Se găsește pe strada Negru Vodă din Caracal și are aspectul unei case boierești, elegante. Hotel Primavera este încadrat categoriei de 3 stele și oferă cazare în 17 spații variate, fiind disponibile camere matrimoniale, camere twin și apartamente.

Peste tot, decorul este inspirat de energia și intensitatea nuanțelor de roșu, astfel că încăperile asigură atmosferă veselă, propice sejururile de vacanță. Camerele se pot închiria și în regim single, adresându-se și celor ce călătoresc în interes de afaceri.

Camerele duble ale hotelului Primavera din Caracal sunt camere matrimoniale, cu pat pentru cupluri și camere twin, cu două paturi single. Mobilierul este numeros și practic, venind în întâmpinarea mai multor necesități ale turiștilor. Paturile sunt străjuite de noptiere, iar zona de relaxare se compune din două scaune cu spătar și o măsuță de cafea cu facilități pentru prepararea băuturilor. Comoda pentru televizor are spațiu special prevăzut pentru frigider, dar este suficient de mare încât să poată fi folosită și ca birou de lucru. Dulapul de haine dublu este așezat într-un colț al încăperii și asigură depozitarea bagajelor și hainelor. Atmosfera este plăcută, plină de viață, concentrată pe o combinație de numai două culori: roșu și maro închis. Până și pereții sunt zugrăviți în nuanțe deschise de roșu, iar accesoriile textile – draperiile, fața de masă, tapiseria mobilierului și cuverturile de pat – sunt disponibile în mai multe variante ale aceleiași culori. La fel, și mocheta de pe jos este tot de culoare roșie, aprinsă. În baie, decorul devine mult mai luminos, liniștitor, fiind amenajat în tonuri calde de alb și crem deschis. Se asigură utilități moderne, într-un spațiu încăpător: cadă de baie, chiuvetă și vas de toaletă. Aerisirea se face discret, prin fereastră.

Apartamentele din cadrul hotelului Primavera din Caracal sunt spațioase și confortabile, dispunând și de cameră de zi și de dormitor. Camera de zi este mare și elegantă, cu mobilier ce îndeamnă la destindere și relaxare. Canapeaua este masivă, cu 5 locuri, și extensibilă. La dispoziția clienților hotelului Primavera din Caracal se află și o masă cu două scaune, pentru servirea unor meniuri frugale. Comoda de televizor are spațiu special pentru frigider, iar dulapul de haine este așezat într-un colț unde practic nu se vede. Doamnele își pot aranja ținuta în oglinda mare, de pe perete, disponibilă în apropierea ferestrei. Decorul camerei de zi este inspirat de aceeași culoare a sângelui, deși canapeaua este îmbrăcată în nuanțe diferite de galben și portocaliu. Dormitorul apartamentului este matrimonial, cu pat dublu pentru cupluri și noptiere cochete, înalte, prevăzute cu veioze cu lumină galbenă. Se găsește aici și cel de-al doilea televizor al apartamentului, așezat pe o comodă cu spații de depozitare. Ca și zonă de relaxare, este disponibilă o canapea de piele și o măsuță de cafea, cu aspect romantic.
Toate accesoriile textile ale dormitorului – cuvertura de pat, pernuțele decorative, draperiile și mocheta – sunt de culoare roșie. Baia, în schimb, dispune de multă lumină naturală, datorită ferestrei, și de utilități moderne: cadă de baie sau cabină de duș, chiuvetă cu oglindă și vas de toaletă.

Citește și:  Casa anul cca. 1908, cu Farmacie la parter, din Arad : Obiective turistice Arad

Ușile încăperilor au un aspect fermecător, fiind uși foarte înalte, duble, vopsite în nuanțe de crem luminos și cu model tipic caselor boierești. Atmosfera pe coridoarele hotelului Primavera din Caracal este plăcută, elegantă și prietenoasă, în tonuri luminoase de bej, alb și galben pastel.

Ca și facilități, turiștii beneficiază în prețul cazării de aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor și canale prin cablu, frigider, prosoape și articole cosmetice gratuite în băi.

Micul dejun se poate servi, alături de celelalte două mese ale zilei la restaurantul hotelului Primavera din Caracal. Bucătăria este cea tradițional românească, cu accent pe unele rețete locale. Restaurantul este amenajat sub forma unui salon elegant, spațios și plin de lumină, cu mese rotunde și mobilier din lemn. Atmosfera și capacitatea mare de acomodare fac din acest spațiu un loc ideal pentru organizarea unor evenimente private de amploare.

La exterior, există și o terasă acoperită, unde se poate servi masa într-un decor romantic, cu vedere la grădina cu alei pietruite ale hotelului Primavera din Caracal. Pentru relaxare, sunt disponibile mai multe bănci de-a lungul grădinii hotelului. Grădina este aranjată cu multă grijă, fiind încărcată cu arbuști și flori parfumate.

Parcarea este gratuită pentru clienții hotelului Primavera din Caracal și este supravegheată prin sistem video. Check in-ul se face până la orele 23:00, iar check out-ul trebuie încheiat până în ora 11:00.

hotel-primavera-caracal.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.