A fost inaugurat în anul 2008 și se găsește pe strada Constantin Brâncoveanu, în apropierea Dunării. Hotel Sud din Giurgiu face parte din categoria unităților de cazare de 3 stele și dispune de 71 de spații de cazare, în mai multe variante: camere duble și suite.

Camerele duble ale hotelului Sud din Giurgiu sunt de două feluri, camere matrimoniale cu pat dublu pentru cupluri și camere twin cu câte două paturi single. Cele mai numeroase sunt camerele twin care se pot închiria inclusiv în regim single. Cu excepția paturilor, nu există diferențe între camerele matrimoniale și cele twin. Decorurile variază în funcție de culorile folosite, dar mobilierul este identic peste tot în spațiile de cazare pentru două persoane.

Sunt disponibile paturi cu saltele comode, noptiere, zonă de relaxare compusă din fotolii și măsuță de cafea, spațiu de lucru reprezentat de un birou cu taburet ce poate funcționa și drept comodă pentru televizor. Are loc special prevăzut pentru calculator. Deasupra biroului se găsește și o oglindă, astfel că doamnele pot folosi acest spațiu sub forma mesei de toaletă. Dulapul de haine este amplasat în vestibul, pentru a nu se crea impresia de cameră aglomerată. Tot în vestibul, se găsește inclusiv și locul pentru bagaje, dar și un cuier necesar genților și umbrelelor. Atmosfera este tipic hotelieră, primitoare, practică și plăcută. Pe jos se găsește pardoseală de marmură. Mobilierul este comod și ideal pentru cei ce caută tihnă, iar combinațiile de culori sunt pline de energie, dar diferă destul de mult în funcție de etajul pe care sunt poziționate camerele duble ale hotelului Sud din Giurgiu. Combinațiile cele mai des utilizate sunt de roșu cu roz și cărămiziu, bej cu alb și crem, verde cu portocaliu și maro închis. Accesoriile textile bogate adaugă încăperilor un plus de intimitate și căldură. Băile sunt dotate modern, cu cabină înaltă de duș, chiuvetă și vas de toaletă. În general, decorul camerelor se regăsește în aceleași combinații de culori și în camerele de baie.

Suitele hotelului Sud din Giurgiu sunt amenajate sub forma apartamentelor cu două camere. Turiștii au la dispoziție cameră de zi și dormitor, amenajate cu mult bun gust. Camera de zi este destinată relaxării și dispune de un set de canapea și două fotolii albe din piele, amplasate în jurul unei măsuțe de cafea. Este disponibilă și o comodă cu televizor. Decorul atrage prin contrastul dintre culoarea deschisă a canapelei și fotoliilor și culoarea roșie a mochetei. Camera de zi este mare și luminoasă. Dormitorul suitei se adresează cuplurilor, căci beneficiază de pat matrimonial. Sunt disponibile noptiere din lemn, dulap spațios de haine, zonă de relaxare compusă din fotolii și măsuță de cafea, plus biroul de lucru cu taburet ce poate fi utilizat și ca masă de toaletă. Suita asigură turiștilor două televizoare, unul în camera de zi și cel de-al doilea în dormitor. Baia este spațioasă și amenajată în aceleași combinații de culori ale camerei de zi. Dispune de utilități foarte moderne, sub forma căzii de baie cu jacuzzi, chiuvetei și vasului de toaletă. Per total, hotel Sud din Giurgiu oferă cazare în 8 suite.

Citește și:  Bustul lui Vasile Alexandri din Galati : Obiective turistice Galaţi

Facilitățile asigurate clienților în prețul cazării sunt aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, frigider cu minibar, telefon, televizor, canale prin cablu, prosoape, uscător de păr și articole cosmetice gratuite.

Micul dejun se regăsește și el în prețul cazării la hotel Sud din Giurgiu și poate fi servit în cadrul restaurantului, începând cu ora 7:00 a dimineții.

Restaurantul hotelului Sud din Giurgiu are două saloane: salonul Golden aflat la etaj și dispunând de o capacitate de acomodare a 100 de persoane și salonul Silver, amplasat la parter și având o capacitate de acomodare de 160 de locuri – 40 pentru fumători și 120 pentru nefumători. Ambele saloane sunt prevăzute cu aer condiționat, mai multe ecrane tv și sonorizare proprie. Sunt spații ideale pentru desfășurarea unor evenimente private, precum nuntă, botez și aniversări diverse. Bucătăria hotelului Sud din Giurgiu este specializată în rețete tradiționale românești, dar se prepară și o serie de meniuri internaționale.

Terasa restaurantului se află la exterior și acolo sunt disponibile 40 de locuri. Barul face parte din salonul Golden, fiind amenajat în continuarea micului salon pentru fumători.

Oamenii de afaceri cazați la hotel Sud din Giurgiu au la dispoziție și două săli de conferințe, cu denumiri specifice: Silver Business cu o capacitate de 28 de locuri și sala Golden cu 165 de locuri, cabine pentru traducători, balcon și tot echipamentul necesar întâlnirilor de afaceri și conferințelor.

Există și o zonă de agrement de care pot dispune clienții hotelului Sud Giurgiu. Aici se află un centru spa cu saună, masaj și sală de forță și aerobic. Pentru cei ce iubesc activitățile sportive sunt disponibile mese de biliard și tenis de masă.

Parcarea se întinde de-a lungul a 500 metri pătrați.

hotel-sud-giurgiu.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.