Este amplasat pe strada Calea București, chiar la ieșirea din orașul Urziceni. Hotel Royal reprezintă o unitate de cazare de 3 stele și dispune de 23 de spații de cazare pe care le închiriază sub diferite forme: camere duble, camere triple și suite.

Camerele duble ale hotelului Royal din Urziceni sunt camere matrimoniale și camere twin, fie cu pat dublu, fie cu două paturi single. În ambele cazuri, suprafața unei camere duble este de 13 metri pătrați. Mobilierul este pe cât de practic, pe atât de complet, răspunzând tuturor cerințelor hoteliere: noptiere, zonă de relaxare, spațiu de lucru, dulap pentru haine și loc pentru bagaje. Zona de relaxare se compune dintr-o măsuță de cafea și un taburet, în timp ce comoda tv joacă rol de birou cu scaun, dar și de masă de toaletă căci este prevăzută și cu oglindă. Tot în cadrul comodei tv se regăsește și spațiul pentru frigider. În vestibul este disponibilă o zonă pentru bagaje, genți și haine: banchetă, cuier și oglindă. Decorul camerelor duble ale hotelului Royal din Urziceni este surprinzător de colorat, în combinații de culori ce contrastează în mod plăcut: albastru, cărămiziu, crem și alb. Pe jos se află pardoseală de marmură, tot de culoare albastră, în ton cu nuanța pastelată a pereților. Accesoriile textile, sub forma draperiilor, covoarelor și cuverturilor de pat reflectă aceeași combinație de tonuri de albastru și maro. Baia este și ea tot albastră, prevăzută cu utilități moderne: cădiță de duș cu perdea, chiuvetă și vas de toaletă.

Camerele triple ale hotelului Royal din Urziceni dispun de suprafețe de câte 16 metri pătrați și oferă mai multe variante de odihnă pe timpul nopții: fie 3 paturi single, fie un pat dublu și un pat single. Se asigură tot mobilierul necesar: noptiere, zonă de relaxare cu măsuță de cafea și fotolii, spațiu de lucru cu rol de comodă tv și loc pentru frigider, dulap de haine și zonă de depozitat bagajele. Decorul este ceva mai sobru, mai închis, din combinația de culori lipsind nuanțele deschise, cele de crem și alb. Principalele culori sunt albastru și maro, astfel că încăperile dau hotelului Royal din Urziceni o notă de solemnitate. În baie, turiștii dispun de utilități specifice standardului de 3 stele: cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă. Decorul este inspirat de culoarea albastră.

Se pot închiria și suite în cadrul hotelului Royal din Urziceni. Acestea sunt amenajate sub forma apartamentelor cu două camere și dispun de balcon propriu și baie privată. Camera de zi este spațioasă și modernă, bucurându-se de unele accesorii decorative pline de eleganță. Această încăpere a fost amenajată cu gândul la relaxare pe timpul zilei, astfel că dispune de canapea și fotolii, amplasate în jurul unei măsuțe de cafea, comodă tv și un spațiu de bar modern. Dormitorul suitei din cadrul hotelului Royal din Urziceni este matrimonial, cu pat mare pentru cupluri, încadrat de noptiere. Sunt disponibile zonă de relaxare sub forma măsuței de cafea cu taburet și zonă de lucru reprezentată de un mic birou cu scaun. Tot aici se regăsește și cel de-al doilea televizor al suitei, asigurând o ședere plăcută atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții. Decorul este asemănător celui din camerele duble și triple, fiind inspirat de combinația de albastru și cărămiziu. Pe balcon sunt disponibile fotolii de răchită și măsuță decorativă. Baia este dotată cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Cladirea Izvorul Sentinela - 1896 - din Vatra Dornei : Obiective turistice Suceava

Facilitățile asigurate turiștilor în prețul cazării la hotel Royal din Urziceni sunt aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor cu programe prin cablu, frigider cu minibar, telefon, radio, prosoape și articole de toaletă oferite gratuit.

Tot în prețul cazării este inclus și micul dejun care se servește la restaurantul hotelului, sub forma bufetului suedez. Restaurantul din cadrul hotelului Royal Urziceni este specializat pe meniuri tradițional românești, dar se prepară, la cerere, și meniuri internaționale. Salonul de mese este foarte mare, putând acomoda până la 250 de persoane, astfel că este ideal inclusiv pentru organizarea unor evenimente private importante, precum nunta, botezul, aniversări și mese festive. Decorul este modern, iar spațiul dispune de multă lumină naturală, datorită ferestrelor foarte mari. În cazul evenimentelor private, restaurantul asigură și aranjamentele florale.

În continuarea restaurantului din hotel Royal Urziceni, se regăsește și terasa de vară, amenajată în stil romantic, în jurul unui iaz artificial. Grădina verde a hotelului se bucură de peisaje încântătoare, cu numeroase aranjamente florale și mici sculpturi în piatră. Atmosfera este foarte plăcută.

Hotel Royal din Urziceni pune la dispoziția clienților săi și un bar, unde se pot servi băuturi alcoolice, specialități pe bază de cafea și sucuri naturale.

Mașinile pot fi lăsate în parcarea privată a hotelului, prevăzută cu numeroase locuri oferite gratuit. Parcarea este supravegheată prin sistem video.

Curățenia și raportul calitate preț sunt principalele atuuri ale acestui hotel.

hotel-royal-urziceni.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.