Se găsește într-un cadru natural încântător, la marginea unei păduri. Hotel Plaza Lake din Rojiștea este destinația ideală pentru cei ce doresc să se rupă de zgomotele tipice vieții la oraș, dar nu doresc să renunțe la confortul și facilitățile lumii moderne.

Hotel Plaza Lake din Rojiștea este o construcție relativ nouă, pe 3 etaje, cu dotări ultramoderne și servicii de calitate. Se află încadrat la categoria unităților de cazare de 4 stele și oferă cazare variată în 30 de spații. Camerele hotelului Plaza Lake din Rojiștea sunt de 3 feluri: cameră single deluxe, cameră dublă deluxe și cameră dublă superioară cu vedere la lac.

Camerele single deluxe au suprafețe de câte 20 de metri pătrați și oferă tot confortul necesar relaxării celor ce călătoresc singuri și mai ales în interes de afaceri. Camerele sunt practice și elegante, cu paturi single de dimensiuni generoase, încadrate de noptiere. Se asigură zonă de relaxare sub forma unui fotoliu și spațiu de lucru sub forma unui birou cu taburet. Acest birou este prevăzut și cu oglindă putând fi utilizat ca masă de toaletă de către doamne, și se continuă cu comodă tv prevăzută cu rafturi și spațiu pentru frigider. Există și o măsuță unde se servesc ceaiul sau cafeaua, mai ales ca sunt disponibile facilități pentru prepararea lor în intimitatea camerei. Decorul este primitor, în nuanțe când închise, când luminoase – în funcție de fiecare cameră. În general, camerele au decoruri diferite, dar peste tot atmosfera este prietenoasă și ideală pentru destindere. Băile sunt moderne, utilate cu cabină de duș, chiuvetă cu dulap și vas de toaletă.

Camerele duble deluxe ale hotelului Plaza Lake din Rojiștea sunt moderne și foarte elegante, prin prisma culorilor și a facilităților asigurate. Paturile sunt matrimoniale, încadrate de noptiere. Dulapul de haine este spațios, amplasat în vestibul. Camerele dispun de un corp de mobilă cu multiple funcționalități. Se asigură o mică zonă de relaxare cu scaun și măsuță de cafea, birou de lucru cu oglindă și spațiu generos pentru păstrarea bagajelor. Camerele duble deluxe ale hotelului Plaza Lake din Rojiștea au suprafețe de câte 22 de metri fiecare. Predomină combinațiile de culori moderne – fie alb strălucitor cu argintiu și albastru marin, fie maro închis cu alb strălucitor și crem luminos. Băile au utilități dintre cele mai moderne și decoruri contemporane, din gresie și faianță strălucitoare. Se asigură chiuvetă, vas de toaletă și cabină de duș cu sistem de hidromasaj.

Citește și:  Ansamblul Bisericii Sf. Dumitru - Bagdat din Ramnicu Sarat : Obiective turistice Buzău

Camerele duble superioare cu vedere la lac ale hotelului Plaza Lake din Rojiștea se bucură, în plus, de balcoane care oferă priveliște la lac. Aceste camere sunt și ele exclusiv destinate cuplurilor, având paturi duble, matrimoniale. Sunt camere spațioase, scăldate în lumină naturală și cu un plus de intimitate, asigurată de accesoriile decorative ale patului. Tăblia și cadrul patului sunt îmbrăcate în pluș de culoare deschisă, contribuind la impresia de intimitate a încăperii. Mobilierul răspunde principalelor nevoi de acomodare: noptiere, dulap mare cu un corp de vitrină, birou cu oglindă, măsuță de cafea cu scaune, comodă tv cu spațiu pentru frigider și loc de depozitat bagajele și hainele. Băile camerelor duble cu vedere la lac au utilități foarte moderne, de calitate: cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Principalele facilități asigurate turiștilor în camerele hotelului Plaza Lake din Rojiștea sunt acces gratuit la rețeaua de internet wireless, aer condiționat, frigider cu minibar, televizor cu ecran plat, programe prin cablu, telefon, preparare ceai și cafea, halate, papuci de unică folosință, uscător de păr și articole cosmetice gratuite.

Costul cazării este separat de prețul micului dejun, care poate fi servit contra cost la restaurant. Acesta poartă denumirea de restaurant Plaza și are o capacitate de maxim 150 de locuri. Se servesc cu precădere preparate din bucătăria românească tradițională, dar la cerere se pot găti și meniuri internaționale. Datorită decorului plin de eleganță, restaurantul hotelului Plaza Lake din Rojiștea este locul ideal pentru desfășurarea unor evenimente private precum nunta, botezul, aniversarea onomastică.

Hotelul pune la dispoziția clienților și un cort pentru evenimente speciale, unde atmosfera este la fel de elegantă, dar și un strop feerică. Acest cort este amplasat în cel mai frumos spațiu verde din jurul hotelului, astfel încât petrecerea de nuntă să se bucure de un cadru de poveste. Sunt încurajate ceremoniile religioase desfășurate pe pajiștea hotelului Plaza Lake din Rojiștea.

Turiștii se bucură și de un adevărat centru spa, cu piscină acoperită, unde temperatura apei variază între 28 și 30 grade Celsius. Tot în cadrul centrului spa, se află o saună uscată, o saună udă și un duș „emoțional”, ce permite răcorirea trupului la finalul tratamentelor calde.

Se organizează și evenimente de afaceri: conferințe, mese festive, întâlniri, ședințe și program special pentru cei aflați în team building.

Clienții hotelului Plaza Lake, Rojiștea, dispun de parcare privată, locurile pentru mașini fiind gratuite.

hotel-plaza-lake-rojiste.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.