A fost inaugurat în anul 1972, în centrul civic al orașului și de atunci se numără printre hotelurile cele mai renumite din Vaslui. Hotel Racova face parte din categoria hotelurilor de 3 stele și dispune de 72 spații de cazare, amenajate sub forme diverse, în funcție de suprafață și facilități aferente. Sunt disponibile camere duble și apartamente.

Camerele duble ale hotelului Racova din Vaslui pot fi închiriate atât de cupluri, cât și de cei ce călătoresc în afara cuplului. Sunt de mai multe feluri:

Camere duble standard, matrimoniale și twin, cu suprafețe de câte 16 metri fiecare. Paturile sunt încadrate de noptiere. Zona de relaxare se compune fie din scaune cu măsuță de cafea, fie din fotolii. Comoda pentru televizor adăpostește și frigiderul. Există și spațiu de lucru, uneori sub forma biroului cu scaun, alteori sub forma unui spațiu în prelungirea comodei tv. Bagajele dispun de loc special pentru ele, sub forma banchetei. Decorul camerei duble din cadrul hotelului Racova Vaslui este primitor și elegant, în nuanțe de roșu și cărămiziu, asigurând confort, tihnă și intimitate. Pe jos se găsește mochetă groasă. Accesoriile textile sunt în totală armonie unele cu altele – cuvertură de pat, pernuțe decorative și draperii. Dulapul pentru haine se găsește în vestibul. Băile camerelor duble sunt foarte modern amenajate, ca decor și utilități, oferind turiștilor cadă de baie, chiuvetă și vas de toaletă.

Hotel Racova din Vaslui oferă cazare și în cadrul unor camere duble confort, cu suprafețe practic duble. O astfel de cameră măsoară 32 de metri și poate acomoda maxim 4 persoane – 2 adulți și 2 copii. Camerele duble Confort sunt amenajate sub forma unor suite junior, cu zonă de dormit și zonă de relaxare amplasate în același spațiu, dar separate prin pereți despărțitori. Se asigură intimitate în ambele zone. Dormitorul este matrimonial, cu pat mare pentru cupluri, străjuit de noptiere. În dormitor, televizorul este prins pe perete. Spațiul de relaxare se compune dintr-un set de canapea extensibilă și două fotolii masive, amplasate în jurul măsuței de cafea. Tot aici se găsește și cel de-al doilea televizor al camerei duble Confort. Se asigură și un spațiu de lucru, sub forma unui birou cu scaun și dulap mare de haine. Ca și decor, camera dublă Confort din cadrul hotelului Racova Vaslui are aspect foarte modern, contemporan, în combinații de culori reci și sobre (vișiniu, gri, alb și negru) și cu mobilier de ultimă generație. Băile acestor încăperi sunt ultramodern amenajate, cu cadă de baie, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Statuia lui Nichita Stanescu din Ploiesti : Obiective turistice Prahova

Apartamentele hotelului Racova din Vaslui dispun de suprafețe și mai mari. Măsoară 46 de metri, fiind împărțite în cameră de zi (32 de metri) și dormitor (14 metri). Camera de zi este propice relaxării totale, dar și orelor petrecute în fața calculatorului. Sunt disponibile un set de canapea și două fotolii masive, așezate în jurul unei măsuțe decorative, birou de lucru cu scaun, masă cu scaune pentru servirea cinei și comodă pentru televizor, cu mici spații de depozitare a bunurilor personale. Decorul camerei de zi impresionează prin combinația de culori calde (portocaliu, galben, auriu, maro închis și alb), dar și prin calitatea mobilierului de inspirație clasică. Dormitorul apartamentului este matrimonial, cu pat extra large, încadrat de noptiere. Se asigură și aici un televizor, comoda servind și ca loc pentru frigider. În plus, doamnele au la dispoziție o masă de toaletă cu oglindă mare și banchetă. Dulapul de haine se regăsește în vestibul. Atmosfera din dormitor este elegantă și tihnită datorită mochetei groase, a draperiilor bogate și combinației de culori – roșu, portocaliu, alb și maro închis. Apartamentele hotelului Racova din Vaslui dispun de două băi private, amenajate la standarde internaționale. Una dintre băi este prevăzută cu cadă de baie cu sistem de hidromasaj, vas de toaletă, bideu și chiuvetă, în timp ce cea de-a doua baie dispune de cabină de duș în locul căzii. Ambele băi sunt spațioase și elegante.

Clienții hotelului beneficiază în camere și apartamente de următoarele facilități: aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, frigider cu minibar, televizor, canale prin cablu, telefon, radio, prosoape, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Intră și micul dejun în prețul cazării la hotel Racova din Vaslui. Restaurantul are un design clasic, fiind ideal pentru desfășurarea unor evenimente private fastuoase. Dispune de 150 de locuri și se află situat la mezanin. Este deschis zilnic între orele 6:30 și 24:00. Bucătăria are specific românesc, dar se prepară și meniuri internaționale la cerere.

Hotel Racova din Vaslui pune la dispoziția clienților săi și un pub irlandez. Are 70 de locuri și este amenajat într-o atmosferă veselă, pitorească, tipică barurilor din Dublin. Aici se pot servi celebra bere Guinness și preparate din bucătăria irlandeză.

Oamenii de afaceri au acces la sala de conferințe, situată la etajul 7. Poate acomoda până la 35 de persoane.

hotel-racova-vaslui.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.