A fost inaugurat în anul 2005, chiar în centrul orașului Sfântu Gheorghe, sub forma unui hotel de 3 stele, cu specific secuiesc. Hotel Sugaș este apreciat de turiști în special pentru două elemente: restaurantul tradițional și decorul interior al camerelor, personalizat cu motive folclorice.

Hotel Sugaș din Sfântu Gheorghe dispune de 31 de camere de hotel, sub formă de camere duble și apartamente. Camerele duble se pot închiria în regim single.

Camerele duble ale hotelului Sugaș din Sfântu Gheorghe sunt în variante de camere matrimoniale și camere twin, cu un pat dublu, respectiv cu două paturi de o persoană. Suprafața unei astfel de camere este de 16 metri pătrați, în componența cărora se află mai multe piese de mobilier cu aspect deosebit. Camerele sunt prevăzute cu noptiere, zonă de relaxare formată din scaune și măsuță de cafea, dulap înalt de haine și corp pentru adăpostirea frigiderului. Atmosfera camerelor duble este una din cale afară de veselă și tinerească, datorită combinațiilor de culori și formei mobilierului. Predominante sunt nuanțele deschise de verde și galben, crem și roșu, albastru și alb, care se regăsesc armonios atât în ornamentele mobilei, cât și sub forma accesoriilor textile și a motivelor murale.

Tot mobilierul este realizat din lemn și ornamentat cu picturi voioase, cele mai multe fiind inspirate din folclorul românesc sau cel secuiesc. Televizorul este așezat la înălțime. Unele camere duble dispun de balcon privat. Baia unei camere duble este practică și modernă, cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Apartamentele din hotel Sugaș sunt spațioase, de 30 de metri pătrați fiecare și dispun de un dormitor și o cameră de zi. Dormitorul este matrimonial, cu pat dublu. Mobilierul este format din noptiere, zonă de relaxare cu scaune și măsuță de cafea, dulap pentru haine și comodă tv cu spații de depozitare a bunurilor personale. Camera de zi este spațioasă și luminoasă, alcătuită din fotolii și canapea cu măsuță de decor, din sticlă. Canapeaua este extensibilă, astfel că apartamentele sunt ideale pentru cuplurile ce călătoresc cu copiii. În camera de zi se află și al doilea dulap de haine, având spațiu special prevăzut pentru frigider, și comoda tv. Baia apartamentelor este modernă și foarte veselă, în culori de maro roșcat și bej, prevăzută cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Cinematograful Tineretului din Caransebes : Obiective turistice Caraş-Severin

Toate camerele și apartamentele hotelului Sugaș din Sfântu Gheorghe oferă clienților acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor, frigider cu minibar, paturi cu saltele confortabile și telefon. În băi se găsesc uscătoare de păr, articole cosmetice gratuite și prosoape curate.

În prețul camerelor din hotel Sugaș din Sfântu Gheorghe intră și micul dejun care se servește la restaurant. Acesta este deja faimos în zonă pentru stilul arhitectural deosebit și pentru petrecerile de amploare pe care le-a găzduit la cele mai înalte standarde.

Restaurantul hotelului Sugaș din Sfântu Gheorghe are o capacitate de 200 de locuri, fiind împărțit în cinci zone de luat masa. Decorul este vienez, cu coloane de marmură în stil venețian, iar atmosfera elegantă este întregită de meniurile savuroase servite într-o manieră plină de solemnitate. Pe pereți se pot admira reproduceri grafice după fotografii ale vechiului oraș.

Hotel Sugaș din Sfântu Gheorghe pune la dispoziția clienților săi o terasă de vară, în continuarea restaurantului. Este deschisă exclusiv în anotimpul frumos și poate acomoda până la 300 de persoane simultan. Terasa este decorată în stil rustic, cu mobilier din lemn lăcuit. La același capitol se încadrează și cafeneaua hotelului Sugaș din Sfântu Gheorghe, unde se pot savura specialități de cafea, dar și băuturi alcoolice, într-o atmosferă plăcută de bar modern.

Turiștii aflați în Sfântu Gheorghe în interes de afaceri pot închiria sala de protocol a hotelului. Se numește Sala Ovală și are un decor elegant, aproape festiv, datorită candelabrului și a oglinzii cu aspect clasic. Capacitatea maximă a sălii de protocol este de 24 de locuri, fiind ideală pentru ședințe, întâlniri protocolare și discuții cu caracter privat.
Parcarea este privată și gratuită pentru clienții hotelului Sugaș din Sfântu Gheorghe.

Cei care s-au cazat la acest hotel au apreciat decorul vesel al camerelor, locația și curățenia. Preparatele servite la restaurant au fost pe gustul turiștilor. Principalele nemulțumiri s-au legat de atitudinea personalului hotelier, raportul calitate preț și facilități.

hotel-sugas-sfantu-gheorghe.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.