Se găsește pe Dunăre, în apropierea comunei Suhaia și reprezintă un hotel de 4 stele. Plutitor Danubius Pontic reprezintă o adevărată aventură în mijlocul naturii, oferind însă confort și facilități extrem de moderne. Clienții care urcă la bordul hotelului Plutitor Danubius Pontic din Suhaia au la dispoziție nenumărate modalități de petrecere a timpului. Hotelul este prevăzut cu 3 punți, cu acces liber pentru toți turiștii.

Pe una din punți se află camerele oferite spre închiriere, pe a doua punte se află restaurantul cu bar, iar pe cea de-a treia punte se găsesc două zone de relaxare comune. Spațiile de cazare sunt în număr de 9 și reprezintă camere duble de două categorii: standard și premium.

Camerele duble standard se află la primul nivel al hotelului Plutitor Danubius Pontic din Suhaia și dispun de suprafețe de câte 6 metri fiecare. Se bucură de decoruri și mobilier tipic hotelier, astfel că turiștii au toate șansele să uite că se află, de fapt, pe apă. Paturile sunt matrimoniale, pentru cupluri, prevăzute cu noptiere și lămpițe. Televizorul cu ecran plat este prins pe perete, iar comoda are mai multe spații cu diverse funcționalități. Se asigură o zonă de lucru cu taburet, spațiu pentru frigider, dulapuri micuțe pentru păstrarea bunurilor personale. Corpul de mobilă este prevăzut și cu oglindă, astfel că doamnele pot beneficia de masă de toaletă. Hainele se pot aranja în dulapul disponibil chiar la ieșirea din cameră. Decorul este elegant, în combinații ce evocă lumea apelor – crem, albastru marin și galben pastel. Pe jos se găsește mochetă, iar ferestrele ce dau spre apă sunt îmbrăcate în draperii lucioase. Baia camerelor duble standard ale hotelului Plutitor Danubius Pontic din Suhaia este foarte modern utilată, asemănătoare oricărei băi dintr-un hotel de 4 stele construit pe uscat – cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Camerele duble premium ale hotelului Plutitor Danubius Pontic din Suhaia sunt camere ușor mai mari, ca suprafață, măsurând 7 metri și având câteva spații de depozitare în plus. Se află pe cea de-a doua punte a hotelului, în apropierea barului de noapte. Paturile sunt tot matrimoniale, iar decorul este asemănător celui din camerele duble standard, cu atmosferă luminoasă, estivală. Băile sunt moderne, îmbrăcate în gresie și faianță de culoare albă, și asigură cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Baile Societatii Petrosani : Obiective turistice Hunedoara

Facilitățile asigurate turiștilor în prețul cazării sunt aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor cu ecran plat, canale prin satelit, frigider cu minibar, facilități pentru prepararea cafelei, halate, papuci de unică folosință, uscător de păr, prosoape și articole cosmetice gratuite în băi.

Micul dejun trebuie plătit separat. Se servește, la fel ca și celelalte două mese ale zilei, pe puntea numărul 2, la restaurantul hotelului Plutitor Danubius Pontic din Suhaia. Restaurantul are decor extrem de cald, în nuanțe de cărămiziu și albastru marin, cu mobilier din lemn, dar în forme foarte moderne. Sunt disponibile 24 de locuri, iar bucătăria are specific românesc (pescăresc și de vânătoare), deși la cerere se pot servi și preparate din meniurile internaționale.

Datorită atmosferei deosebite create în cadrul restaurantului, aici se pot organiza petreceri private restrânse, de genul aniversărilor sau meselor cu prietenii. Salonul de mese dispune de televizor cu ecran plat, acces la internet și sonorizare proprie.

În cadrul restaurantului funcționează și barul hotelului Plutitor Danubius Pontic din Suhaia, unde se pot savura cocteiluri exotice, vinuri de calitate românești sau internaționale și diverse specialități pe bază de cafea.

Cea de-a treia punte a hotelului este și cea mai îndrăgită de către clienții hotelului Plutitor Danubius Pontic din Suhaia, căci aici sunt disponibile două zone de relaxare totală, sub razele soarelui: zona de plajă și zona pentru digestie. Zona de plajă este prevăzută cu o piscină cu jacuzzi și șezlonguri cu umbreluțe, în timp ce zona pentru digestie dispune de mobilier de curte, cu mese și canapele din ratan cu perne mari, unde turiștii pot savura băuturi și ceaiuri digestive, în jurul conversațiilor cu prietenii.

Hotelul poate fi închiriat integral de grupuri mari în două variante: ca sejur cu cazare și servicii de masă incluse sau preț de o zi, fără cazare.

Ca și activități turistice, hotel Plutitor Danubius Pontic din Suhaia propune clienților săi partide de pescuit, partide de vânătoare, croaziere pe Dunăre și picnicuri cu grătar pe malul Dunării.

hotel-plutitor-danubius-pontic-suhaia.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.