Se află pe varianta ocolitoare a municipiului Slobozia și reprezintă un adevărat complex hotelier, renovat în anul 2014. Hotel Privighetoarea se află la 2 kilometri distanţă de centrul orașului și este clasificat la categoria unităţilor hoteliere de 3 stele, oferind spre cazare 16 spaţii, de genul camerelor duble, matrimoniale și twin.

Camerele duble matrimoniale sunt 10 la număr și au suprafeţe de câte 24 de metri pătrați fiecare, într-un decor foarte plăcut și primitor. Atmosfera se bucură de eleganţă, dar și confort, întrunind nevoile de odihnă, dar și relaxare ale turiștilor cazaţi la hotel Privighetoarea din Slobozia. Ca și mobilier, sunt disponibile noptiere, spaţiu de lucru sub forma unui birou cu loc special creat pentru frigider și dulap pentru haine. Spaţiul de lucru este prevăzut cu taburet și oglindă mare, astfel că poate fi utilizat și ca masă de toaletă. Decorul este rafinat, în nuanţe foarte calde, de galben, crem, maro și vișiniu, și cu mobilier în forme elegante, ce amintesc de stilul baroc. Patul dispune de tăblie mare și frumos împodobită cu sculpturi în lemn, același model putând fi întâlnit și în cadrul spaţiului de lucru sau al noptierelor cu sertar. Pe jos este disponibilă mochetă cu model, astfel că atmosfera este intimă, tihnită și totuși plină de eleganţă. Draperiile, cuverturile de pat și lumina galbenă a veiozelor de pe noptiere sunt în totală armonie unele cu altele. În băile camerelor duble matrimoniale ale hotelului Privighetoarea din Slobozia se asigură tot confortul posibil, fiind vorba despre încăperi foarte spaţioase, elegante și prevăzute cu utilităţi ultramoderne. Se asigură cadă de baie rotundă cu jacuzzi, chiuvetă și vas de toaletă.

Camerele duble twin ale hotelului Privighetoarea din Slobozia sunt camere ceva mai mici, din punct de vedere al spaţiului, fiind vorba de suprafeţe de câte 20 de metri pătrați. Aceste camere se adresează cu precădere oamenilor de afaceri sau persoanelor care călătoresc în afara cuplului. Sunt disponibile 6 camere twin, cu câte două paturi single. Atmosfera rămâne la fel de plăcută, îmbinând rafinamentul mobilierului din lemn masiv cu bogăţia și calitatea accesoriilor textile. Culorile sunt calde – galben, bej, alb strălucitor și cărămiziu. Pe jos se găsește mochetă groasă, astfel că atmosfera capătă un plus de intimitate. Mobilierul se compune din noptiere cu sertar, masă de toaletă cu oglindă și taburet ce poate fi utilizată ca și spaţiu de lucru, dulap de haine amplasat în vestibul. Televizorul este prins pe perete. Baia camerei duble twin este identică cu cea din cazul camerei matrimoniale, dispunând de utilităţi ultramoderne: cadă de baie cu sistem de hidromasaj, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Sinagoga Piața Rahovei din Oradea : Obiective turistice Bihor

Peste tot în camerele hotelului Privighetoarea din Slobozia se asigură turiștilor facilităţi de genul aer condiţionat, acces nelimitat la reţeaua de internet wireless, frigider cu minibar, telefon, televizor cu ecran plat, canale tv prin cablu, încălzire centrală, prosoape curate, articole cosmetice gratuite și uscător de păr.

Toate camerele și spaţiile publice ale hotelului Privighetoarea din Slobozia sunt pentru nefumători. Totuși, cei care doresc să aprindă ţigara o pot face în cadrul barului special deschis ca zonă de fumători în continuarea recepţiei.

Micul dejun nu este inclus în preţul cazării, dar poate fi servit alături de cele două mese ale zilei, contra cost. Restaurantul hotelului Privighetoarea din Slobozia oferă un spaţiu impresionant de mare, putând acomoda 500 de persoane, în cadrul a două saloane și o terasă. Atmosfera este elegantă și sofisticată, ideală inclusiv pentru desfășurarea unor evenimente personale de amploare precum nuntă, botez, aniversări sau petreceri studenţești. Terasa restaurantului Privighetoarea din Slobozia este amenajată în aer liber, prevăzută cu numeroase umbreluţe și mobilier de exterior.

Bucătăria restaurantului Privighetoarea din Slobozia are specific tradiţional românesc, dar la cerere se prepară și meniuri internaţionale. Opţiunile sunt foarte numeroase. Pe lista de băuturi alcoolice se află vinuri din cramele românești, dar și vinuri importate.

Facilităţile hotelului se adresează în mod deosebit și oamenilor de afaceri aflaţi în Slobozia. Aceștia au la dispoziţie o sală de conferinţe foarte spaţioasă și modern echipată, ce poate acomoda până la 200 de persoane. Posibilităţile sunt numeroase în ce privește amenajarea sălii de conferinţe, ce poate găzdui întâlniri de afaceri, seminarii, conferinţe, dar și evenimente de gală, de genul cocteilurilor de afaceri.

Clienţii hotelului Privighetoarea din Slobozia au la dispoziţie locuri de parcare gratuite, asigurate cu pază permanentă, prin sistem video. Copiii cu vârste de până la 12 ani se pot caza gratuit, atâta timp cât stau în camerele închiriate de părinţi.

Curăţenia și confortul camerelor reprezintă principalele aspecte pozitive ale unui sejur petrecut la hotel Privighetoarea din Slobozia. Decorul camerelor și suprafeţele mari, precum și dotările băilor au fost pe placul turiștilor. În schimb, clienţii s-au plâns de atitudinea personalului hotelier, de preţurile mari de la restaurant, conexiunea slabă la internet și amplasarea hotelului Privighetoarea destul de departe de centrul orașului Slobozia.

hotel-privighetoarea-slobozia.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.