A fost inaugurat în anul 1988, sub numele de hotel Stejarul, dar în anul 2008 a fost renovat integral și a luat denumirea de hotel President din Scornicești. Se găsește pe drumul național E 70, în dreptul localității Scornicești din comuna Jitaru.

Hotel President este încadrat categoriei de 4 stele și oferă mai multe variante de cazare în 50 de spații moderne și elegante. Camerele sunt duble, suite junior și suite prezidențiale. Datorită serviciilor, facilităților și condițiilor de cazare, acest hotel se poate constitui într-o adevărată experiență a luxului și bunului gust.

Camerele duble ale hotelului President din Scornicești măsoară fiecare câte 24 de metri și se adresează în egală măsură cuplurilor și turiștilor ce călătoresc în afara cuplului. Sunt disponibile fie un pat dublu, fie două paturi single, străjuite de noptiere. Zona de relaxare se compune din două fotolii micuțe și o măsuță de cafea, în timp ce comoda pentru televizor poate fi folosită și ca spațiu de birou, fiind prevăzută cu scaun. Pentru bagaje se asigură un loc special amenajat sub forma unei banchete cu oglindă. Dulapul de haine se află în vestibul. Decorul camerelor duble ale hotelului President din Scornicești este plin de eleganță, dar și confortabil, amenajat în culori și nuanțe pline de căldură: maro, bej, crem, galben și alb. Baia dispune de spațiu generos și de utilități de calitate. Asigură cadă de baie, chiuvetă și vas de toaletă. Camerele duble twin ale hotelului se închiriază și în regim de camere single.

Suitele junior din hotel President Scornicești măsoară câte 32 de metri fiecare și au aspectul unor încăperi cu cameră de zi și dormitor în spațiu deschis. Patul este matrimonial, extra large, străjuit de noptiere, iar zona de relaxare este foarte mare, alcătuită din canapea sau fotolii masive din piele cu măsuță de cafea. Este disponibilă o comodă cu oglindă, foarte elegantă și prevăzută cu spații de depozitare. Biroul de lucru este separat, dispune de scaun și oglindă și poate fi folosit ca spațiu de lucru sau masă de toaletă pentru doamne. Dulapul pentru haine este foarte mare, cu numeroase spații pentru haine și alte bunuri personale, în timp ce bagajele se pot lăsa pe bancheta special prevăzută pentru ele. Decorul suitelor din cadrul hotelului President Scornicești este elegant și rafinat, în combinații de alb, roșu și maro închis. Mobilierul este din lemn masiv. Suitele se continuă la exterior cu balcoane private mari, unde turiștii se pot relaxa folosind balansoarul pus la dispoziție. Baia suitei este foarte modern dotată, cu cadă de baie, chiuvetă în blat de granit și vas de toaletă.

Citește și:  Prima Scoala Romaneasca din Orastie : Obiective turistice Hunedoara

Apartamentul prezidențial din cadrul hotelului President Scornicești este amenajat pe o suprafață impresionantă, de 250 de metri, ocupând două niveluri și beneficiind de scară interioară. La primul nivel, turiștii au la dispoziție o suită cu dormitor matrimonial, două birouri de lucru, zonă de relaxare compusă din scaune și masă de cafea, dulap spațios pentru haine. Baia este reprezentată de o sală foarte mare, dotată cu cabină de duș cu sistem de hidromasaj și o cadă spațioasă cu jacuzzi. Aici există și un televizor cu ecran plat. La al doilea nivel se găsește un al doilea dormitor, cu canapea și fotolii de piele, pat matrimonial încadrat de noptiere, comodă pentru televizor, dulap mare de haine, banchetă pentru bagaje și cuier pentru haine și genți. Camera de zi este amenajată cu canapele și fotolii din piele și un set de scaune cu masă. Baia dispune de un spațiu generos și are utilități ultramoderne, sub forma a două chiuvete, vas de toaletă și bideu. Decorul este extrem de elegant, fastuos, datorită mobilierului din piele închisă la culoare, draperiilor bogate în nuanțe de auriu și crem, mobilierului din lemn masiv.

Ca și facilități, peste tot în camerele și apartamentele hotelului President din Scornicești, turiștii beneficiază de aer condiționat, acces nelimitat la rețeaua wireless, frigider cu minibar, televizor cu ecran plat, programe tv prin cablu, facilități pentru prepararea cafelei și ceaiului, DVD player, halate, telefon, papuci de unică folosință, uscător de păr, prosoape și articole cosmetice gratuite.

Prețul cazării nu include micul dejun, dar acesta poate fi luat contra cost la restaurantul hotelului. Există două restaurante, amenajate cu mult bun gust, ideale pentru desfășurarea unor evenimente private precum nunta, botezul sau diverse aniversări. Capacitatea maximă de acomodare a celor două restaurante este de 800 de persoane. La exterior este disponibilă și o terasă cochetă, unde pot fi primiți până la 200 de clienți. Bucătăria este cea tradițională românească, cu accent pe preparatele din vită și pește. La cerere se gătesc și meniuri internaționale.

Oamenii de afaceri pot închiria sala de conferințe a hotelului President din Scornicești, dotată cu mobilier masiv din piele și unde se pot desfășura atât întâlniri de afaceri, seminarii și conferințe, cât și mese festive. Decorul este elegant, foarte oficial.

hotel-president-scornicesti.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.