Este amplasat chiar la ieșirea din vamă, la adresa Adiacent Vama Giurgiu și reprezintă o unitate de cazare cotată la standardul 3 stele, deschisă la începutul anului 2012. Hotel Sunny este vizibil din stradă, numărându-se printre clădirile cele mai emblematice aflate la ieșirea din România. Are aspect foarte modern și vesel, în culori puternice chiar și la exterior. Se află la câteva minute distanță de faleza din portul Giurgiu, mers pe jos.

În ceea ce privește cazarea, turiștii au la dispoziție camere duble și apartamente. Per total, este vorba despre 24 de spații de cazare.

Camerele duble ale hotelului Sunny din Giurgiu sunt cu precădere camere twin, cu două paturi, adresându-se în mod special celor ce călătoresc în afara cuplului. Suprafața unei camere duble este de 14 metri pătrați, iar mobilierul este destul de numeros și foarte practic. Se asigură noptiere, dulap înalt de haine cu oglindă, zonă pentru bagaje cu banchetă și cuier, spațiu de lucru cu scaun și oglindă, putând fi utilizat și ca birou de lucru și ca masă de toaletă pentru doamne. Tot în cadrul spațiului de lucru, se regăsește locul pentru frigider și comoda tv. Zona de relaxare a camerei duble din cadrul hotelului Sunny Giurgiu este compusă din două fotolii moderne cu picioare înalte și o măsuță cochetă de cafea. Decorul este plăcut, în nuanțe pastelate, luminoase, ce contribuie la obținerea unei atmosfere foarte prietenoase și feminine. Combinația de culori de roz, alb și cărămiziu inspiră ospitalitate, căldură și confort, iar mobilierul este realizat în stil masiv, cu lemn de calitate, cu unele mici sculpturi ornamentale. Pe jos, este disponibilă mochetă roșie, iar veiozele pentru noapte au lumină galbenă, blândă. Baia camerelor duble din cadrul hotelului Sunny Giurgiu este modernă, prevăzută cu dotări specifice: cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă, amenajate într-un decor plin de energie, datorită nuanțelor de albastru ale gresiei și faianței.

Apartamentele hotelului Sunny Giurgiu sunt formate din două încăperi: cameră de zi și dormitor, asigurând intimitate, confort și eleganță. Camera de zi este spațioasă și scăldată în lumina soarelui. Mobilierul se concentrează pe nevoia de relaxare, astfel că se asigură canapea extensibilă, fotolii și măsuță de cafea. În camera de zi. se află și televizorul cu comodă, dar și frigiderul. Dormitorul este matrimonial, cu pat dublu pentru cupluri, prevăzut cu noptiere. Se asigură măsuță de birou cu scaun, ce servește ca spațiu de lucru și comodă pentru cel de-al doilea televizor. Există și zonă de relaxare, sub forma fotoliilor înalte cu măsuță de cafea. Decorul dormitorului este amenajat în nuanțe calde, naturale, pastelate: roz, cărămiziu și crem. Baia apartamentului dispune de dotări specifice: cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă. Pot fi acomodate până la 4 persoane într-un astfel de apartament.

Citește și:  Moara Dunarea din Oltenita : Obiective turistice Călăraşi

Ca și facilități, peste tot în camerele și apartamentele hotelului Sunny din Giurgiu, turiștii beneficiază de aparate de aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, televizor cu programe prin cablu, frigider, prosoape, uscător de păr și articole cosmetice gratuite, în baie. Ferestrele sunt de termopan.

În prețul cazării se regăsește și micul dejun, care se servește cu începere de la ora 8:00 dimineața, sub forma meniurilor la alegere. În cazul în care clienții părăsesc hotelul până în ora 8:00, ei pot solicita pregătirea micului dejun la pachet.

Restaurantul hotelului Sunny din Giurgiu se află la parter și aici se pot servi preparate variate, din meniuri tradițional românești, dar și internaționale. Cele mai căutate sunt bucatele pregătite în stil turcesc sau thailandez.

Salonul de mese asigură o atmosferă propice servirii celor trei mese ale zilei, iar personalul se dovedește amabil și deschis tuturor solicitărilor. Restaurantul se continuă la exterior cu o terasă în aer liber, unde se pot savura băuturi și deserturi în anotimpul frumos.

Parcarea este spațioasă, amenajată în jurul hotelului Sunny din Giurgiu, cu numeroase locuri oferite gratuit clienților. Mașinile sunt păzite în permanență, prin sistem video.

Recepția este deschisă nonstop, fiind pusă la dispoziția turiștilor la orice oră din zi și noapte. Există și un serviciu de securitate.

Dimensiunea camerelor, decorul și aspectul plăcut al mobilierului de calitate, precum și atitudinea personalului hotelier reprezintă cele mai apreciate aspecte ale unui sejur petrecut la hotel Sunny din Giurgiu. Clienții s-au plâns de modul de funcționare a unora dintre dotările băilor și de lipsa izolării fonice în camere.

hotel-sunny-giurgiu.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.