Este situat pe strada Sofia Vicoveanca, la 20 minute distanță de aeroport. Hotel Sonnenhof din Suceava a fost inaugurat în anul 2012 sub forma unui hotel pe cât de luxos, pe atât de prietenos. Face parte din categoria hotelurilor de 4 stele și dispune de 48 de camere în variante diferite, de la cele mai simple până la apartamente luxoase.

Camerele sunt mari, luminoase și se caracterizează printr-un decor inspirat de culorile naturii în anotimpul primăverii. Nuanțele de verde sunt cel mai des folosite, în combinație cu accesorii decorative ce reflectă prospețime, energie și veselie. Deși dispun de facilități hoteliere, camerele hotelului Sonnenhof din Suceava au darul de a transpune pe turiști într-o atmosferă familiară, de încăperi private.

Camerele duble ale hotelului Sonnenhof din Suceava sunt în variantă matrimonială și twin, cu un pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Au suprafețe de câte 26 de metri. Ferestrele au vedere înspre grădină. Aceste camere sunt decorate cu multă căldură, oferind clienților o primire neașteptat de plăcută. Combinațiile de culori sunt destul de vii și amestecate într-o manieră care să evoce frumusețea naturii. Aceste culori sunt cele inspirate de elementele pământului, cu accent pe culoarea verde. Mobilierul este numeros, practic și foarte elegant. Există noptiere, zonă de relaxare compusă din fotolii, spațiu de lucru alcătuit din masă și scaun, loc pentru depozitarea bagajelor. Dulapul de haine este așezat în vestibul. Pardoseala este acoperită de mochetă, iar mobilierul este cu tapițerie frumos colorată. Baia este spațioasă și amenajată în același stil, al dragostei pentru natura înconjurătoare. Mobilierul este ultramodern și cuprinde vas de toaletă, chiuvetă în blat de granit și cadă de duș cu paravan de sticlă. Toată baia este îmbrăcată în faianță și gresie de culoare bej și crem.

Hotelul Sonnenhof din Suceava dispune și de camere duble deluxe, cu suprafețe ceva mai mari, de 31 de metri. Acestea sunt doar camere matrimoniale, cu pat de 2 persoane, iar decorul este inspirat de nuanțele senine ale cerului, asigurând turiștilor un sejur plin de relaxare și odihnă desăvârșită. O astfel de cameră este prevăzută cu noptiere, spațiu pentru lucru sub formă de comodă tv și corp pentru frigider, dulap de haine și loc de depozitat bagajele. Zona de relaxare este reprezentată de o canapea masivă, așezată înaintea unei măsuțe de cafea. Prezența canapelei face posibilă acomodarea a 3 persoane într-o cameră dublă deluxe. Baia este implicit mai mare decât în cazul camerei duble standard și poate fi utilată fie cu cabină de duș, fie cu cadă de duș. În ambele cazuri, mobilierul este ultramodern și amenajat cu mult bun gust.

Citește și:  Cladirea Primariei vechi - Casa de Cultura din Tecuci : Obiective turistice Galaţi

Hotel Sonnenhof din Suceava oferă turiștilor două variante de suite: executive și prezidențiale.

Suitele executive au suprafețe generoase de 48 de metri și sunt amenajate sub forma unui apartament cu dormitor și living. Dormitorul este matrimonial, iar mobilierul este numeros, în variantă tradițională. Cuprinde zonă de relaxare cu fotolii și măsuță de cafea, spațiu de lucru cu scaun, dulap de haine și corp pentru frigider. În camera de zi, turiștii au la dispoziție un set de mobilă format din canapea extensibilă și fotolii masive amenajate în jurul unei măsuțe cu rol decorativ. Capacitatea maximă a suitei executive este de 4 persoane. Decorul este inspirat de nuanțele cerului și ale mării, ducând cu gândul la peisaje estivale, însorite. Baia este spațioasă și prevăzută cu cadă de duș foarte modernă, chiuvetă în blat de granit și vas de toaletă.

Suitele prezidențiale ale hotelului Sonnenhof din Suceava au suprafețe impresionante, de 67 de metri, în componența cărora intră un dormitor matrimonial cu spațiu de lucru și zonă de relaxare, 2 băi private cu cadă de duș și respectiv cu cabină de duș, și o cameră de zi alcătuită dintr-o zonă de servit cina – masă cu scaune – și un set de fotolii și canapea extensibilă. Suitele prezidențiale oferă confort sporit și tihnă în condiții de lux, decorul fiind realizat în jurul nuanțelor de albastru deschis, violet și verde crud. Atmosfera evocă mijlocul naturii.

Toate camerele și suitele hotelului Sonnenhof din Suceava asigură clienților aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, televizor cu ecran plat, canale tv prin cablu, vedere la grădină sau stradă, seif, frigider cu minibar și telefon. Băile sunt dotate cu articole cosmetice eco gratuite, prosoape, halate, papuci și uscător de păr.

Micul dejun, inclus în prețul camerelor, se servește în regim de bufet suedez la restaurantul Mosaik, amenajat într-un decor intim, tihnit, ca de poveste – combinații de culori de galben și albastru, mobilier din lemn cu ornamentații și pernuțe decorative. Restaurantul are o capacitate de 80 de locuri. Se continuă cu o grădină de vară, cu 200 de locuri.

Sala de protocol a hotelului Sonnenhof Suceava se numește Sala Salzburg și poate acomoda până la 90 de persoane. Parcarea privată este gratuită pentru clienții hotelului.

hotel-sonnenhof-suceava.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.