A fost construit la poalele munților Harghita și își datorează numele celei de-a 7-a zi a săptămânii, ziua în care Dumnezeu S-a odihnit. Pornind de la acest concept al odihnei, hotel Septimia din Odorheiu Secuiesc își invită clienții la o incursiune în arta relaxării, cu ajutorul decorurilor primitoare, a dotărilor moderne și serviciilor hoteliere de calitate.

Hotel Septimia din Odorheiu Secuiesc face parte din categoria unităților de cazare de 3 stele și dispune de 25 de spații pentru turiști. Camerele sunt spațioase, scăldate în lumina soarelui și amenajate în combinații de culori inspirate de elementele naturii.

Există trei tipuri de camere la hotel Septimia din Odorheiu Secuiesc: camere duble, suite cu dormitor și apartamente. Peste tot se garantează odihnă și intimitate.

Camerele duble pot fi matrimoniale și twin, cu un singur pat dublu sau 2 paturi single. Suprafețele sunt generoase, de câte 23 de metri pătrați fiecare, cu decoruri liniștitoare, concentrate în jurul combinațiilor de roșu, alb și maro deschis. O cameră dublă asigură tot confortul necesar, fiind dotată cu noptiere, zonă de relaxare formată din scaune și măsuță de cafea, comodă tv ce poate servi și ca spațiu de lucru, dulap de haine amplasat în vestibul și loc de lăsat bagajele. Ferestrele sunt înalte, acoperite de perdele vaporoase. Pardoseala este din lemn, iar în jurul patului se regăsesc covorașe pline de veselie. Băile camerelor duble sunt mari și dotate cu echipament foarte modern – chiuvetă, vas de toaletă și cabină de duș.

Cele mai numeroase sunt camerele matrimoniale la hotel Septimia din Odorheiu Secuiesc, 13 la număr, în timp ce camerele twin sunt în număr de 6.

Se pot închiria și suite cu un dormitor. Acestea dispun de suprafețe de 44 de metri pătrați și decoruri marcate de eleganță. Se compun din cameră de zi și dormitor, sub forma încăperilor separate. Camera de zi dispune de canapea extensibilă, masă de toaletă ce poate fi utilizată ca și birou, scaune și măsuță de cafea, dulap înalt de haine. Dormitorul este matrimonial, cu noptiere, zonă de relaxare și masă de toaletă. Baia unei suite în cadrul hotelului Septimia din Odorheiu Secuiesc este spațioasă, ultramodernă și elegantă. Chiuveta este prevăzută cu dulap, iar dușul de perete este separat de restul camerei de baie printr-un paravan construit din cărămidă de sticlă. Aerisirea se face în mod natural, cu ajutorul ferestrei.

Hotel Septimia din Odorheiu Secuiesc dispune și de apartamente. Acestea au suprafețe egale cu cele ale suitelor, 44 de metri pătrați, însă decorul este ceva mai modern, inspirat de culori metalice și forme pline de fantezie. Apartamentul dispune de dormitor și cameră de zi. Pot fi acomodate până la 4 persoane adulte într-un astfel de apartament. Dormitorul este matrimonial, cu pat mare, noptiere, zonă de relaxare și birou. În camera de zi se găsesc o canapea extensibilă, masă de cafea cu scaune, comodă pentru televizor, dulap de haine și spațiu cu oglindă și cuier pentru genți și accesorii de vreme urâtă. Decorul este contemporan, iar nuanțele care predomină sunt cele de gri deschis. Baia este spațioasă și modernă, cu vas de toaletă, chiuvetă cu dulăpior și duș cu paravan din cărămidă de sticlă.

Citește și:  Mausoleul din Parcul Carol I: Obiective turistice Bucureşti

Peste tot în camere și apartamente, clienții hotelului Septimia din Odorheiu Secuiesc au la dispoziție aer condiționat, acces gratuit la rețeaua wireless de internet, frigider cu minibar, telefon, seif, televizor cu ecran plat și programe prin cablu. În băi, se asigură halate, papuci de unică folosință, articole gratuite de igienă, prosoape și uscător de păr.

Costul cazării include și micul dejun. Restaurantul hotelului Septimia din Odorheiu Secuiesc are personal specializat în bucătăria românească, dar, la cerere, se prepară și meniuri internaționale. Restaurantul are o capacitate de 250 de locuri, fiind ideal pentru desfășurarea unor evenimente de amploare, precum nunți, botezuri, mese festive și petreceri tematice. Există și o terasă în aer liber unde clienții hotelului Septimia din Odorheiu Secuiesc se pot relaxa savurând cafeaua de dimineață sau băuturi răcoritoare. Pentru momentele serii, este disponibil un bar modern unde se servesc băuturi alcoolice internaționale și specialități de cafea.

Facilitățile de natură sportivă sunt cele mai apreciate în cadrul hotelului Septimia din Odorheiu Secuiesc. Aici, se află un adevărat centru wellness, în cadrul căruia clienții pot profita de piscine interioare, căzi de jacuzzi, săli de masaj și tratament corporal, săli de forță cu aparatură modernă, saune finlandeze și bazine speciale pentru copii. Accesul clienților hotelului este gratuit.

Hotelul Septimia din Odorheiu Secuiesc oferă turiștilor și alt gen de distracție în aer liber – orele de călărie. Hotelul dispune de propriul centru ecvestru, unde se pot lua lecții pentru începători sau face plimbări în șa pentru cei experimentați.

Turiștii se pot distra seara la centrul de bowling, cu piste moderne și un bar cochet. Parcarea este privată și se oferă gratuit celor cazați la interiorul hotelului Septimia din Odorheiu Secuiesc.

hotel-septimia-odorheiul-secuiesc.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.