Reprezintă o ambițioasă afacere de familie, transformată în hotel de 4 stele. Este amplasat în centrul vechi al Brăilei, printre clădiri cu valoare istorică. Hotel Residenza Dutzu încearcă, prin decorul original, să redea farmecul vechiului oraș, într-o atmosferă plină de lux și relaxare. Mobilierul este de cea mai bună calitate, iar utilitățile sunt dintre cele mai moderne. Datorită faptului că încăperile sunt diferite unele de altele și caută să redea o anumită atmosferă, hotel Residenza Dutzu din Brăila se încadrează la categoria de hoteluri tip boutique.

Există 8 camere care se pot închiria în regim single sau dublu. Camerele sunt standard, business și apartamente. Datorită eleganței mobilierului și ospitalității gazdelor, hotel Residenza Dutzu din Brăila a devenit foarte cunoscut în showbiz, fiind hotelul preferat al vedetelor pe timpul șederii în județul Brăila.

Camerele standard ale hotelului Residenza Dutzu dispun de suprafețe generoase de 20 de metri. Mobilierul este de firmă și diferă de la o cameră la alta – fie din lemn masiv, fie din fier forjat – astfel că decorul poate fi ori elegant, ori extrem de romantic. O cameră standard se compune din pat matrimonial, noptiere, spațiu de relaxare și, în același timp de lucru, sub forma unei măsuțe cu scaune, dulapuri pentru haine și bunuri personale sub forma actelor și banilor. Atmosfera este una foarte luxoasă. Fereastra mare și balconul contribuie la luminozitatea extraordinară a încăperii, ce pune în valoare și decorul construit în jurul ideii de eleganță. Culorile sunt cele pastelate, în combinații rafinate de verde, alb și negru sau crem și alb. Televizorul este atașat pe perete. Baia camerei standard este mare, luminoasă și dotată cu utilități foarte moderne. Băile sunt prevăzute fie cu cabine de duș cu hidromasaj, fie cu cadă, iar clienții pot opta pentru camera închiriată în funcție de echipamentul băii.

Camera business a hotelului Residenza Dutzu din Brăila măsoară 26 de metri pătrați și se diferențiază de camerele standard prin atmosfera în jurul căreia este amplasat mobilierul. Este vorba despre o atmosferă foarte romantică, indiferent dacă mobila este din lemn sau din fier forjat. Patul matrimonial este cu baldachin în ambele cazuri, astfel că reprezintă nu doar un spațiu de odihnă nocturnă, ci și locul ideal de destindere și relaxare a trupului și sufletului. Acest gen de camere par ideale pentru cuplurile de tineri însurăței. Combinațiile de culori sunt pline de pasiune: roșu, alb și negru, iar accesoriile decorative inspiră delicatețe și eleganță. Mobilierul este compus din pat matrimonial king size, noptiere, zonă de relaxare sub forma măsuței de cafea cu scaune, comodă tv cu sertare, dulap pentru haine. Baia camerei business este foarte spațioasă, amenajată în același stil romantic, în combinații de roșu și alb. Baia este prevăzută fie cu cadă, fie cu cabină cu hidromasaj, vas de toaletă, bideu și chiuvetă. Utilitățile sunt ultra moderne.

Citește și:  Biserica Ortodoxa din Pucioasa : Obiective turistice Dâmboviţa

Apartamentele hotelului Residenza Dutzu din Brăila se bucură de o suprafață de 30 de metri pătrați și se află la mansardă. Sunt împărțite în mod clasic, adică dormitor, cameră de zi și baie privată. Decorul este extrem de intim și plăcut, ideal pentru sejururi odihnitoare. Tavanul apartamentelor este marcat de bârne de lemn, ceea ce contribuie la atmosfera caldă a încăperilor. Dormitorul are pat matrimonial foarte mare, noptiere, comodă tv cu sertare și dulap pentru haine. Camera de zi se compune din masă cu scaune pentru servit meniuri ușoare. Băile apartamentelor sunt mari și luminoase, în ton cu combinațiile de culori ale camerelor: fie alb și crem, fie verde, crem și albastru. Băile sunt prevăzute cu cadă modernă cu hidromasaj.

Toate camerele hotelului Residenza Dutzu din Brăila dispun de aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizoare cu ecran plat și canale tv prin cablu, frigider cu minibar, balcon cu vedere la grădină sau oraș, halate de baie și papuci de unică folosință. Ferestrele sunt dublate de plase de țânțari. Paturile sunt mari, cu saltele ortopedice și lenjerie de bumbac. În băi, turiștii dispun de articole cosmetice gratuite, prosoape și uscător de păr.

Micul dejun este inclus în prețul camerelor hotelului Residenza Dutzu din Brăila. Se servește la restaurantul cu specific românesc al hotelului sau chiar în intimitatea camerei, la alegere. Turiștii se pot relaxa ulterior fie pe terasa, fie în grădina frumos amenajată a unității. Ambele se bucură de același farmec romantic, datorită mobilierului din fier forjat, în nuanțe deschise și cu ornamente elegante.

La cerere și contra cost se poate folosi sala de conferințe a hotelului Residenza Dutzu din Brăila. Parcarea este privată și supravegheată prin sistem video.

Cei care s-au cazat la acest hotel au lăudat decorul și dimensiunea camerelor, curățenia și amabilitatea personalului. Au existat nemulțumiri legate de scara interioară prea abruptă, de faptul că hotelul Residenza Dutzu din Brăila are ușile încuiate pe parcursul nopții și de sistemul de încălzire pe timpul rece.

hotel-residenza-dutzu-braila.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.