Se înalță în apropierea malului Dunării, chiar în centrul civic al orașului Tulcea, la mai puțin de 1 kilometru distanță de lacul Ciuperca și gara din Tulcea. Hotel Select se numără printre hotelurile de 3 stele ale localității și oferă cazare în spații variate, de camere duble, triple și suite.

Proprietarii hotelului Select din Tulcea garantează clienților servicii și confort de 4 stele la preț de 3 stele. Numele unității de cazare este inspirat de dorința de a oferi turiștilor sejururi cu adevărat speciale, într-o atmosferă exclusivistă.

Per total, există 42 de spații de cazare, dintre care 1 apartament și restul camerele duble și camere triple. Camerele duble twin pot fi închiriate inclusiv în regim de camere single.

Camerele duble au suprafețe neașteptat de mari, de 24 metri fiecare. Sunt camere twin, cu precădere, destinate celor care călătoresc în afara cuplului. În conformitate cu numele hotelului, camerele asigură nu doar confort, ci și condiții de lux, datorită necesităților cărora le răspund piesele de mobilier. O astfel de cameră este dotată cu 2 paturi single, noptiere, dulap spațios de haine, corp de mobilier ce răspunde mai multor necesități: comodă tv, spațiu pentru frigider, dulăpior decorativ. Zona de relaxare se compune din suită de fotolii din piele și măsuță de cafea. Camerele sunt amenajate în stil cald, în combinații de culori ce inspiră ospitalitate și intimitate – maro, verde, roșu și alb. Băile sunt utilate modern, cu cadă de duș, chiuvetă și oglindă mare, vas de toaletă.

Camerele triple ale hotelului Select din Tulcea dispun de suprafețe de-a dreptul generoase: 30 de metri. Sunt compuse din 3 paturi single, fiind ideale atât pentru cuplurile cu copil, cât și pentru cei ce călătoresc cu prietenii sau colegii, în interes de afaceri. Camerele sunt spațioase, asigurând confortul necesar. Sunt prevăzute cu noptiere, zonă de relaxare cu fotolii și măsuță de cafea, comodă tv cu loc pentru frigider, corp de dulap ce include și spațiu pentru bagaje sau hainele de afară. Decorul este, la fel ca și în cazul camerelor duble, plin de căldură și confortabil. Băile sunt suficient de încăpătoare, dotate cu vas de toaletă, cadă de duș rotundă, modernă și chiuvetă.

În cadrul hotelului Select din Tulcea este disponibilă și o suită, gen apartament. Ocupă o suprafață de 45 de metri și în componența sa intră o cameră de zi și un dormitor, dispuse separat. Camera de zi este spațioasă, dotată cu mobilier de lux, din piele. Zona de relaxare dispune de canapea și două fotolii masive, așezate în jurul unei măsuțe decorative. Televizorul are propria comodă, cu loc pentru frigider și câteva spații pentru bunurile personale. În camera de zi, se mai găsesc o masă cu funcții de birou și o comodă cu sertare. Dormitorul suitei din cadrul hotelului Select din Tulcea este matrimonial, cu pat pentru cupluri, încadrat de noptiere. Dulapul de haine este spațios, încastrat în peretele camerei. Sunt disponibile 2 televizoare, unul în camera de zi, iar cel de-al doilea în dormitor. Baia este modernă, cu cadă de duș rotundă, vas de toaletă și chiuvetă.

Citește și:  Casa Brancusi Rozalia din Drobeta - Turnu Severin : Obiective turistice Mehedinţi

Peste tot în camerele hotelului Select din Tulcea, turiștii au la dispoziție: aparate de aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, frigider cu minibar, televizor cu programe prin cablu, facilități de călcat hainele, telefon, prosoape, articole cosmetice gratuite, uscător de păr. Ferestrele sunt prevăzute cu plase contra țânțarilor.

În prețul cazării se regăsește și micul dejun. Acesta se servește la restaurantul hotelului, specializat în bucătăria românească. La cerere, se prepară inclusiv specialități din meniurile internaționale. Micul dejun este disponibil în variantă de bufet suedez.

În continuarea restaurantului hotelului Select din Tulcea, clienții au la dispoziție o terasă în aer liber și un bar. Terasa nu este acoperită, astfel că se află la dispoziția clienților strict în sezonul frumos. Mobilierul este din răchită, ideal pentru relaxare și prietenos cu mediul înconjurător.

Clienții se pot răsfăță, contra cost, în sala de masaj sau la parterul clădirii, în cadrul salonului de cosmetică și coafură. În cazul în care clienții hotelului se află în interes de serviciu în zonă, pot închiria sala de conferințe a hotelului Select din Tulcea.

La recepție, se asigură și servicii de secretariat – fax, emailuri, corespondență.

Tot recepția este responsabilă și cu intermedierea unor excursii tematice, pe apele Dunării. În proprietatea hotelului se află și hotelul plutitor Bella Rimini de 4 stele, ce invită pe turiști în adevărate croaziere de lux spre Delta Dunării.

Parcarea hotelului Select din Tulcea se află în fața recepției. Locurile sunt oferite gratuit clienților cazați la interior.

Turiștii care au petrecut sejururi în cadrul hotelului Select din Tulcea au fost satisfăcuți în special de raportul calitate preț. Cuvinte de laudă au fost aduse locației și personalului, în schimb clienții s-au plâns de starea de funcționare a facilităților și lipsa de calitate a micului dejun.

hotel-select-tulcea.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.