeni oferă clienților acces gratuit la rețeaua de internet, seif, balcon privat, frigider, minibar și telefon. În suite, se asigură în plus uscător de păr, televizoare cu ecran plat, căzi de baie cu hidromasaj și ipod playere. Toate ofertele de cazare includ micul dejun, la hotel Peștera Moroeni.

Restaurantul este amenajat în aer liber, indiferent de anotimp, sub forma unui foișor pitoresc cu încălzire. Se servesc preparate românești, într-un decor montan de vis.

Turiștii cazați la hotel Peștera din Moroeni au la dispoziție un centru spa cu jacuzzi, saună, piscină acoperită și sală de forță.

Clienții au lăudat dimensiunea și curățenia camerelor și amplasamentul. S-au plâns însă de drumul de acces, raportul calitate – preț și de facilități.

hotel-pestera-moroeni.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.