Este amplasat în apropierea centrului orașului și reprezintă unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Pitești. Hotel Ramada face parte din categoria unităților de cazare cu 4 stele și oferă cazare și servicii de calitate. A fost inaugurat în 2011 și dispune de un număr impresionant de camere: 135 de încăperi de diferite dimensiuni.

Camerele sunt duble și suite, dar fiecare dintre ele dispune de clasificare standard sau deluxe. Hotel Ramada din Pitești oferă clienților săi mai multe variante, în funcție de preferințe, buget și tipul călătoriei – în interes de afaceri sau privat, alături de persoana dragă.

Camerele duble se numesc camere Queen și au o suprafață de 22 de metri. Patul este matrimonial, la dimensiuni impresionante (180cm x 210cm), iar lenjeria este din bumbac, de cea mai bună calitate. Camera Queen dispune de o zonă de relaxare sub forma unui divan ideal pentru momentele de lectură sau privit la televizor, zonă de lucru, sub forma unui mic birou cu fotoliu rotativ, comodă tv prevăzută cu taburet, corp pentru frigider, dressing pentru haine și zonă de lăsat bagajele. Atmosfera este elegantă, aproape intimă datorită numeroaselor piese de mobilier și a designului foarte comod. Combinațiile de culori sunt plăcute, de roșu, alb și maro, inspirând prospețime, bun gust și relaxare. Baia privată este dotată cu cabină de duș, vas de toaletă și chiuvetă. Aerisirea se face prin activare de buton.

Camerele duble Queen sunt de două feluri: standard și executive. Diferența dintre ele constă în suprafața ocupată. Cele standard au 22 de metri, iar cele executive au 24 de metri. În rest, dimensiunea paturilor și forma mobilierului sunt aceleași.

Camerele twin ale hotelului Ramada Pitești măsoară 22 de metri și asigură cazare în regim single și dublu, în funcție de preferințe. Există două paturi single, separate, cu dimensiuni generoase, de 145cm x 210cm. Piesele de mobilier sunt numeroase, practice, comode și elegante. Camerele twin se împart în zonă de relaxare sub forma unui fotoliu dedicat lecturii, o zonă de lucru sub forma comodei de televizor ce poate servi și ca spațiu de birou, prevăzută cu un scaun, și o zonă de dressing, alcătuită din spații pentru depozitat hainele și bagajele. Baia camerelor twin de la hotel Ramada Pitești dispune de cabină de duș, separată de vasul de toaletă prin paravan de sticlă. Acestea sunt camerele twin standard. Cele twin executive sunt identice, doar că au un plus de 2 metri de suprafață.

Citește și:  Biserica Reformata din Deva : Obiective turistice Hunedoara

Suita junior a hotelului Ramada Pitești se bucură de o suprafață de 28 de metri și este foarte elegantă. Se adresează cuplurilor cu un copil care vor găsi în această suită tot confortul necesar întregii familii. Patul este matrimonial, dublu, iar zona de relaxare dispune de un divan pentru lectură și o canapea extensibilă. Există măsuță de cafea, fotolii și spațiu de lucru. Dressingul este spațios. Baia privată este foarte mare, prevăzută cu cadă și utilități moderne. Dispune de lumină albă. Culorile sunt aceleași din restul camerelor, în combinații elegante de roșu, crem, alb, maro închis și unele nuanțe de violet cenușiu.

Apartamentul standard al hotelului Ramada Pitești ocupă o suprafață de 36 de metri și are un design un strop diferit, ceva mai sobru și masculin. Este ideal pentru cei care călătoresc în cuplu. Patul este matrimonial, king size, de 210cm x 210 cm, asigurând odihnă desăvârșită pe timpul nopții. Există un singur apartament standard și se compune din dormitor și living, amenajate în spațiu deschis. Ambele încăperi dispun de câteo zonă de relaxare – în dormitor, zona de relaxare se compune din două fotolii înalte și elegante, iar în living, aceeași zonă se compune din canapea și fotolii de piele. Există și o zonă de cinat, sub forma unei mese înconjurate de scaune rotunde de bucătărie. Baia este impresionantă, oferind duș cu masaj și cadă de baie. Este spațioasă, cu mobilier de cea mai bună calitate.

Hotelul Ramada Pitești dispune și de un apartament prezidențial, cel mai luxos din tot hotelul. Are o suprafață de 48 de metri și se găsește la etajul 8, oferind o panoramă de vis asupra orașului Pitești. Se compune din dormitor matrimonial cu pat dublu, un living cu canapea de piele și măsuță de cafea, o sală de întâlniri amenajată cu masă de ședințe și un bar prevăzut cu toate utilitățile unei mini bucătării.

Toate camerele hotelului Ramada Pitești dispun de aer condiționat, televizor cu canale prin cablu, internet wireless, frigider cu minibar, telefon și cutie de valori. În băi, se asigură prosoape, halate, papuci, accesorii cosmetice și uscătoare de păr.

Micul dejun este inclus în prețul camerelor.

Hotel Ramada Pitești are 2 restaurante, Garnet și Coral – unul pentru micul dejun și prânz, altul pentru cine – și un bar elegant cu design modern. Există și o cofetărie minunată. Parcarea este gratuită și de maximă securitate.

hotel-ramada-pitesti.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.