Se află pe strada Alexandru Ioan Cuza, din Bechet, în Lunca Dunării, la 5 kilometri distanță de Dunăre. Este vorba despre un hotel de 3 stele, cu 13 camere de închiriat și cu numeroase spații comerciale proprii – un adevărat complex hotelier.

Camerele sunt de mai multe feluri, putând acomoda cupluri, grupuri de prieteni și familii numeroase.
Camerele duble ale hotelului Tata și Fii din Bechet sunt în variante de camere matrimoniale și twin, în ambele cazuri suprafața fiind de 17 metri pătrați. Decorul este simplu, practic, contemporan, în combinații de culori calde – bej, maro, portocaliu, galben, violet și culoarea muștarului. Mobilierul este numeros și răspunde principalelor necesități de cazare: noptiere, dulap pentru haine, spațiu pentru bagaje. Zona de relaxare se compune din taburete și măsuță de cafea, iar principalul corp de mobilier are spații pentru frigider, televizor și loc de birou. Camerele duble ale hotelului Tata și Fii din Bechet dispun de balcoane private. Băile sunt suficient de încăpătoare, amenajate în același stil simplu și practic, dotate cu cabină de duș, vas de toaletă și chiuvetă.

Camerele cvadruple ale hotelului Tata și Fii din Bechet sunt ceva mai spațioase, dispunând de suprafețe de câte 26 de metri pătrați. Se adresează cuplurilor cu 2 copii sau perechilor ce călătoresc cu grupul de prieteni. Există 4 spații de dormit, sub forma a două paturi duble, matrimoniale. Clienții hotelului au la dispoziție noptiere, comodă tv cu spații pentru frigider și coș de gunoi, dulap masiv de haine și loc pentru bagaje. Aceste camere sunt mari și încăpătoare, bucurându-se din plin de lumină naturală. Decorul este mai degrabă practic decât elegant, în tonuri deschise de roșcat și crem. În băi, se asigură utilitățile specifice: cabină de duș, vas de toaletă și chiuvetă. Aerisirea se face prin fereastră.

Hotel Tata și Fii din Bechet oferă cazare și în suite cu două dormitoare. Este vorba despre spații cu suprafețe de 27 de metri pătrați, în a căror componență intră două dormitoare matrimoniale. La comun sunt baia, balconul și un vestibul cu spațiu pentru bagaje și haine. Ambele dormitoare sunt pentru cupluri, cu paturi duble, noptiere și o zonă de relaxare sub forma taburetelor și a măsuței de cafea. Într-unul dintre dormitoare este disponibilă și o canapea. Dulapul pentru haine se găsește în vestibul. Baia suitei cu două dormitoare este prevăzută fie cu cabină de duș, fie cu cadă pe colț.

Citește și:  Casa - azi locuinta de raport din Sibiu : Obiective turistice Sibiu

Cele mai mari sunt camerele de familie, cu suprafețe de câte 28 de metri pătrați fiecare. Acestea se adresează grupurilor mari de prieteni sau cuplurilor ce călătoresc cu mai multe rude. Există 7 locuri de cazare, fiind vorba despre 3 paturi duble, matrimoniale și un pat de o singură persoană. Decorul este foarte practic și simplu, iar camera se bucură din plin de lumina soarelui. Mobilierul nu este foarte numeros, din cauză că cele 4 paturi ocupă spații destul de mari. Sunt disponibile noptiere, loc de agățat gențile și dulap de haine cu numeroase spații. Baia camerei pentru familie este practică, prevăzută cu cădiță de duș cu perdea, chiuvetă și vas de toaletă.

Clienții hotelului Tata și Fii din Bechet se bucură de acces gratuit la rețeaua de internet wireless, aer condiționat, televizor, canale prin cablu, frigider, încălzire centrală, telefon, prosoape și articole cosmetice gratuite.

Prețul micului dejun face parte din costul cazării. Se servește la restaurant. Acesta are o capacitate de 150 de locuri și experiență în organizarea de petreceri private de amploare. Decorul este modern, în nuanțe aprinse de roșu și alb. Se servesc cu precădere preparate tradiționale din România, dar se pot comanda și meniuri internaționale.

Restaurantul se continuă la exterior cu două terase încăpătoare, unde atmosfera este pur românească, cu mobilier rustic de lemn, umbrele de soare și preparate oltenești. Restaurantul dispune și de formație muzicală proprie, care asigură antrenul în timpul petrecerilor festive, dar și ambianță muzicală în serile liniștite.

Turiștii cazați la hotel Tata și Fii din Bechet au posibilitatea de a se întreține fizic, în cadrul sălii de fitness din incinta hotelului. Accesul este gratuit.

Parcarea este și ea tot gratuită pentru cei cazați în camerele hotelului. Este vorba despre o parcare spațioasă și iluminată pe parcursul nopții. Există sistem de supraveghere în permanență.

Turiștii nu au nevoie să părăsească hotelul pentru a ieși la shopping. Hotel Tata și Fii din Bechet asigură tot ce este necesar unui sejur relaxant. Aici sunt deschise un magazin alimentar, un magazin de produse cosmetice și un magazin de haine.

Curățenia, calitatea preparatelor culinare și amabilitatea personalului sunt principalele aspecte pozitive ale șederii la hotel Tata și Fii din Bechet. Prețurile la restaurant sunt mai mult decât accesibile, conform clienților. Singurele nemulțumiri s-au legat de unele probleme de funcționare ale aparatelor de aer condiționat.

hotel-tata-si-fii-bechet.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.