A fost deschis în anul 2003, într-o zonă cu dealuri împădurite. Hotel Suprem din Băile Olănești este încadrat la categoria hotelurilor de 3 stele și asigură 99 de locuri, în 44 spații de cazare.

Camerele sunt elegante și luminoase, amenajate în spiritul veseliei și destinderii, în nuanțe de culori vibrante. Ferestrele oferă priveliști fermecătoare asupra dealurilor din împrejurimile hotelului Suprem.
Variantele de cazare includ camere duble, camere triple și suite.

Camerele duble au suprafețe de 11 metri fiecare și sunt fie twin, cu două paturi single, fie matrimoniale cu un pat pentru adulți. Mobilierul este practic, alcătuit din noptiere, măsuță de toaletă cu taburet ce poate fi folosit ca spațiu de lucru și comodă tv cu loc pentru frigider. Dulapul de haine este înalt și completat cu o zonă de depozitat bagajele și de agățat gențile de umăr și hainele de zi. Zona de relaxare a camerei duble este reprezentată de un scaun cu spătar. Decorul este cel hotelier, cu mochetă gri pe jos, mobilă din lemn închis la culoare, accesorii textile în culori cenușii. Baia este dotată cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Camerele triple ale hotelului Suprem din Băile Olănești au suprafețe de 22 de metri și pot acomoda 3 adulți într-un pat dublu mare și o canapea extensibilă. Decorul este ceva mai vesel, în nuanțe puternice de roșu, alb și negru, sau albastru ori vișiniu. Patul este încadrat de noptiere, iar zona de relaxare este separată de canapea și se compune din măsuță de cafea și scaune cu spătar. Aceste camere triple au vestibul, astfel că sunt separate de camera de baie. Tot în vestibul se regăsește dulapul de haine și cuierul. Baia este asemănătoare celei din camera dublă, fiind prevăzută cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Suitele hotelului Suprem din Băile Olănești sunt amenajate sub forma apartamentelor, cu dormitor și cameră de zi. Au suprafețe de câte 25 de metri și pot acomoda tot până la 3 persoane. În camera de zi este disponibilă o canapea extensibilă, iar în dormitor există un pat dublu matrimonial. Fiecare dintre cele două încăperi dispune de numeroase piese de mobilier: măsuțe de cafea, scaune, comode tv. Dulapul se află în vestibul. Decorul este elegant, în nuanțe sobre de albastru, violet și cenușiu. Există o singură baie, prevăzută cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Camerele și suitele asigură turiștilor facilități specifice: acces gratuit la rețeaua de internet wireless, aer condiționat, televizor, programe prin cablu, frigider, plase contra țânțarilor la geamuri, prosoape, articole cosmetice gratuite și uscător de păr.

Citește și:  Palatul Mogoșoaia: Obiective turistice Ilfov

Micul dejun nu este cuprins în prețul cazării, dar poate fi comandat, contra cost, la cele 2 restaurante ale hotelului Suprem din Băile Olănești. Ambele sunt cu specific românesc, dar se pot prepara, la cerere, și meniuri internaționale. Capacitatea de acomodare este foarte mare: unul dintre restaurante are 120 de locuri, cel de-al doilea dispune de 300 de locuri, acesta fiind nou deschis în luna iunie a anului 2014. Saloanele sunt ideale și pentru găzduirea unor evenimente de amploare, precum nunți, botezuri, mese festive, petreceri aniversare. Noul restaurant asigură și ambianță muzicală, având propria orchestră.

Tot la hotel Suprem din Băile Olănești mai sunt disponibile un bar în apropierea recepției și o terasă în aer liber. Barul a fost recent renovat, la începutul anului 2014, și dispune de 35 de locuri. Se servesc băuturi alcoolice românești și internaționale, dar și specialități pe bază de cafea. Barul este deschis pe perioada zilei. Terasa în aer liber a hotelului Suprem din Băile Olănești poate acomoda până la 200 de persoane și se bucură de vedere panoramică asupra întregii stațiuni. Are facilități pentru grătar.

Oamenii de afaceri care se cazează la acest hotel pot închiria sala de conferințe. Hotel Suprem din Băile Olănești este prevăzută cu două astfel de săli, una pentru întâlniri și ședințe cu participare restrânsă – de 20 de locuri – și cea de-a doua pentru organizarea unor conferințe, discuții și întâlniri de amploare – cu 200 de locuri. Ambele săli de conferințe sunt dotate cu tot echipamentul necesar, la standarde internaționale.

Distracția în cadrul hotelului Suprem din Băile Olănești se asigură tuturor, de la cel mai mic, la cel mai mare. Copiii au acces la spațiile de joacă special amenajate pentru ei, în timp ce adulții pot opta pentru biliard, tenis de masă, partide de șah și table. Recepția intermediază și excursii tematice în zonă, cu autocarul. În timpul acestor experiențe, turiștii pot vizita și afla informații interesante despre mănăstirile și schiturile județului.

Există 35 de locuri de parcare în cadrul hotelului Suprem din Băile Olănești. Parcarea este iluminată pe parcursul nopții și păzită prin serviciul de protecție al hotelului.

Au fost apreciate decorul camerelor, amabilitatea personalului și locația. Conexiunea wifi și calitatea mâncării au fost criticate.

hotel-suprem-baile-olanesti.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.