Se află chiar în centrul orașului Roman, în apropierea cetății Mușatine. Hotel Roman Plaza face parte din categoria hotelurilor de 3 stele și oferă cazare elegantă în 70 de camere spațioase, cu decoruri pline de rafinament și confort. Cei care administrează acest hotel și-au asumat promisiunea de a asigura clienților condiții de 4 stele la prețuri de 3 stele.

Pe lângă cazare, hotel Roman Plaza pune la dispoziția turiștilor o sumedenie de servicii și facilități moderne. Camerele sunt de mai multe tipuri, potrivindu-se clienților în funcție de buget, preferințe și numărul persoanelor însoțitoare.

Camerele duble ale hotelului Roman Plaza din Roman au paturi matrimoniale sau twin, asigurând cazare ideală atât pentru cupluri cât și pentru cei ce călătoresc în afara cuplului. Camerele duble matrimoniale se închiriază și în regim de camere single. Decorul este foarte elegant și cochet, îndeamnă la totală relaxare și tihnă, datorită mobilierului din lemn deschis la culoare și cu ornamente dintre cele mai elegante. Patul este încadrat de noptiere, zona de relaxare se compune din scaune cu spătar și măsuță. Frigiderul are propriul corp de lemn, în ton cu restul mobilierului. Spațiul pentru televizor poate servi și ca măsuță de toaletă pentru doamne, căci dispune și de oglindă. Dulapul de haine se află în vestibul. Camerele sunt fermecătoare, în combinații de culori calde și cu numeroase motive florale sub forma accesoriilor textile. Pe jos este mochetă, lucru ce contribuie la atmosfera intimă a încăperii. Băile din camerele duble sunt prevăzute cu utilități dintre cele mai moderne: cadă de duș, vas de toaletă și chiuvetă cu oglindă. Decorul este în armonie cu cel din cameră, în tonuri plăcute de crem și alb.

Hotel Roman Plaza dispune și de camere duble business, unde eleganța desăvârșită este dublată de un plus de confort. Aceste camere sunt matrimoniale și au suprafețe generoase de câte 35 de metri fiecare, fiind amenajate sub forma unor suite junior. Paturile sunt pentru cupluri, prevăzute cu noptiere. Zona de relaxare este generoasă, se compune dintr-o canapea și un taburet mare, dispuse în jurul unei măsuțe decorative. Există și spațiu pentru lucru, sub forma unui birou cu scaun. Televizorul este prins pe perete. Camera dispune și de frigider cu minibar și un dulap de haine. Atmosfera este inspirată de modelul camerelor princiare, cu mobilă deschisă la culoare, tapițerie din catifea și ornamente cu forme rotunjite. Combinația de culori emană rafinament: auriu, albastru, crem și maro închis. Baia este modernă, dar și elegantă, cu cadă de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Hotel Plutitor Danubius Pontic, Suhaia - Cazare România

Suitele hotelului Roman Plaza sunt amenajate sub forma apartamentelor cu două camere. Au suprafețe mari, de 56 de metri și se compun din cameră de zi și dormitor. Atmosfera este, de-a dreptul, regală, datorită combinațiilor de culori, formei mobilierului și accesoriilor cochete. Dormitorul este matrimonial, cu pat mare, saltea comodă și accesorii textile de cea mai bună calitate. Camera de zi este concentrată în jurul zonei de relaxare, compusă din fotolii înalte, masive, îmbrăcate în tapițerie neagră și cu cadru din lemn argintat. Măsuța de cafea este și ea înaltă și foarte cochetă, în ton cu comoda pentru televizor și un dulăpior cu sertare pentru depozitarea bunurilor personale. Există 2 televizoare, unul în dormitor și celălalt în camera de zi.

Hotel Roman Plaza are 2 astfel de apartamente, care diferă la interior prin decor și unele facilități. Deși au aceeași suprafață, unul dintre apartamente este prevăzut cu o mică chicinetă, ce asigură prepararea unor meniuri frugale.

Băile apartamentelor sunt elegante și foarte moderne, cu aerisire prin fereastră. Au chiuvetă, vas de toaletă și cadă.

Toate camerele și apartamentele hotelului Roman Plaza sunt prevăzute cu aparate de aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, frigider cu minibar, televizor cu ecran plat, canale tv prin cablu, facilități de preparare a ceaiului și cafelei, telefon, uscător de păr și articole cosmetice gratuite.

Prețul cazării nu include micul dejun. Acesta merită însă servit la restaurantul hotelului Roman Plaza, chiar și contra cost. Restaurantul Roman Plaza asigură o atmosferă plină de fast și eleganță, într-un salon amenajat conform stilului clasic al secolului XIX, cu mobilier deschis la culoare. Capacitatea de acomodare este de 250 de locuri. Bucătăria este în primul rând cea tradițional românească, dar se pot servi și preparate mediteraneene. Bucătarii sunt specializați în cofetărie și meniuri rafinate. Clienții hotelului Roman Plaza se pot bucura și de atmosfera relaxată a terasei City Garden, aflată în continuarea restaurantului, în aer liber.

Contra cost sunt disponibile și servicii de înfrumusețare – un salon de cosmetică, coafură, tratamente corporale și faciale – și servicii de relaxare a trupului – un centru spa cu tehnologii inovatoare în arta masajului și a slăbirii, la hotel Roman Plaza. Curățenia camerelor și viteza de conectare la wi-fi au corespuns așteptărilor. Unele critici ale clienților s-au legat de micul dejun.

hotel-roman-plaza-roman.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.