Se află pe strada General Aurel Aldea, la distanță de centrul orașului, dar într-o zonă liniștită, propice sejururilor de odihnă. Hotel Senator din Slatina face parte din categoria unităților de cazare de 3 stele și dispune de 14 camere, majoritatea fiind închiriate în regim single. Sunt disponibile camere matrimoniale pentru turiști ce călătoresc neînsoțiți, camere duble și un apartament. Toate încăperile sunt foarte spațioase și elegante, iar băile sunt dotate la standarde internaționale, cu utilități ultramoderne.

Camerele duble ale hotelului Senator din Slatina dispun de suprafețe generoase, de câte 30 de metri fiecare și pot avea paturi duble sau câte două paturi de o singură persoană. Mobilierul este numeros și de cea mai bună calitate. Paturile sunt străjuite de noptiere, iar zona de relaxare este formată dintr-un set de fotolii de piele așezate în jurul unei măsuțe de cafea. Dulapul de haine este prevăzut cu oglindă și asigură turiștilor spații suficiente pentru păstrarea hainelor și bagajelor. Există și un spațiu de lucru, sub forma unui birou cu scaun și oglindă. Poate fi folosit ca loc pentru laptop, dar și ca masă de toaletă, căci dispune de oglindă mare. Frigiderul și televizorul sunt încadrate în acest corp de mobilier. Încăperea are aspectul unei suite junior, datorită zonei de relaxare generoase și a suprafeței mari. Decorul este elegant și confortabil, în combinații de culori plăcute: albastru, roșcat, galben și alb strălucitor. În vestibul se găsește și un spațiu destinat bagajelor și genților de umăr. Baia camerei duble din cadrul hotelului Senator Slatina este spațioasă, puternic luminată și dotată cu utilități foarte moderne. Se asigură cabină de duș, vas de toaletă și chiuvetă cu dulăpior. Aerisirea se face prin fereastră.

Apartamentul hotelului Senator din Slatina este foarte mare, se întinde de-a lungul a 50 de metri și dispune de vestibul, cameră de zi, dormitor și baie privată. Decorul este prezidențial, cu mobilă masivă din piele și lemn natural. În camera de zi, turiștii se pot relaxa și simți împărătește, datorită setului de canapea și fotolii mari din piele, amplasate în jurul unei măsuțe decorative. Tot aici se află o comodă cu televizor și un dulăpior cu oglindă pentru păstrarea bunurilor personale. Atmosfera este rafinată, pereții fiind îmbrăcați în tapet cu model delicat, argintiu. Această încăpere dispune de multă lumină naturală. Dormitorul se bucură și el de o suprafață generoasă, asigurându-se toate piesele de mobilier disponibile în cadrul camerelor duble: pat matrimonial cu noptiere, dulap de haine cu oglindă, zonă de relaxare formată din fotolii și măsuță de cafea, comodă pentru cel de-al doilea televizor al apartamentului și o masă de toaletă cu oglindă pentru doamne. Decorul este asemănător celui din camera de zi, în culori calde și luminoase de verde pastel, crem deschis, alb și cărămiziu. Apartamentul dispune și de un balcon cu vedere la oraș. Baia apartamentului din cadrul hotelului Senator din Slatina este foarte mare și modern utilată, oferind chiuvetă cu dulap, vas de toaletă, bideu și cadă de baie cu jacuzzi. Există ferestre pentru aerisire.

Citește și:  Casa Costache Enescu din Dorohoi : Obiective turistice Botoşani

Facilitățile asigurate clienților în prețul cazării sunt aer condiționat, acces nelimitat la rețeaua de internet wireless, frigider cu minibar, televizor și canale prin cablu, halate, papuci de unică folosință, serviciu de trezire, prosoape, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Paturile sunt extra lungi, de până la 2 metri, iar ferestrele de termopan dispun de plase contra țânțarilor.

Tot în costul cazării se regăsește și micul dejun, pe care turiștii îl pot servi, alături de celelalte două mese ale zilei, la restaurantul hotelului Senator din Slatina.

Restaurantul este deschis până la miezul nopții și dispune de un salon foarte cochet, inspirat de decorurile romantice ale Italiei. De altfel, bucătăria este specializată în preparate cu specific italian – pizza, paste și salate, servite într-o atmosferă veselă și rafinată. La cerere, clienții pot savura și preparate din meniurile românești. Restaurantul este prevăzut cu separeuri, putând asigura astfel și cine romantice, dar și mese cu prietenii. Aici se desfășoară numeroase evenimente de genul cumetriilor, aniversărilor și banchetelor pentru studenți. Restaurantul este amplasat la etajul 2 al hotelului Senator din Slatina și poate acomoda până la 100 de persoane. La exterior, se continuă cu o terasă elegantă, unde mai sunt disponibile alte 50 de locuri.

Barul se află în continuarea terasei, cu vedere la oraș. Este amenajat modern și servește băuturi alese din cramele românești, dar și cele internaționale.

Parcarea hotelului Senator din Slatina este pusă la dispoziția clienților în mod gratuit.

hotel-senator-slatina.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.