Se află pe strada Teilor din Mangalia, în apropierea centrului orașului și chiar pe faleza Mării Negre. La câțiva pași distanță, se găsește sanatoriul balnear Mangalia. Hotel Solymar reprezintă un loc tot mai apreciat de turiștii aflați în căutarea unui loc cu personal prietenos, decoruri primitoare și atmosferă relaxantă.

Hotel Solymar este încadrat la categoria 3 stele, statut pe care l-a primit începând cu anul 2012. Răspunde necesităților de toate felurile, numărându-se printre destinațiile ideale pentru cuplurile îndrăgostite, familiile cu copii și oamenii de afaceri aflați în tranzit pe litoralul românesc.

Hotel Solymar din Mangalia dispune de 55 de camere, majoritatea fiind duble, dar diferite sub aspectul unor facilități hoteliere. Există și 4 apartamente mari destinate turiștilor care vor să se simtă ca acasă.

Camerele duble ale hotelului Solymar din Mangalia sunt fie matrimoniale sau twin, cu vedere la oraș sau cu vedere la mare. Cei mai mulți dintre clienții hotelului s-au arătat încântați de camerele cu vedere la mare, lăudând priveliștea naturală în mod deosebit.

O cameră dublă, matrimonială sau în variantă twin, are o suprafață de 22 de metri pătrați și un decor primitor. Paturile pot fi matrimoniale pentru 2 persoane sau paturi single, ce se pot uni sau depărta, în funcție de preferințele turiștilor. Mobilierul este cel clasic hotelier, compus din zonă de relaxare sub formă de fotolii mici, rotunde și din piele artificială, dispuse în jurul unei măsuțe de cafea, zonă de lucru alcătuită din comodă tv cu facilități de birou și scaun, corp de lemn pentru adăpostirea frigiderului și dulap pentru haine, poziționat în vestibul. Fiecare dintre camerele duble dispune de balcon privat, fie cu vedere la apă, fie cu vedere la străzile orașului. Decorul camerelor duble variază, de la cel sobru în combinații elegante de alb și maro închis la cel vesel, în combinații voioase de roșu, alb și negru. Mobilierul este practic și modern, asigurând confortul necesar și un aspect plăcut. În general, camerele duble ale hotelului Solymar din Mangalia sunt foarte luminoase, din cauza ferestrelor mari și a balcoanelor. Perdelele deschise la culoare contribuie la luminozitatea încăperilor. Băile sunt echipate ultra modern și spațioase. Mobilierul de baie este de calitate, bine întreținut și se compune din chiuvetă suspendată, vas de toaletă și duș cu paravan de sticlă. Decorul este deosebit, datorită modelelor și culorilor faianței și gresiei. Aerisirea se face prin fereastră.

În camerele matrimoniale ale hotelului Solymar din Mangalia pot fi acomodate maxim 4 persoane, sub forma unei familii cu 2 copii.

Citește și:  Palatul Dicasterial : Obiective turistice Timiş

Apartamentele hotelului Solymar din Mangalia se bucură de suprafețe mari, de 35 de metri pătrați, și se compun din dormitor și cameră de zi, separate prin vestibul. Dormitorul este matrimonial, destinat cuplurilor și se bucură de un decor luminos, cu zonă de relaxare și spațiu de toaletă pentru doamne. În camera de zi, atmosfera este elegantă și prietenoasă, datorită setului de canapele și fotolii din piele, dispuse în jurul unei măsuțe de cafea. Mobilierul este menit a inspira relaxare și a deservi și cele mai pretențioase nevoi. Comoda tv este joasă și modernă. Apartamentele hotelului Solymar din Mangalia sunt prevăzute și cu o chicinetă, pentru prepararea cafelei și a ceaiului ori a unor gustări ușoare. Clienții au la dispoziție toată aparatura electrică necesară, sub forma cuptorului cu microunde, filtrului de cafea și chiuvetei. Dulapurile conțin veselă pentru uzul clienților. Decorul apartamentelor din hotel Solymar Mangalia este elegant, datorită mobilierului din piele, dar și prietenos pentru că răspunde necesităților turiștilor de a se odihni și destinde.

Toate camerele și apartamentele hotelului Solymar din Mangalia sunt prevăzute cu aer condiționat, televizor cu ecran plat și canale prin cablu, acces gratuit la rețeaua de internet, lenjerie de pat de cea mai bună calitate, frigider cu minibar și telefon. În baie, clienții dispun de halate, papuci de unică folosință, articole cosmetice gratuite, uscător de păr și prosoape.

Curățenia în camere se efectuează în fiecare zi. Acest ritual include și schimbarea zilnică a prosoapelor.

Micul dejun nu se regăsește în prețul camerelor, ci poate fi comandat contra cost. Se servește în formă clasică, la alegere dintre 4 variante. Hotelul nu dispune de restaurant, ci de un bar și două terase pentru relaxare totală. Apartamentele au însă bucătărie proprie, iar în vecinătatea hotelului Solymar din Mangalia se află mai multe localuri, astfel că cele 3 mese ale zilei nu reprezintă o problemă.

Există parcare privată gratuită, supravegheată prin sistem video. Grădina hotelului Solymar din Mangalia este prevăzută cu spații de joacă pentru copii.

Clienții acestui hotel au lăudat curățenia, amabilitatea personalului și confortul oferit de camere. Cele cu priveliște la mare s-au bucurat de aprecieri deosebite. În schimb, au existat critici la adresa spațiului de parcare, lipsa liftului și mai ales a restaurantului. Hotel Solymar este amplasat într-o zonă populată, iar pe parcursul nopții, atmosfera poate deveni gălăgioasă.

hotel-solymar-mangalia.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.