Amplasat într-o zonă verde a orașului Iași, hotelul Pleiada Boutique este ideal pentru turiștii sătui de forfota orașului, dar îndrăgostiți de lux și bunăstare. Hotelul este la 5 kilometri distanță de centrul Iașiului și la 10 kilometri distanță de aeroport. Este înconjurat de livezi și poienițe ce asigură priveliști de vis și incursiuni în natură.

Hotelul Pleiada Boutique este încadrat categoriei de 5 stele, lucru pe care calitatea serviciilor, decorurile interioare și prețurile practicate îl reflectă fidel. Atât la exterior cât și la interior, designul este elegant fără a fi ostentativ. În amenajarea acestui hotel s-a pornit de la ideea de elemente ale naturii, astfel că nuanțele și formele celebrează apa, focul, lemnul, aerul, lumina și pământul. Excelența este termenul la care se raportează personalul hotelului Pleiada Boutique din Iași.

Există 64 de unități de cazare, fiind vorba de 60 de camere duble și 4 apartamente. Camerele se închiriază la prețuri diferite, în funcție de suprafață și serviciile incluse. Variantele sunt destul de numeroase.

La o primă clasificare, camerele hotelului Pleiada Boutique diferă în funcție de design, de forma mobilierului și combinațiile de culori alese. Astfel, există 6 tipuri de camere:

– camera de apă, în tonuri de alb, albastru, verde și turcoaz asigură o atmosferă estivală, relaxantă și caldă. Designul este proaspăt, surprinzător, iar detaliile sunt subtile, uneori greu de băgat în seamă, dar contribuie la o ședere extrem de plăcută.
– camera de foc, în tonuri de roșu intens, crem și alb strălucitor asigură un sejur excelent, transmițând turiștilor un plus de energie și dinamism. Detaliile de design sunt florale și geometrice.
– camera de lemn, în tonuri de maro, verde și negru este ideală pentru cei îndrăgostiți de natură. Deși aspectul general are un aer masculin, camera se bucură de tihna specifică spațiilor verzi.
– camera de aer, în nuanțe de roz, albastru și argintiu transmite turiștilor o stare de încredere și seninătate, sugerând prin combinația de culori și formele mobilierului impresia de totală libertate.
– camera de lumină, în nuanțe de alb și negru, de galben și auriu, maro și crem este cu adevărat luminoasă și elegantă. Atmosfera este liniștitoare și îmbie la totală relaxare.
– camera de pământ, în nuanțe de crem, maro, alb și roșu are un aspect clasic, odihnitor și cald. Mobilierul, extrem de comod și cochet, inspiră siguranță și stabilitate.

Camerele hotelului Pleiada Boutique se închiriază în funcție de preț și servicii. Există 5 posibilități.
Camerele standard au o suprafață de 22 de metri pătrați și se compun dintr-un pat dublu cu noptiere, mobilier de relaxare sub forma a două fotolii cu măsuță de cafea și un spațiu de lucru. Există și o comodă modernă pentru televizor. Baia privată este încăpătoare și dotată cu utilități ultra moderne. Are cabină de duș.

Citește și:  Cetatea dacică Luncani – Piatra Roșie: Obiective turistice Hunedoara

Camerele Deluxe au o suprafață de 26 de metri pătrați și conțin același gen de mobilier – pat, zonă de relaxare, spațiu de lucru și mobilă pentru televizor. Baia privată poate conține cabină de duș sau cadă.

Camerele executive au 30 de metri pătrați, iar zona de relaxare este prevăzută cu canapea în loc de fotolii. Băile sunt foarte mari și conțin cabină de duș, vas de toaletă și bideu.

Apartamentele Diplomatic ocupă o suprafață de 52 de metri pătrați și dispun de un dormitor cu pat king size, un living cu zonă de relaxare și spațiu de birou și două băi, cea principală, dotată cu cadă și o baie de serviciu. În apartamentele Diplomatic, există 2 televizoare.

Apartamentele Presidential se întind pe o suprafață record de 100 metri pătrați și dispun de dormitor cu pat matrimonial enorm, living cu zonă de relaxare și zonă de lucru, două băi – una imensă cu cadă și încă una mai mică – și o terasă foarte mare de-a lungul căreia se găsește o cadă cu jacuzzi sau o cameră de saună. De asemenea, există 2 televizoare.

Conform celor 5 stele, toate camerele hotelului Pleiada Boutique din Iași oferă facilități de lux: frigider cu minibar, televizoare LED, aer condiționat sau climă, seif, telefon, cablu tv, acces wi-fi, dispozitive pentru pregătit cafea și ceai, seif pentru laptop. Băile asigură produse de toaletă gratuite, prosoape, halate, papuci de unică folosință și uscător de păr.

Micul dejun este inclus în prețul cazării și poate fi servit la restaurantul Maia, cu o sală de mese amenajată în stil luxos, intim și elegant. În perioada zilelor calde, mesele se iau pe terasă, într-un decor de vis, înconjurat de spații verzi, naturale.

Hotelul Pleiada Boutique dispune și de o cramă, aflată la demisol. Crama se numește Burgo și asigură o atmosferă extrem de plăcută, ideală pentru serile cu prietenii. Meniul servit în cramă este cel tradițional românesc.

Curățenia, personalul și calitatea bucătăriei sunt principalele atuuri. În schimb, turiștii s-au plâns că în jurul hotelului Pleiada Boutique nu este nimic de făcut.

hotel-pleiada-boutique-iasi.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.