Se găsește în Piața Victoriei din Caracal, în apropiere de centrul orașului, Primărie și de parcul Constantin Poroineanu. Hotel Romula a fost renovat integral în anul 2010 și se află printre unitățile de cazare de 3 stele, oferind 24 de spații de cazare și numeroase zone de agrement. Camerele sunt duble, matrimoniale și twin, dar unele sunt standard și altele sunt superioare, diferența ținând de suprafața fiecăreia dintre încăperi și de facilitățile disponibile.

Camerele duble standard ale hotelului Romula din Caracal măsoară fiecare câte 16 metri și dispun fie de pat matrimonial, fie de două paturi single. Sunt camere cu aspect de încăperi private, de acasă, datorită mobilierului clasic și accesoriilor textile. Paturile dispun de noptiere, iar zona de relaxare se compune din scaune și măsuță de cafea. Comoda pentru televizor reprezintă un corp destul de mare, cu spații de depozitare numeroase și loc de folosit ca și birou. Se continuă cu loc prevăzut special pentru bagaje, cu banchetă, în timp ce dulapul pentru haine este amplasat în vestibul, obținându-se un plus de spațiu liber. Decorul camerelor duble standard ale hotelului Romula din Caracal este prietenos și confortabil, concentrându-se pe culori calde – galben, auriu, crem, câteva nuanțe de maro închis și alb strălucitor. Sunt disponibile mai multe covorașe cu motive vesele, negre, roșii și crem, iar așternuturile de pat sunt în ton cu draperiile deschise la culoare. Frigiderul se află tot în cameră. Baia privată a camerei duble standard dispune de cadă de baie modernă, chiuvetă cu dulăpior și vas de toaletă. Decorul este vesel, în nuanțe de albastru, combinate cu alb strălucitor.

Camerele duble superioare ale hotelului Romula din Caracal sunt ceva mai mari, ca suprafață. Fiecare dintre ele măsoară câte 20 de metri și sunt disponibile în variantă de camere matrimoniale, cu pat dublu pentru cupluri, și camere twin, cu câte două paturi single. În acest caz, decorul este ceva mai elegant, iar mobilierul dispune de mai multe piese, cu aspect modern. Se asigură noptiere în jurul patului, iar zona de relaxare este compusă dintr-o măsuță de cafea și două taburete din piele artificială în formă romantică, de inimioară. Comoda pentru televizor dispune și de spațiu pentru frigider, dar și de oglindă, putând servi și ca masă de toaletă în cazul doamnelor. În vestibul, turiștii beneficiază de un cuier ca spațiu pentru genți de umăr, umbrele și haine și de un dulap cu spații de depozitare a hainelor. Pentru bagajul propriu zis este disponibilă o banchetă amplasată în apropierea patului. Decorul este ceva mai modern, iar atmosfera la fel de confortabilă și primitoare ca și în cazul camerelor duble standard. Combinațiile de culori sunt plăcute: crem, maro, roșu, negru și galben. În baie sunt asigurate utilități specifice: cadă de baie, chiuvetă și vas de toaletă. Spre diferență de camerele duble standard ale hotelului Romula din Caracal, cele duble superioare sunt prevăzute cu aparate de aer condiționat.

Citește și:  Biserica Sf. Nifon- Sârbi – 1852 - din Targoviste : Obiective turistice Dâmboviţa

Ca și facilități comune pentru toate camerele hotelului Romula din Caracal, turiștii dispun de televizor și canale prin cablu, frigider, încălzire centrală, prosoape și articole de toaletă oferite gratuit în baie. Accesul la rețeaua de internet wireless a hotelului este asigurat peste tot în camerele și spațiile comune ale hotelului.

Micul dejun face parte din prețul cazării. Se servește la restaurantul hotelului Romula din Caracal, în fiecare dimineață. În cazul în care sejurul este mai lung, recepția este dispusă să negocieze prețurile la cazare și masă.

Restaurantul este elegant și modern amenajat, fiind ideal inclusiv pentru organizarea unor evenimente personale. Aici se pot desfășura, la cerere, nunți, botezuri, petreceri și mese festive. Capacitatea de acomodare a restaurantului este de 200 de locuri, iar hotelul asigură nu doar meniul ci și sonorizarea și ambientul muzical. Restaurantul este prevăzut și cu un bar de unde se pot comanda specialități alcoolice sau băuturi pe bază de sucuri naturale.

Hotel Romula din Caracal pune la dispoziția clienților săi două braserii, aflate la etaje diferite, dar beneficiind de decoruri la fel de elegante și plăcute. Se pot gusta preparate de patiserie, specialități de cafea și băuturi alcoolice.

Oamenii de afaceri cazați la acest hotel pot închiria sala de conferințe; aceasta se poate amenaja în scopuri diverse, răspunzând necesităților specifice mediului de afaceri: ședințe, cursuri, conferințe. Capacitatea maximă de acomodare a sălii de conferințe este de 50 de locuri.

Adulții se pot relaxa fie în sala de fitness, unde au la dispoziție numeroase aparate de forță, fie la salonul de masaj, unde pot urma tratamente de destindere sau medicale, contra cost. Cei mici pot fi lăsați cu încredere în spațiul de joacă amenajat la interior, sub forma unei săli pline de jucării și leagăne.

Locația, personalul și raportul calitate preț reprezintă principalele aspecte pozitive ale unui sejur petrecut la hotel Romula din Caracal. Clienții au lăudat curățenia. Nemulțumirile au vizat lipsa liftului.

hotel-romula-caracal.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.