Se găsește la 200 metri de gara din Slobozia și în apropierea centrului orașului. Hotel Select a fost renovat complet în anul 2011 și se află în categoria unităților de cazare de 3 stele, oferind mai multe tipuri de cazare în cadrul a 68 de spații disponibile în variantă de camere duble standard, duble superioare și apartamente.

Camerele duble standard ale hotelului Select din Slobozia sunt camere elegante, amenajate în variantă de camere matrimoniale (cu un pat dublu) și camere twin (cu două paturi single). O cameră dublă măsoară 18 metri pătrați și asigură vedere asupra orașului. Mobilierul cuprinde noptiere, comodă pentru televizor cu loc pentru frigider și un taburet, astfel că spațiul poate fi folosit și ca birou. Se asigură și o măsuță de cafea, cu rol de zonă de relaxare, iar bagajele dispun de un loc special amenajat pentru ele – banchetă și cuier. Dulapul se află amplasat în vestibul, pentru a nu da camerei impresia de încăpere înghesuită. Decorul camerelor duble standard ale hotelului Select din Slobozia impresionează prin eleganță și bun gust, atât datorită calității mobilierului, cât și combinației de culori sau a accesoriilor textile. Atmosfera este tihnită, iar culorile folosite sunt de roșu, alb și maro închis. Pe jos este disponibilă mochetă groasă, ceea ce sporește impresia de intimitate. Baia este foarte modern utilată, cu cabină de duș, vas de toaletă și chiuvetă. Dotările sunt de ultimă generație.

Camerele duble superioare ale hotelului Select din Slobozia dispun de suprafețe ceva mai mari în comparație cu camerele standard. Ele sunt cu precădere camere matrimoniale, cu un pat dublu. Dispun de noptiere, comodă tv cu spațiu pentru frigider, măsuță de cafea și un loc de lucru special amenajat, sub forma unui birou cu scaun. Dulapul este amplasat în vestibul, iar bagajele se pot depozita pe bancheta destinată lor. Aceste camere sunt luminoase și mari, dar nu își pierd aerul intim, primitor și nici eleganța, întrucât combinația de culori se păstrează identică ca și în cazul camerelor duble standard: roșu, crem și maro închis. Surpriza este baia foarte spațioasă și ultramodern utilată, unde sunt disponibile o cadă mare cu jacuzzi, chiuvetă și vas de toaletă.

Apartamentele hotelului Select din Slobozia sunt doar 2 la număr, și ocupă fiecare o suprafață de câte 38 de metri pătrați, având împărțirea specifică apartamentelor pentru cupluri: cameră de zi, dormitor și baie privată. Camera de zi se bucură de mobilier foarte modern și de o atmosferă relaxantă. Aici sunt așezate o canapea și două fotolii masive, amplasate în jurul unei măsuțe decorative. Restul mobilierului se compune dintr-o comodă tv joasă și lungă, cu spații de depozitare a bunurilor personale. Există și un dulap cu oglindă și spații pentru obiectele decorative. Pentru a veni în întâmpinarea tuturor dorințelor clienților, camera de zi este prevăzută și cu un birou de lucru, cu scaun, unde se pot desfășura activități profesionale. Din decorul camerei de zi lipsește culoarea roșie, principalele culori fiind nuanțe de crem, bej și maro cărămiziu, ce contribuie la realizarea unei atmosfere foarte plăcute, plină de căldură. Dormitorul apartamentului din cadrul hotelului Select Slobozia este matrimonial, cu pat dublu însoțit de noptiere. Se asigură zonă de relaxare și spațiu pentru bagaje. Tot aici, se află și dulapul de haine. Baia apartamentului este foarte mare și luminoasă, iar utilitățile sunt foarte moderne: cadă pe colț cu sistem de hidromasaj, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Catedrala Sf. Gheorghe din Pitesti : Obiective turistice Argeş

Printre facilitățile aferente fiecăreia dintre camerele hotelului Select din Slobozia se numără: aer condiționat, acces liber la rețeaua de internet wireless, frigider cu minibar, televizor și canale prin cablu, halate, papuci de unică folosință, uscător de păr, prosoape și articole cosmetice gratuite.

Micul dejun este și el inclus în prețul cazării. Restaurantul se află la parterul clădirii și poate acomoda până la 300 de oameni, numărându-se printre locațiile cele mai des folosite în cazul nunților și botezurilor. Decorul este elegant și primitor, cu mobilier din lemn. Se servesc preparate din bucătăria tradițional românească, dar și din meniurile internaționale.

Hotel Select din Slobozia dispune și de o terasă în aer liber, cu o capacitate de acomodare a 100 de persoane. Terasa este deschisă doar în anotimpul frumos.

Recepția este deschisă permanent.

Există parcare privată pentru mașinile celor cazați la hotel Select din Slobozia. Locurile sunt gratuite.
Copiii cu vârste de până la 7 ani se cazează gratuit în camerele părinților.

Poziția, curățenia și raportul calitate preț sunt cele mai apreciate aspecte ale unui sejur petrecut la hotel Select din Slobozia, conform celor care au trecut pragul acestei unități. Principalele critici s-au legat de lipsa unor utilități, de dimensiunea băilor din cadrul camerelor standard și de conexiunea slabă la internet.

hotel-select-slobozia.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.